Pardubice – Sparta 3:5 (kon.) | Spišská N. Ves – Poprad 3:5 (kon.) | Vítkovice – Piešťany 4:2 (kon.)
Slavia – Ústí n/L 8:0 (kon.) | K. Vary – Kladno 3:2 (kon.) | Přerov – Havířov 0:4 (kon.)
Vsetín – Val. Meziříčí 5:4 (kon.) | Jindř. Hradec – Mor. Budějovice 1:5 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Poprad 2:3 (kon.)
konec
HK Spišská Nová Ves
3:5 (2:2, 1:1, 0:2)
HK Poprad
sk Pátek 07.09.2012, 17:00 • Zimný štadión v Spišskej Novej Vsi • Přípravné zápasy
Partner:
     
    59:52
    Poprad dal gól!
    Peter KLOUDA zachytil puk v strednom pásme a poslal ho priamo do prázdnej novoveskej bránky. Bez asistencie.
     
    59:43
    Obrovský tlak Spišiakov, šance Smotrilu, Prokopa, Nováka...
     
    59:22
    Ešte predsa len šanca pre domáce mužstvo. Vylúčený popradský hráč Skokan.
     
    58:40
    Spišiaci na ľade šiesti, Lipovský na striedačke!
     
    55:50
    Lukáš Novák netypicky na modrej videl na ľavej strane pred bránkou Smotrilu, ktorý však nie príliš razantným tečom trafil len Sidora.
     
    55:30
    Spišiaci dostanú ešte príležitosť na vyrovnanie. Ponúkol im ju priamo súper, ktorý hral na ľade so šiestimi hráčmi. Menší trest pre hráčsku lavicu Popradu.
     
    54:18
    Poprad dal gól!
    Po dlhých dlhánskych minútach odmlky sa úplne z ničoho nič ocitol osamotený Samuel TAKÁČ medzi kruhmi. Trafil vynikajúco pod hornú žrď, Lipovský bezmocný. Asistencie: Ondrej Homa.
     
    46:34
    Nezáživnej časti hry snáď pomôže vylúčenie popradského obrancu Špeldu.
     
    40:00
    Sekundu pred koncom druhej tretiny narobil statky-zmätky v domácej obrane Vantroba, rýchlo sa snažil všetko uhasiť, nedovolene. Hostia si v úvode záverečnej tretiny zahrajú presilovku.
     
    36:30
    Popradské mužstvo na chvíľu zavrelo Spišiakov v obrannom pásme, aj z toho vyplynul faul Ľubomíra Vaica, ktorý si odchádza odpykať dvojminútový trest za hákovanie.
     
    32:46
    Spišská Nová Ves dala gól!
    A je vyrovnané. Po Vantrobovej delovke od modrej bol najbližšie k puku Vaic, ktorý šikovnou zadovkou našiel Richarda SMOTRILU, ten aj so šťastím a tečom brankára skóroval. Asistencie: Ľubomír Vaic, Miroslav Vantroba.
     
    31:58
    Ďalšie zbytočné vylúčenie na strane Popradu. A znovu Šterbák. A opäť vyhodil puk príliš vysoko. Zinkasoval dvojminútový menší trest.
     
    29:55
    Lukáš Novák nezachytil skákajúci puk, ten prekĺzol na hokejku Wesselényimu, ktorý sa z ničoho nič ocitol sám pred domácou bránkou, ale Lipovský bol proti štvrtému gólu v jeho sieti.
     
    28:48
    Ďalšie predstavenie zo Smotrilovho umenia. Predral sa cez celú popradskú obranu, zastavil ho až brankár Sidor. Naozaj pekný hokejový moment.
     
    25:17
    Obrovská príležitosť pre domáci tím vyrovnať. Viac ako minútu a pol budú hrať v prevahe o dvoch mužov. Vylúčený aj Popradčan Šterbák, 2 minúty za vyhodenie puku.
     
