Nijmegen – Groningen 4:0 (kon.)
konec
NEC Nijmegen
4:0 (2:0)
FC Groningen
Sobota 25.02.2012, 20:45 • McDOS Goffertstadion, Groningen • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    77
    Nijmegen právě vstřelil branku!
    Zeefuik si ekvilibristicky pohrál s míčem na půlce, poslal balon do strany na Leroy George. Ten si pohrál s obránci i gólmanem Lucianem a kutálející míč do brány ještě dorazil JOHN GOOSSENS, jenž mu tak trochu kazí radost z hattricku.
     
    64
    Nijmegen právě vstřelil branku!
    Výkop Babose našel v nedbalkách obranu hostí. Jonas Ivens lehkovážně hlavičkoval zpět na brankáře, k míči se dostal LEROY GEORGE a "blafákem" na levou stranu zasunuje míč do prázdné brány Luciana Da Silvy.
     
    32
    Nijmegen právě vstřelil branku!
    Rodák z dánského Glostrupu LASSE SCHØNE dává druhou branku domácích přesnou ranou a Luciano nemá šanci zasáhnout. NEC hraje opravdu výborně a dvoubrankové vedení si rozhodně zaslouží!
     
    21
    Nijmegen právě vstřelil branku!
    Další šance domácích již je ale proměněna. Navarone Foor vybojoval míč ve středu hřiště a krásně jej předložil LEROY GEORGEOVI. Ten prostřelil Luciana mezi nohy a posílá domácí do vedení!

    Tomáš Martínek

    Branky: 21. George, 32. Schøne, 64. George, 77. Goossens

    Karty:   57. Keurntjes (GRO), 76. Tadić (GRO)


    NEC Nijmegen: Babos - Conboy, Nuytinck, Van Eijden, Will - Koolwijk, Schøne, Vadócz - George (87. Nijland), Zeefuik (82. Platje), Foor (71. Goossens). Trenér: Alex Pastoor.
    FC Groningen: Luciano - Keurntjes, Kwakman (46. Van Dijk), Ivens, Hiariej - Andresson, Bacuna, Kieftenbeld (61. Enevoldsen) - Tadić, Texeira, Suk. Trenér: Pieter Huistra.

    Rozhodčí: Bas Nijhuis

    Diváci: 11853
    bahis siteleri