Nijmegen – Groningen 4:0 (kon.)
konec
NEC Nijmegen
4:0 (2:0)
FC Groningen
Sobota 25.02.2012, 20:45 • McDOS Goffertstadion, Groningen • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    87
    Poslední střídání trenéra Pastoora. Vynikajícím výkonem se dnes prezentoval Leroy George. Na jeho místo nastoupil Stefan Nijland.
     
    86
    Vypadalo to na jasnou branku, ale Suk byl pravděpodobně v ofasajdu. Střílející Texeira dal sice pěkný gól k pravé tyči, ale sudí nakonec ukazují, že naplatí. Stav tedy zůstává 4:0 pro NEC.
     
    82
    Druhá domácí změna hráčů je na světě. Melvin Platje nastupuje, ze hřiště mizí Génaro Zeefuik.
     
    77
    Nijmegen právě vstřelil branku!
    Zeefuik si ekvilibristicky pohrál s míčem na půlce, poslal balon do strany na Leroy George. Ten si pohrál s obránci i gólmanem Lucianem a kutálející míč do brány ještě dorazil JOHN GOOSSENS, jenž mu tak trochu kazí radost z hattricku.
     
    76
    Nejspíše ještě frustrovaný předchozím zákrokem, ošklivě fauluje zazadu Kevina Conboye Srb Dušan Tadić. Po právu vidí žlutou kartu.
     
    71
    Poprvé střídá i domácí trenér Pastoor. Ze hřiště odchází za potlesku diváků Navarone Foor, místo něj nastupuje John Goossens.
     
    64
    Nijmegen právě vstřelil branku!
    Výkop Babose našel v nedbalkách obranu hostí. Jonas Ivens lehkovážně hlavičkoval zpět na brankáře, k míči se dostal LEROY GEORGE a "blafákem" na levou stranu zasunuje míč do prázdné brány Luciana Da Silvy.
     
    61
    Druhá změna na straně hostů. Na hrací plochu přibíhá Thomas Enevoldsen, zápas skončil pro pravého záložníka Maikela Kieftenbelda.
     
    57
    Tvrdý skluz zezadu si nyní vysloužil první žluté napomenutí v zápase. Hostující Tim Keurntjes je prvním hříšníkem utkání.
     
    46
    Na hrací plochu přišel na druhý poločas s číslem jednadvacet Virgil Van Dijk, nahradil stopera Keese Kwakmana.
     
    32
    Nijmegen právě vstřelil branku!
    Rodák z dánského Glostrupu LASSE SCHØNE dává druhou branku domácích přesnou ranou a Luciano nemá šanci zasáhnout. NEC hraje opravdu výborně a dvoubrankové vedení si rozhodně zaslouží!
     
    21
    Nijmegen právě vstřelil branku!
    Další šance domácích již je ale proměněna. Navarone Foor vybojoval míč ve středu hřiště a krásně jej předložil LEROY GEORGEOVI. Ten prostřelil Luciana mezi nohy a posílá domácí do vedení!
     
    17
    Kevin Conboy si krásně narazil s Georgem a poslal zleva nadýchaný míč na Navarone Foora. Ten hlavičkoval nepřesně i když byl na úrovni penalty úplně osamocen.
     
    7
    Stoper Rens Van Eijden si naskočil na centrovaný míč po standardní situaci Nijmegenu a orazítkoval břevno Lucianovy branky!

    Tomáš Martínek

    Branky: 21. George, 32. Schøne, 64. George, 77. Goossens

    Karty:   57. Keurntjes (GRO), 76. Tadić (GRO)


    NEC Nijmegen: Babos - Conboy, Nuytinck, Van Eijden, Will - Koolwijk, Schøne, Vadócz - George (87. Nijland), Zeefuik (82. Platje), Foor (71. Goossens). Trenér: Alex Pastoor.
    FC Groningen: Luciano - Keurntjes, Kwakman (46. Van Dijk), Ivens, Hiariej - Andresson, Bacuna, Kieftenbeld (61. Enevoldsen) - Tadić, Texeira, Suk. Trenér: Pieter Huistra.

    Rozhodčí: Bas Nijhuis

    Diváci: 11853
    bahis siteleri