Waalwijk – Eindhoven 3:2 (kon.) | Kerkrade – Zwolle 1:1 (kon.)
konec
RKC Waalwijk
3:2 (2:1)
PSV Eindhoven
Sobota 11.08.2012, 18:45 • Mandemakers Stadion • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    72
    PSV právě vstřelilo branku!
    A drama pokračuje, PSV snižuje. TIM MATAVŽ se vyhoupl nejvýše na centr a krásnou hlavičkou překonal brankáře Zoeta.
     
    53
    Waalwijk právě vstřelil branku!
    Autorem branky je RODNEY SNEIJDER. Další šok pro PSV. Domácí to zahráli dobře a hostující obrana byla nedůrazná. Nakonec se Marcelo vrhl pod nohy Sneijdera, jenže ten už měl po přihrávce zprava napřáhnuto a propálil z hranice vápna vše, co mu stálo v cestě.
     
    40
    Waalwijk právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic skórují opět domácí! Jozefzoon byl až moc nedůrazně bráněný, jeho střelu stačili hosté zablokovat, ale míč se následně odrazil k RODNEYMU SNEIJDEROVI, který už měl z blízkosti naprosto snadnou práci vsítit branku.
     
    12
    Waalwijk právě vstřelil branku!
    Waalwijk ihned odpovídá, ale pomoci mu k tomu musel WILFRED BOUMA. Ten ve snaze zabránit gólu srazil centr od Brabera přímo do vlastní branky. To je celkem ostrý start zápasu.
     
    8
    PSV právě vstřelilo branku!
    Tak tohle si obránce Dros určitě za rámeček nedá. Jako malý kluk ztratil balón, který následně převzal bez větších problémů JERMAIN LENS. Sám před Zoetemnjen zamířil a prostor mezi tyčkou a brankářem byl již úplně volný.

    Viktor Sandev

    Branky: 12. Bouma (vla.), 40. Sneijder, 53. Sneijder - 8. Lens, 72. Matavž

    Karty:   66. Sneijder (WAA), 70. Martina (WAA), 83. Ramos (WAA) - 63. van Bommel (PSV), 69. Lens (PSV), 71. Bouma (PSV)   84. Ramos (WAA)


    RKC Waalwijk: Zoet - Martina, Drost, Ramos, van Peppen - Stans, Duits (90. Bandjar), Braber - Sneijder (71. Alakmak), Jozefzoon (85. van Mosselveld), Chevalier
    PSV Eindhoven: Tytoň - Hutchinson, Marcelo, Bouma, Willems - van Bommel, Wijnaldum (34. Matavz), Strootman - Narsingh, Lens, Mertens (46. Depay)

    Rozhodčí: Reinold Wiedemeijer
    bahis siteleri