Hr. Králové – Litoměřice 5:1 (kon.) | Olomouc – Kadaň 3:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Šumperk 4:2 (kon.)
Chomutov – Benátky n/J 3:2 (kon.) | Ústí n/L – Písek 2:3 (kon.) | Most – Třebíč 3:4 (po s.n.)
Beroun – Jihlava 2:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (0:0, 2:0, 2:2)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 26.11.2011, 17:00 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:55
    Draci právě vstřelili branku!

    Salith zdaleka neskládá zbraně a navyšuje své šance na vyrovnání! Jakub Hulva vyhrál buly na Radislava Ondráčka, jenž ještě prodloužil na TOMÁŠE SEDLÁKA, který tvrdou ranou, jež ale směřovala doprostřed brány, propálil zaskočeného gólmana Nerudu, jenž si vybral slabší chvilku a kapituloval! Asistence: Radislav Ondráček, Jakub Hulva.
     
    51:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové dalším přesným zásahem odskakují Drakům na třígólový odstup! Na gólmana Štůralu vyvinuli obrovský tlak a zasypali ho nepříjemnými projektily, po čemž Václav Meidl adresoval z levého kruhu přesný pas na mezi kruhy osamoceného PETRA POLODNU, jenž z nápřahu a bez přípravy trefil volný kout branky přesouvajícího se muže s maskou! Asistence: Václav Meidl.
     
    43:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je blesková odpověď brodského souboru, který vede znovu o 2 branky! Z kombinace Petra Polodny a Milana Kostourka profitoval mezi kruhy VÁCLAV MEIDL, který měl dostatek času a prostoru k razantní střele, jež přesně zasáhla svůj cíl za Štůralovými zády! Asistence: Milan Kostourek, Petr Polodna.
     
    43:02
    Draci právě vstřelili branku!

    A Šumperk využívá svůj tlak k umazání dvoubrankové ztráty! Kotouč putoval po destinacích Aleš Holík - Roman Meluzín - KAREL PLÁŠEK, přičemž posledně jmenovaný vypálil z pravého kruhu a nechytatelnou ranou ke vzdálenější tyči snížil! Asistence: Roman Meluzín, Aleš Holík.
     
    30:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové znovu udeřili! Tentokrát po nahrávce Vojtěcha Němce, který adresoval přesný pas z prostoru za brankou, pálil zblízka JAN SEMORÁD a trefil se technickou střelou přesně k pravé Štůralově tyčce! Asistence: Vojtěch Němec.
     
    26:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se nastěhovali v hojném počtu do útočného pásma a slaví gólový úspěch! Martin Zábranský připravil palebnou pozici přesnou nahrávkou ONDŘEJI ŠVAŇHALOVI, který se na vrcholu kruhů opřel do kotouče a hbitou ranou propálil k tyčce gólmana Štůralu! Asistence: Martin Zábranský.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 27. Švaňhal (Zábranský), 31. Semorád (Voj. Němec), 44. Meidl (Kostourek, Polodna), 52. Polodna (Meidl) - 44. Plášek (Meluzín, Holík), 53. Sedlák (Ondráček, Hulva)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Neruda (Dolejš) - Šenkeřík, Morava (C), Protivný, A. Jelínek, Pavlík (A), Ostrčil, Novotný, Koma - Zábranský, Polodna, Švaňhal, Semorád, Křivohlávek, Fiedler, Voj. Němec (A), Meidl, Štěpánek, Stehlík, Musil, Kostourek.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Boška) - Pastor, křetínský, Holík (C), Ondráček, Drtil, M. Novotný, Sedlák, Tesařík - Brunec, Skoumal, Meluzín (A), Hulva (A), Haas, Cink, Červenka, Vrána, Velecký, Vrdlovec, Plášek, Mičulka.

    Rozhodčí: Radek Wagner - Jakub Frodl, Aleš Hejl.
    bahis siteleri