Hr. Králové – Slavia 3:2 (kon.) | Brno – Příbram 1:0 (kon.) | Olomouc – Jablonec 0:1 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
3:2 (2:1)
SK Slavia Praha
Neděle 18.11.2012, 17:00Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    90
    Neuvěřitelná šance! Martin Latka měl na kopačce vyrovnávací branku! Do velkého vápna Hradeckých směřoval nadýchaný centr, jenž se odrazil přímo před zmiňovaného Latku. Ten z jasné pozice přestřelil domácí svatyni!
     
    89
    A aby nebylo těch střídání pomálu, přichází změna i na hradecké straně. Na hřiště jde Michal Pávek, dolů Vojtěch Štěpán.
     
    88
    A další střídání na straně Slavie. Zápasové tempo okusí Martin Dostal, který nahradí Štěpána Koreše.
     
    84
    Hosté se odhodlali ke změně v sestavě. Na plac míří Martin Dobrotka, dohráno má naopak Lukáš Jarolím.
     
    80
    Šislerův zákrok rozhodně nešel ruku v ruce s pravidly, a tak rozhodčí neváhá s udělením karetního trestu.
     
    78
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Tak to je panečku strhující klání! Slavia trestuhodně nechala otevřená dvířka a Hradečtí šli do přečíslení. Na středu hrací plochy operoval s míčem Šislere, který jej poslal na pravou stranu, kde se nacházel EMIR HALILOVIČ. Střídající hráč udělal zasekávačku a poté technickou střelou nedal hostujícímu gólmanovi šanci! Hradecký stadion vybuchl nadšením.
     
    76
    A v přerušené hře hostující hráč obdržel od hlavního rozhodčího za předchozí nafilmovaný pád právě Milan Škoda.
     
    68
    Z penaltového puntíku střílel Martin Juhar, jeho rána jen o kousek přeletěla branku domácího mančaftu!
     
    65
    Domácí trenér si připravil první střídání. Ze hry odchází střelec dvou gólů Dušan Uškovič, na plac se podívá Emir Halilovič.
     
    64
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je opět vyrovnáno! Martin Juhar se dokázal zbavit všech svých strážců na levé straně, následně pronikl do pokutového území, kde dával míč pod sebe. Domácí obrana jej nedokázala odvrátit, čehož využil KAROL KISEL. Ten stál totiž zcela osamocený na malém vápně, odkud bezproblémově dopravil balón do sítě Koubka.
     
    62
    David Hubáček se provinil proti pravidlům, čehož si hlavní arbitr povšiml a uděluje tomuto hráči žlutou kartu.
     
    59
    Z něho se málem prosadil Milan Škoda. Právě na hlavu tohoto fotbalisty mířil centr. Škoda však svatyni Koubka přestřelil!
     
    55
    Dnešnímu utkání v Hradci Králové přihlíží 5025 diváků.
     
    51
    Teď to v pokutovém území slávistů pořádně hořelo. Několikrát se míč nebezpečně odrazil, všechno ale Pražané nakonec zvládli.
     
    50
    Hradec měl výbornou možnost! Šisler obral čistě o míč Hubáčka a šel už jen na jediného obránce hostů. Z druhé vlny jej doplňoval Harba, na kterého následně směřovala přihrávka. V té chvíli ale dokázal zabrat dozadu zmiňovaný Hubáček a své zaváhání odčinil. Bude z toho roh.
     
    33
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Domácí celek zcela otáčí vývoj duelu! Pražané nyní ale nerozehráli moc dobře. Východočeši tak dokázali svého soka čistým způsobem obrat o míč a ten se pak dostal opět k DUŠANU UŠKOVIČOVI. Slovenský forvard následně sebevědomě vtrhl do šestnáctky hostů a prezentoval se technickou střelou, která vymetla pavučinku v brance Berekovce!
     
    18
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Hradec se přece jenom dočkal gólu. Jan Šisler z hranice malého vápna nastřelil tyčku a míč neposedně poskakoval na brankové čáře, kam se okamžitě seběhli hradečtí fotbalisté. Nejdůraznější byl DUŠAN UŠKOVIČ, který silou vůle dokázal dotlačit balón za brankovou čáru. Berekovec dělal co mohl, brance už ale zabránit nedokázal.
     
    14
    Vojtěch Štěpán našel hlavu Šislera, který ale zamířil mimo svatyni hostujícího celku.
     
    10
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané jdou do vedení! Hosté měli k dispozici další kop od rohového praporku. Zprvopočátku se zdálo, že míč jen prosviští pokutovým územím, opak byl však pravdou. Těsně před postranní čarou jej dokázal vrátit do ohně Martin Latka, jenž našel MILANA NITRIANSKÉHO, který už neměl těžkou práci. Druhému jmenovanému stačilo přesně zamířit do branky Koubka z malého vápna.
     
    9
    Slavia měla k dispozici první rohový kop v zápase a hned to zavánělo nebezpečím! Na nadýchaný centr si naskočil Milan Škoda, jeho hlavičku na poslední chvíli poslal mimo tři tyče domácí Holeš!

    Sanny Muharem

    Branky: 18. Uškovič (Šisler), 33. Uškovič (Šisler), 78. Halilovič (Šisler) – 10. Nitrianský (Latka), 64. Kisel (Juhar)

    Karty:   80. Šisler (HKR) – 62. Hubáček (SLA), 76. Škoda (SLA)


    FC Hradec Králové: Koubek – Holeš, Jánošík, Fukal, Poděbradský – Strnad, Šisler, Hochmeister, Štěpán (89. Štěpán), Harba – Uškovič (65. Halilovič).
    SK Slavia Praha: Berkovec – Hubáček, Nitrianský, Čonka, Latka – Juhar, Kisel, Zmrhal, Koreš(88. Dostál), Jarolím (84. Dobrotka) – Škoda.

    Rozhodčí: Drábek – Vysloužil, Marek

    Diváci: 5025
    bahis siteleri