Hr. Králové – Litoměřice 5:1 (kon.) | Olomouc – Kadaň 3:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Šumperk 4:2 (kon.)
Chomutov – Benátky n/J 3:2 (kon.) | Ústí n/L – Písek 2:3 (kon.) | Most – Třebíč 3:4 (po s.n.)
Beroun – Jihlava 2:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (0:0, 2:0, 2:2)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 26.11.2011, 17:00 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:05
    Kostourek ujížděl úplně sám na gólmana Štůralu. Naznačil velkým nápřahem střelu a pokusil se o blafák do bekhendu, jenže opora Draků jeho úmysl přečetla a zasáhla pohotově betonem!
     
    58:25
    Koma (HBR) obdržel 2 minuty za hákování.
     
    58:08
    Drtil se ocitl po chybě Rebelů v samostatném úniku, ovšem gólman Neruda vytáhl úchvatný zákrok, který by měl být zanesený do hokejových učebnic. Tygřim skokem po střele zblízka schoval kotouč do lapačky a přerušil hru!
     
    57:05
    Tesařík (SUM) musel zatáhnout proti unikajícímu Rebelovi faulem a dostal 2 minuty za držení protihráče.
     
    56:52
    Semorád vysunul krásnou nahrávkou středním pásmem volného Voj. Němce, který nabral rychlost a v úniku stíhaný obráncem z mezikruží trefil Štůralovy betony!
     
    55:50
    Záhy se natlačil do útočného pásma Kostourek, který se ze strany prosmýkl za šumperskou obranu a tváří v tvář brankáři Štůralovi prohrál minisouboj, když strážce dračí svatyně roztáhl betony a vyrazil jimi střelu!
     
    54:57
    Voj. Němec dojel nahozený puk, zbavil se zasekávačkou protiheráče a nahrál přesně na hůl Křivohlávka, který sice netrefil puk, ale odrazil jej bruslí šťastně k Semorádovi, před nímž se otevřela odkrytá brána, ale útočník domácích zblízka minul! Zřejmě byl trochu zaskočený náhlou šancí.
     
    54:15
    Meluzín uvolnil krásnou nahrávkou z rohu brodského pásma Pláška, který zblízka zakončoval kousek před brankovištěm. Netrefil však dobře puk, který proletěl jen vedle pravé Nerudovy tyčky!
     
    53:51
    Draci jsou při chuti. Rychlost nabral ve středním pásmu po obdržení nahrávky útočník Haas, sjel si až do předbrankového prostoru a zblízka mířil přesně, ale gólman Neruda se tentokrát zaskvěl svou lapačkou!
     
    52:55
    Draci právě vstřelili branku!

    Salith zdaleka neskládá zbraně a navyšuje své šance na vyrovnání! Jakub Hulva vyhrál buly na Radislava Ondráčka, jenž ještě prodloužil na TOMÁŠE SEDLÁKA, který tvrdou ranou, jež ale směřovala doprostřed brány, propálil zaskočeného gólmana Nerudu, jenž si vybral slabší chvilku a kapituloval! Asistence: Radislav Ondráček, Jakub Hulva.
     
    51:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové dalším přesným zásahem odskakují Drakům na třígólový odstup! Na gólmana Štůralu vyvinuli obrovský tlak a zasypali ho nepříjemnými projektily, po čemž Václav Meidl adresoval z levého kruhu přesný pas na mezi kruhy osamoceného PETRA POLODNU, jenž z nápřahu a bez přípravy trefil volný kout branky přesouvajícího se muže s maskou! Asistence: Václav Meidl.
     
    48:47
    Rodící se šance Šumperka zastavena za hranicí pravidel. Unikajícího protihráče fauloval Kostourek (HBR), kterého čekají 2 minuty za podražení.
     
    47:04
    Sedlák zůstal ležet po souboji za bránou Štůraly, ale nakonec se zvedl a za pomoci spoluhráče odjel na střídačku. Dvě minuty obdržel za krosček Křivohlávek (HBR).
    .
     
    45:21
    Rozhodčí zvedl pravici a Rebelům ponechal výhodu. Tu sice Havlíčkův Brod nevyužil, ale zahraje si přesilovou hru. Na lavici hanby míří Vrdlovec (SUM) na 2 minuty za podražení.
     
    43:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je blesková odpověď brodského souboru, který vede znovu o 2 branky! Z kombinace Petra Polodny a Milana Kostourka profitoval mezi kruhy VÁCLAV MEIDL, který měl dostatek času a prostoru k razantní střele, jež přesně zasáhla svůj cíl za Štůralovými zády! Asistence: Milan Kostourek, Petr Polodna.
     
    43:02
    Draci právě vstřelili branku!

    A Šumperk využívá svůj tlak k umazání dvoubrankové ztráty! Kotouč putoval po destinacích Aleš Holík - Roman Meluzín - KAREL PLÁŠEK, přičemž posledně jmenovaný vypálil z pravého kruhu a nechytatelnou ranou ke vzdálenější tyči snížil! Asistence: Roman Meluzín, Aleš Holík.
     
