Jekatěrinburg – Čerepovec 1:2 (kon.) | Čeljabinsk – Viťaz 3:4 (po s.n.) | Magnitogorsk – Minsk 7:2 (kon.)
Ufa – N.Novgorod 3:2 (kon.) | Nižněkamsk – Jaroslavl 1:2 (po s.n.) | Kazaň – Mytišči 3:1 (kon.)
Petrohrad – Spartak Moskva 4:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Riga 3:1 (kon.) | Lev – Novokuzněck 2:3 (po pr.)
HC Slovan – Chabarovsk 4:2 (kon.) | Lev – Novokuzněck 2:3 (po pr.)
konec
Ak Bars Kazaň
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
Atlant Mytišči
Pondělí 29.10.2012, 16:00 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:52
    Kazaň vstřelila branku!
    První střelu vyslal Kapanen a po něm Morozov až nakonec se prosadil DANIS ZARIPOV z dorážky. Prostřelil už rozhozeného Davydova kousek od pravého kruhu. Bez asistence.
     
    39:51
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Hlavní arbitr nakonec branku uznává, z levého kruhu vystřelil NIKOLAJ ŽERDĚV a Kablukov zavezl kotouč do brankoviště při kontaktu s jedním z obráncu Kazaně a puk po těli hráčů i podraženého Barulina zapadl za brankovou čáru, než jej stačil domácí brankář přikrýt lapačkou. Asistence: Ilja Kablukov.
     
    33:49
    Kazaň vstřelila branku!
    Zaripov našel před brankou úplně volného DENISE GOLUBOVA na přední tyči a ten razantě změnil směr letícího puku, který zapadl za záda Davydova, ten už nestačil reagovat. Asistence: Vadim Chomockij, Danis Zaripov.
     
    22:17
    Kazaň vstřelila branku!
    Tak přece je domácí proměnují přesilovou hru. Morozov kroužil okolo pravého kruhu tak dlouho, až si najel přesně do střelecké pozice na druhé straně DANIS ZARIPOV ke středu branky a tečovanou střelou, přihrávku právě od Morozova poprvé překonává Davydova a využívá tak početní převahu. Asistence: Alexej Morozov.

    Jaroslav Keř

    Branky a nahrávky: 23. Zaripov (Morozov), 34. Golubov (Chomockij, Zaripov), 47. Zaripov - 40. Žerděv (Kablukov)


    Ak Bars Kazaň: Barulin (Garipov) - Nikulin, Kornějev, Kuljaš, Meděděv, Chomockij, Jemelin, Jarullin - Zaripov, Kapanen, Morozov - Bodrov, Lukojanov, Petrov - Pesonen, Immonen, Obuchov - Golubov, Lahti, Skačkov.
    Atlant Mytišči: Davydov (Kudobin) - Kosmačov, Ozolinš, Nurislamov, Frogren, Batyršin, Rukavišnikov - Ignatuškin, Andersson, Žerděv - Michnov, Engkvist, Gluchov - Lemťjugov, Majorov, Lindgren - Kablukov, Kolcov, Ševčenko - Točickij.

    Rozhodčí: Ravodin, Ronn - Palej, Golovljov
    bahis siteleri