Caen – Ajaccio 0:0 (kon.) | Lille – Toulouse 2:1 (kon.) | Rennes – Lyon 1:1 (kon.)
konec
Stade Rennes
1:1 (1:0)
Olympique Lyon
Neděle 01.04.2012, 21:00 • Stade de la Route de Lorient • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Domácí ještě jednou střídají, ze hry je stažen Tettey, závěrečné desítky sekund si na hrací ploše odbude Boye.
     
    89
    Žlutou kartou je oceněn zákrok Reveillera na Boukariho.
     
    83
    Střídání hostů, Michel Bastos má odpracováno, nahrazuje jej Jéremy Pied.
     
    76
    Lyon právě vstřelil branku!
    Grenierův centr propadl za hostující obranu na kopačku Lopeze, který trefil tyč, ovšem míč se šťastně odrazil zpět k němu a pro kanonýra jeho formátu už nebyl problém dopravit míč do odkryté svatyně domácích! LISANDRO LOPEZ střelcem první branky hostů.
     
    75
    Apam pořádně ostře dohrál Gonalonse po jeho odehrání míče a sudí Mallige jeho počínání ohodnotil žlutým napomenutím.
     
    74
    Střídání hostů, Grenier nahradil Källströma.
     
    67
    Montaňovi nakonec přepouští místo střelec dosud jediné branky Mevlut Erding.
     
    61
    Domácí střídají, Kembo-Ekoko přepouští místo Boukarimu.
     
    55
    Podstatně zajímavěji si vedl Källström o chvíli později, kdy precizní kolmicí vysunul za domácí obranu Brianda, jenž si obhodil míč kolem brankáře Costila a padl k zemi, sudí Mallige však k obrovské nevoli v řadách hostů nachává ve hře pokračovat. A nutno podotknout, že chybně! Costil nastavil Briandovi nohu do cesty a tím jej evidentně fauloval. Následovat měla nejen penalta, ale s vysokou pravděpodobností i červená karta pro domácího brankáře, neboť před Briandem by zírala prázdná branka.
     
    48
    Neuvěřitelnou záležitost předvedl Alexander Tettey, to když minul prázdnou branku! Danze poslal před branku parádní pas, na nějž si naběhl střelec první branky Erding, jehož střelu ještě stačil zázračně vytáhnout brankář Lloris, ovšem pouze přímo před sebe, kde byl osamocený Tettey, jenž ze tří metrů míjí odkrytou branku hostů! Domácí středopolař poté nevěřícně padl na trávník a sekundy nemohl uvěřit tomu, co neproměnil!
     
    46
    Hosté do druhého dějství pozměnili svoji jedenáctku, Fofana přepustil místo Jimmymu Briandovi.
     
    44
    Obrovská šance domácích! M'Vila prezentoval svoji kvalitu v plné parádě úžasnou kolmicí Kembo-Ekokovi, který se řítil proti brankáři Llorisovi, jehož podstřelil, ovšem míč se dokutálel vedle hostující svatyně!
     
    7
    Aby toho nebylo málo, tak o chvíli později naprosto propadl Lovren, za jehož záda se vydal Pitroipa a mířil vstříc brankáři Llorisovi, chorvatský obránce však ještě stihl Pitroipu atakovat a znepříjemnit mu zakončení, domácí útočník poté branku netrefil.
     
    5
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Hned první kompaktnější útočná akce zápasu končí brankou! MEVLUT ERDING převzal přihrávku na hranici pokutového území, posunul si míč z pravé na levou a prostřelil brankáře Llorise!

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 5. Erding - 76. Lopez

    Karty:   75. Apam (REN), 89. Reveillere (REN)


    Stade Rennes: Costil - Danze, Kana-Biyik, Apam, Theophile Catherine - Tettey (90. Boye), M'Vila - Kembo-Ekoko (61. Boukari), Feret, Pitroipa - Erding (67. Montaňo)
    Olympique Lyon: Lloris - Reveillere, Dabo, Umtiti, Lovren - Fofana (46. Briand), Gonalons, Källström (74. Grenier), Bastos (83. Pied) - Lopez, Gomis

    Rozhodčí: Mallige
    bahis siteleri