    42:05
    Zábranský vypálil po nahrávce Švaňhala z mezikruží a jeho hbitá polovysoká rána byla vytěsněna lapačkou pohotového gólmana Štůraly!
     
    39:55
    Rebelové teď měli pořádné štěstí. Vrdlovec zavezl puk po pravém křídle až za branku a našel v předbrakovém prostoru hůl volného Brunce, kterému kotouč trochu odskočil a zamířil mimo bránu!
     
    38:27
    Po tvrdém souboji v rohu šumperského pásma se přerušuje hra a hlavní sudí vylučuje. Za katr míří současně Tesařík (SUM) za hrubost a Stehlík (HBR) na 2 plus 2 minuty za držení protihráče a hrubost. Hosté mají přesilovku.
     
    31:25
    Havlíčkův Brod teď diktuje tempo hry a vládne na ledovém kolbišti. po Stehlíkovu pasu v přečíslení 2 na 1 pálil volný Stehlík, ale tísněn zezadu protihráčem netrefil ideálně kotouč, který zamířil daleko od Štůralovy svatyně! Následnou ránu z mezikruží vyrazil opět skvělý brankář hostů.
     
    30:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové znovu udeřili! Tentokrát po nahrávce Vojtěcha Němce, který adresoval přesný pas z prostoru za brankou, pálil zblízka JAN SEMORÁD a trefil se technickou střelou přesně k pravé Štůralově tyčce! Asistence: Vojtěch Němec.
     
    28:40
    Poměr sil na ledě se na 18 sekund vyrovná, poté začne přesilovka Rebelů. Velecký (SUM) se provinil krosčekem.
     
    26:58
    Šumperk má ideální šanci odpovědět. Na lavici hanby je vyloučen Štěpánek (HBR) za držení protihráče.
     
    26:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se nastěhovali v hojném počtu do útočného pásma a slaví gólový úspěch! Martin Zábranský připravil palebnou pozici přesnou nahrávkou ONDŘEJI ŠVAŇHALOVI, který se na vrcholu kruhů opřel do kotouče a hbitou ranou propálil k tyčce gólmana Štůralu! Asistence: Martin Zábranský.
     
    13:15
    Švaňhal nejdříve najížděl z levého křídla do nadějné pozice a z mírného úhlu na levé straně minul o kousek vzdálenější Štůralovu tyčku! Následnou ránu od modré čáry vyrazil maskovaný muž Draků svou hrudí.
     
    12:41
    Havlíčkův Brod teď ustál ošemetnou situaci, když Draci zvládli důležité buly před gólmanem Nerudou a několik desítek sekund předváděli nebezpečnou kombinaci. Nakonec si však sami vzali vítr z plachet. M. Novotný dostal 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    12:03
    Štěpánek měl skvělou pozici otevřít gólový účet zápasu, ale sám mezi kruhy pálil hodně nepřesně a přestřelil horní Štůralovu tyčku! Kostourek (HBR) vyloučen po přerušení za vysokou hůl.
     
    8:55
    Na trestnou lavici usedají současně Holík( SUM) za hákování a Křivohlávek (HBR) napadení.
     
    7:30
    Na trestnou lavici usedl an 2 minuty Pastor (SUM) za faul loktem.
     
    6:00
    Po Protivného nahrávce zahrozil zblízka Křivohlávek, ale z ideální palebné pozice před brankou střílel těsně vedle tří tyčí gólmana Štůraly!
     
    5:00
    Koma vypálil po vhazování od modré čáry a neprostřelil hradbu těl mezi kruhy. Následně se nestihl bránit a v samostatném úniku se ocitl Meluzín, jehož ránu zblízka zmařil betony gólman Neruda!
     
    3:35
    Semorád zavezl kotouč do Štůralovy blízkosti a z pravé kruhu nahazoval do předbrankového prostoru. Zde kus černé gumy trefil bránícího Tesaříka a odrazil se naštěstí pro Draky do náruče brankáře Štůraly!
     
    2:05
    Draci vyhodili na odpískaný icing a po vhazování si pomohli za hranicí pravidel. Prvním vyloučeným hráčem zápasu se stává Štůrala (SUM) za podražení. Trest odpykává Vrána (SUM).
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 27. Švaňhal (Zábranský), 31. Semorád (Voj. Němec), 44. Meidl (Kostourek, Polodna), 52. Polodna (Meidl) - 44. Plášek (Meluzín, Holík), 53. Sedlák (Ondráček, Hulva)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Neruda (Dolejš) - Šenkeřík, Morava (C), Protivný, A. Jelínek, Pavlík (A), Ostrčil, Novotný, Koma - Zábranský, Polodna, Švaňhal, Semorád, Křivohlávek, Fiedler, Voj. Němec (A), Meidl, Štěpánek, Stehlík, Musil, Kostourek.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Boška) - Pastor, křetínský, Holík (C), Ondráček, Drtil, M. Novotný, Sedlák, Tesařík - Brunec, Skoumal, Meluzín (A), Hulva (A), Haas, Cink, Červenka, Vrána, Velecký, Vrdlovec, Plášek, Mičulka.

    Rozhodčí: Radek Wagner - Jakub Frodl, Aleš Hejl.
    bahis siteleri