Omsk – Kazaň 4:3 (kon.) | Čeljabinsk – Viťaz 2:3 (po s.n.) | Dynamo Moskva – CSKA Moskva 1:0 (kon.)
Petrohrad – Novokuzněck 5:2 (kon.) | Mytišči – Chabarovsk 1:4 (kon.) | Riga – Novosibirsk 3:2 (po s.n.)
konec
SKA Petrohrad
5:2 (2:1, 2:1, 1:0)
Metallurg Novokuzněck
Středa 22.02.2012, 16:00 • Ice Palace, Petrohrad • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:54
    Tlak domácích neustává ani s tříbrankovým náskokem. Svou snahu o zisk puku ale přehání Maxim Rjabin a na trestné lavici zahazuje vzteky hokejku. Jeho podražení bylo ovšem evidentní.
     
    54:18
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Po skončené přesilovce dostal nabito PATRICK THORESEN, ke kterému doputoval vyražený puk od Lazušina. Pro něj už pak nebyl problém uklidit kotouč do odkryté branky. Asistence: Maxim Afinogenov, Kirill Kolcov.
     
    52:25
    Kučerjavenko padá na led a sudí vylučuje útočníka hostí Nikitu Vyglazova. Petrohrad ihned rozestavuje přesilovkový obrazec.
     
    49:26
    Denis Grebeškov, svěřenec trenéra Miloše Říhy, potáhl Dmitrije Kagarlického a musí na trestnou lavici. Přesilovka Novokuzněcku a jedna z posledních šancí dostat se zpět do utkání.
     
    45:05
    Obránce Jyrki Välivaara byl na výletě před Štěpánkem a po střetu s Vorobjovem odchází na trestnou lavici. Sudí jej posílá na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    40:37
    Za podražení Sergeje Brylina již sedí na trestné lavici Kirill Kolcov. Petrohrad si zase potrénuje hru v oslabení.
     
    36:39
    Okénka v obraně hostí málem využil Vladimir Tarasenko, který se dokázal proháčkovat až těsně před Lazušina. Jeho bekhendový pokus šel ale mimo branku.
     
    32:29
    Alexej Medveděv se pokoušel udělat něco s nepříznivým stavem, jenže jeho průnik zastavil podražením Dmitrij Kalinin. Přesilová hra pro Metallurg Novokuzněck.
     
    30:53
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí diváci jsou v extázi. Čtvrtou branku Petrohradu vsítil po nádherné křížné přihrávce skrz pásmo FJODOR FJODOROV. Asistence: Sergej Monachov.
     
    28:13
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Dnes vidíme na ruskou KHL poměrně úrodné utkání na branky. Ihned po vyhraném buly byl mezi kruhy zcela nehlídaný VLADIMIR TARASENKO a s velkou dávkou štěstí doskakuje kotouč za brankovou čáru. Asistence: Alexander Kučerjavenko.
     
    27:02
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe dávají hosté gól. Domácí se nechali strhnout útočením a před Štěpánkem byli hned dva úplně volní hráči. Arzamascev poslal puk na zcela volného CHRISE SIMONA a ten srovnává! Asistence: Zachar Arzamascev, Jyrki Välivaara.
     
    22:58
    Obrovská šance Petrohradu, když kolem branky obkroužil Maxim Rjabin. Jeho přihrávka před prázdnou branku byla ovšem nepřesná takže se Lazušin stihl vrátit mezi tři tyče.
     
    16:58
    Na trestné lavici se tak opět objevuje Simon, ale s ním i domácí hráč takže poměr hráčů na ledě se měnit nebude.
     
    15:57
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Chvíli po skončené přesilové hře domácích prokázal důraz před brankovištěm TONY MÅRTENSSON a i s přispěním betonu Lassily dostává puk za jeho záda. Asistence: Mattias Weinhandl, Gleb Klimenko.
     
    13:40
    Následně ovšem krosčekuje Alexej Medveděv u mantinelu svého protihráče a přesilovka SKA bude pokračovat i nadále.
     
    11:17
    Překvapivě aktivnější jsou nyní hosté i když málem se dostal do brejku Vladimír Tarasenko. Následně fauloval u mantinelu novokuzněcký Chris Simon a dostává dvě minuty za hrubost.
     
    07:55
    Nešikovně si při bránění počínal kapitán domácích Vitalij Višněvskij a vysokou holí zranil Dmitrije Kagarlického. Dvě minuty plus deset minut osobní trest pro zkušeného zadáka. Další přesilovka pro Novokuzněck.
     
    06:04
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Rychlé srovnání po krásné kombinaci. Úspěšným střelcem je ALEXANDER KUČERJAVENKO. Asistence: Alexej Semjonov, Tony Mårtensson.
     
    04:58
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je využita díky trefě FILIPPA METLJUKA od modré čáry. Asistence: Stanislav Romanov.
     
    03:28
    Za podražení odchází na trestnou lavici petrohradský Maxim Rjabin. Novokuzněck dnes poprvé okusí početní převahu.

    Tomáš Martínek

    Branky a nahrávky: 7. Kučerjavenko (Semjonov, Mårtensson), 16. Mårtensson (Weinhandl, Klimenko), 29. Tarasenko (Kučerjavenko), 31. Fjodorov (Monachov), 55. Thoresen (Afinogenov, Kolcov) - 5. Metljuk (Romanov), 28. Simon (Arzamascev, Välivaara)


    SKA Petrohrad: Štěpánek, Ježov - Kolcov, Kalinin - Pervyšin, Denisov - Višněvskij, Vorobjov - Grebeškov, Semjonov - Thoresen, Afinogenov, Průcha - Weinhandl, Mårtensson, Klimenko - Monachov, Fjodorov, Něprjajev - Kučerjavenko, Rjabin, Tarasenko. Trenér: Miloš Říha.
    Metallurg Novokuzněck: Lassila, Lazušin - Loginov, Sopel - Kuklev, Välivaara - Romanov, Metljuk - Kanarskij, Arzamascev - Slepyšev - Kuzmin, Brylin, Vyglazov - Kosurov, Medveděv, Golovin - Bumagin, Robitaille, Kagarlickij - Kurjopanov, Simon. Trenér: Anatolij Jemelin.

    Rozhodčí: Nalivajko, Ščeňjov - Goljak, Dedulja
    bahis siteleri