    24:53
    Gonda podrazený v samostatnom nájazde Kramárom, ktorý už musel potiahnuť ručnú brzdu. Hlavný arbiter nenariadil trestné strieľanie, a tak si Spišiaci zahrajú presilovú hru.
     
    21:14
    Poprad dal gól!
    Prečíslenie 2 na 1 vyriešil Sabolič prihrávkou Takáčovi, ten ešte napálil do Lipovského, ale dorážka pre Róberta SABOLIČA už bola lahôdka. Poprad prvýkrát v tomto stretnutí vedie. Asistencie: Samuel Takáč.
     
    18:50
    Ďalšia pekná útočná akcia na čele s domácim kapitánom. Na jej konci stál Krempaský a Smotrila, ani jeden však nedokázal prekonať ochrancu popradskej svätyne.
     
    18:00
    Jánošík spomedzi kruhov trafil ľavú žrď Lipovského brány.
     
    14:51
    Poprad dal gól!
    Pri vlastnej presilovej hre vyrobil obrovskú hrúbku Nádašdi, ktorému vzal puk Kovačevič, následne dorážal do odkrytej bránky Róbert SABOLIČ. Asistencie: Sabahudin Kovačevič.
     
    13:24
    Smotrila urobil kľučku, parádne sa uvoľnil, zoči-voči Sidorovi neuspel. Vzápätí Krempaský v čistej šanci pred Sidorom takisto zlyhal.
     
    13:12
    Prvé vylúčenie v tomto stretnutí na strane Popradu. Na trestnú lavicu Kramár, 2 minúty za hákovanie.
     
    10:01
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Vrece s gólmi sa momentálne v metropole Spiša roztrhlo. Juraj PROKOP si umne zatiahol puk do priestoru medzikružia, odkiaľ zápästím spoza obrancu prekonal Sidora. Asistencie: Vladimír Klinga, Tomáš Nádašdi.
     
    08:57
    Poprad dal gól!
    Kamzíkom netrvala odpoveď ani dvadsať sekúnd. Spišiaci stratili puk na útočnej modrej, nerozumeli si, Roman TOMAS sa dostal do samostatného nájazdu, kde mu takmer Lipovský vypichol puk, ale nakoniec zvíťazil v tomto súboji Popradčan. Bez asistencie.
     
    08:38
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Domáci tím otvára skóre tohto stretnutia. Lukáš Novák vybojoval puk v strednom pásme, v prečíslení 2 na 1 volil prihrávku a Michal FINDURA nekompromisne pod hornú žrď. Asistencie: Lukáš Novák.
     
    03:00
    Filip Novák adresoval parádnu prihrávku spoza bránky medzi kruhy Klingovi, v poslednej chvíli vypichol puk jeden z popradských bekov. Klinga by mal pred sebou takmer prázdnu bránu.

    Peter Petráš

    Branky a nahrávky: 9. Findura (Novák L.), 11. Prokop (Klinga, Nádašdi), 33. Smotrila (Vaic, Vantroba) - 9. Tomas, 15. Sabolič (Kovačevič), 22. Sabolič (Takáč), 55. Takáč (Homa), 60. Klouda


    HK Spišská Nová Ves: Lipovský - Vartovník, Škrak, Vrana, Horváth, Nitriansky, Janovčík, Vantroba, Nádašdi - Novák L., Kohutiar, Krempaský, Novák F., Gonda, Smotrila, Hamrák J., Prokop, Klinga, Findura, Lapšanský, Vaic
    HK Poprad: Sidor - Gáborčík, Kramár, Šterbák, Malina, Kovačevič, Špelda, Pentikainen, Kurali - Gápa, Klouda, Jánošík F., Skokan, Takáč, Wesselényi, Sabolič, Tomas, Homa, Rapáč, Macejka, Vojtaššak

    Rozhodčí: Gajan - Gavalier, Wolf
    bahis siteleri