Pardubice – Brynäs 6:2 (kon.) | Plzeň – Kärpät 3:2 (po pr.) | Motor ČB – Hamburg 4:3 (kon.)
Kometa Brno – Luleå 2:6 (kon.) | Chomutov – Linköping 3:4 (po s.n.) | HC Slovan – JYP 5:0 (kon.)
Liberec – Djurgården 6:2 (kon.) | Bern – TPS 1:4 (kon.) | Sparta – HV71 2:7 (kon.)
Salzburg – Eisbären 1:4 (kon.) | Vienna Capitals – Kuopio 5:3 (kon.) | Ingolstadt – Frölunda 8:5 (kon.)
Zug – Jokerit 4:1 (kon.) | Fribourg – Tappara 2:3 (po s.n.) | Zürich – IFK Helsinky 3:1 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
6:2 (0:1, 4:1, 2:0)
Brynäs IF
Pátek 24.08.2012, 17:00 • ČEZ Arena Pardubice. • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:52
    Tak nakonec přesilovou hru hostů neuvidíme, jelikož dvě minuty nakonec vidí i Jesper Ollas za hrubost.
     
    51:52
    Dvouminutový trest si vysloužil domácí kapitán Aleš Píša za nedovolené bránění, což znamená přesilovou hru pro Brynäs.
     
    48:15
    Šance na druhé straně. V brejku však nedokázal Entefeldt trefit ideálně, a tak branka ohrožena není. Přesto všechno se počet hráčů na obou stranách vyrovná. Dvě minuty vidí za držení protihráče Václav Kočí.
     
    47:47
    Kočího pokus sice Johansson pouze vyrazil, ale i tak to pro domácí nakonec dopadlo celkem dobře. Dvě minuty totiž vidí za držení hole Jörgen Sundqvist.
     
    44:27
    A ta nakonec v útočném pásmu přináší výhodu přesilové hry. Calle Järnkrok vidí dvě minuty za hákování.
     
    39:35
    Převahu hostující druhé útočné formace v čele s Järnkrokem znamená přesilovku pro Brynäs. Pavel Brendl vidí dvě minuty za hákování.
     
    30:16
    Po delší době uvidímě přesilovou hru i na straně hostů. Dvě plus deset minut vidí za úder do oblasti hlavy a krku Jan Kolář.
     
    27:42
    Tlak Pardubic pokračuje i po vyrovnání a nyní bude podpořen přesilovou hrou. Daniel Widing totiž vidí dvě minuty za hákování.
     
    25:31
    Velký závar před brankou Brynäsu! Po ráně Sičáka tečoval puk Starý, ale Johansson dokázal zakročit. Poté pálil dělovkou Brendl, ale ten brankový prostor netrefil. Přesto tu je pro domácí dobrá zpráva. Hellström vidí dvě minuty za krosček, a tak uvidíme krátkou přesilovku 5/3.
     
    23:48
    Přesilovka pro Pardubice. Victor Berglind vidí dvě minuty za sekání.
     
    19:06
    Jen co domácí tým skončil přesilovou hru, už bude hrát v oslabení. Ve vlastní třetině se totiž sekání provinil Tomáš Zohorna, což znamená dvě minuty za katrem.
     
    16:52
    První přesilovka Pardubic. Brynäs IF hrál v šesti mužích, a tak dostává trest za příliš mnoho hráčů na ledové ploše. Trest odsedí Emil Molin.
     
    10:51
    Vylučuje se totiž až teď. A znovu bude na programu přesilovka Brynäsu IF. Dvě minuty vidí za nedovolené bránění Jiří Cetkovský.
     
    05:18
    Zakončení na Johanssona vyprodukoval z mezikruží Nahodil, ale ani nadvakrát neuspěl. Brynäs si navíc zahraje přesilovou hru, jelikož to s důrazem přehnal Jan Buchtele, který vidí dvě minuty za vysokou hůl.

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 23. Kousal (Cetkovský, Nahodil), 27. Kočí (Somík, Beech), 30. Šagát (Píša, Zohorna), 35. Nahodil (Buchtele), 53. Starý (Benák), 58. Kolář (Zohorna) - 3. Thuresson (M. Johansson), 23. Granström (Lindholm)


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Salfický) – Kočí, Píša, Ďaloga, Sičák, Kolář, Benák, Vašíček, Drtina – Somík, Beech, Brendl – Starý, Zohorna, Šagát – Buchtele, Kousal, Nahodil – Cetkovský, Nosek, Semorád.

    Trenéři: Pavel Hynek a Ladislav Lubina

    Brynäs IF: J. Johansson (Holmqvist) – Hellström, Gunderson, Sundqvist, Berglind, Persson, Lööf, Djoos – Granström, Entefeldt, Ollas – Harju, Järnkrok, Molin – Lauritzen, Nordqvist, Widing – M. Johansson, Lindholm, Thuresson.

    Trenéři: Tommy Jonsson, Janne Larsson a Gunnar Persson.

    Rozhodčí: Hradil, Husička - Kis, Novák

    Diváci: 2854
    bahis siteleri