Hr. Králové – Písek 3:2 (po pr.) | Olomouc – Třebíč 3:0 (kon.) | Chomutov – Šumperk 7:2 (kon.)
Most – Benátky n/J 0:3 (kon.) | Beroun – Litoměřice 3:5 (kon.) | Jihlava – Kadaň 7:2 (kon.)
po prodl.
Královští lvi Hradec Králové
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 1:0)
IHC Králové Písek
Sobota 03.12.2011, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Hradec zcela otáčí vývoj dnešního střetnutí. Michal Tvrdík nahodil od modré čáry před branku, kde puk šikovně tečoval JÁN BENDÍK a ten zapadl přesně mezi betony hostujícího brankáře. Na toto už byl vynikající Falter krátký. Asistence: Michal Tvrdík.
     
    42:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Hradečtí využívají velkého závaru, který vznikl před brankou. Celou akci prakticky režíroval jen LUDĚK BROŽ, který se zmocnil puku, zamíchal s ním a doslova vykoupal Martina Faltera v brankovišti. Poté zakončil do odkryté branky. Bez asistence.
     
    38:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí se přece jenom vytoužené branky dočkali. Zdeněk Čáp nahazoval od modré čáry před branku, kde se nacházel JIŘÍ HENDRICH a ten do jeho přízemní střely vložil hůl. To se vyplatilo, jelikož kotouč skončil za zády Martina Faltera. Asistence: Zdeněk Čáp, Luděk Brož.
     
    36:34
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté znovu udeřili! A výsledek už pro hradecké hráče vypadá špatně. Jiří Kudrna rozjel pohlednou akci, když ze své hole vyslal střílenou přihrávku, která na centimetr přesně našla STANISLAVA POLODNU. Tomu už stačilo doklepnout kotouč do branky. Asistence: Jiří Kudrna, Zdeněk Šperger.
     
    14:49
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté využívají nabízenou příležitost a ujímají se vedení! Michael Kolarz našel volného JANA EBERLEHO, který ranou z první nedává šanci Jakubu Čechovi. Jeho projektil se ještě otřel o tyčku a zapadl do sítě. Asistence: Michael Kolarz, Roman Vráblík.
    Marken.cz

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 39. Hendrich (Čáp, Brož), 43. Brož, 65. Bendík (Tvrdík) - 15. Eberle (Kolarz, Vráblík), 37. Polodna (Kudrna, Šperger)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Blažek) - Čížek, Bendík, Poživil, Vágner, Čáp, Hendrich, Roupec, Chmelíř – Rytnauer, Tvrdík, Záhorovský – Budínský, Koudelka "C", Moskal – Valášek, Brož, Kadlec – Kubeš, Macháň, Berger
    IHC Králové Písek: Falter (Sedláček) – Havran, Všetečka, Kolarz, Vráblík, Lukáč, Kanov, Žovinec, Pavlíček – Nouza "C", Melka, Eberle – Slavík, Bělohlav, Suja – Polodna, Šperger, Kudrna – Ferebauer, Nedorost, Mrkvička

    Rozhodčí: Würtherle – Svoboda, Čížek
    bahis siteleri