Ostrava B – Prostějov 1:3 (kon.) | Olomouc B – Uničov 4:3 (kon.) | Zábřeh – Slovácko B 0:2 (kon.)
Žďár n/S – Břeclav 1:5 (kon.)
konec
SK Sigma Olomouc B
4:3 (4:1)
SK Uničov
Neděle 02.09.2012, 10:15 • Andrův stadion Olomouc. Kapacita: 12.566 míst. • Moravskoslezská fotbalová liga
     
    86
    Uničov právě vstřelil branku!
    Nádherný fotbalový moment z dílny TOMÁŠE NUCE. Uničovský útočník dostal od spoluhráče nabídku, jít sám na domácí branku a tu také využil. Tomáš Lovásik vyběhl a Nuc lobem poslal míč za jeho záda.
     
    83
    Uničov právě vstřelil branku!
    Necelých sedm minut před uplynutím devadesátiminutové hrací doby hosté snižují na rozdíl dvou branek. Tomáše Lovásika prostřelil tvrdou ranou PAVEL JEŘÁBEK.
     
    39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Zatímco na trávníku zůstal ležet zfaulovaný Jan Navrátil, domácí mužstvo se vrhlo do výhody a počtvrté v utkání skórovalo. Míč se přes Marka Heinza a Jakuba Plška dostal až k IGORU GOLBANOVI, který technickou střelu z rohu šestnáctky umístil míč přesně ke vzdálenější tyč.
     
    28
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Rychlý brejk domácího celku skončil třetí brankou v síti Tomáše Uvízla. Míč po pravé straně zavezl až k pokutovému území Martin Hála, který přízemním centrem našel kopačku JANA NAVRÁTILA. Gólman Uničova se po míče jen marně natahoval.
     
    24
    Uničov právě vstřelil branku!
    Domácí jakoby přestali hrát a pustili svého soupeře do svého území. Výsledkem je první branka Uničova, kterou po přiťuknutí Vladimíra Hrubého vsítil ALEŠ KRČ. Domácí brankář byl na střelu k pravé tyči bezmocný.
     
    18
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Sigma pokračuje v aktivní útočné hře a přidává druhou branku. JAKUB ROLINC si naběhl na dlouhý míč za hostující obranu a tvrdým projektilem prostřelil hostujícího gólmana.
     
    13
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí svou aktivitu přetavili v úvodní trefu střetnutí. Marek Heinz přešel před vápnem přes dva protivníky a nabídl míč Janu Navrátilovi. Olomoucký útočník zkusil z pravé strany poslat tvrdý přízemní centr do klubka hráčů před hosutjící klecí, kde se v tu chvíli nacházel i JAKUB ROLINC, od něhož se míč odrazil za záda Tomáše Uvízla.

    Miroslav Fantal

    Branky: 13. Rolinc, 18. Rolinc, 28. Navrátil, 39. Golban - 24. Krč, 83. Jeřábek, 86. Nuc

    Karty:   43. Ješko (OLB)


    SK Sigma Olomouc B: Lovásik (C) – Golban, Ješko (64. Přikryl), Šindelář, Hála, Plšek (75. Bernard), Tomeček, Nešický, Navrátil, Heinz M., Rolinc (72. Chlebek).
    SK Uničov: Uvízl – Ulma (33. Heinz L.), Vejvoda (C), Jeřábek, Hrubý, Řehák (79. Večeřa), Toman, Nuc, Koutek, Krč, Richter.

    Rozhodčí: Vostřejž – Julínek, Klíma

    Diváci: 124
    bahis siteleri