La Coruňa – Levante 0:2 (kon.) | Celta Vigo – Mallorca 1:1 (kon.) | Getafe – Valladolid 2:1 (kon.)
Granada – Atlético 0:1 (kon.) | Sevilla – Real Betis 5:1 (kon.)
konec
Sevilla FC
5:1 (4:0)
Real Betis
Neděle 18.11.2012, 21:30 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Domáci nakonec dali Realu Betis potupného "bůra". Špatnou rozehrávku hostů vystihl Medel, posunul dopředu Navasovi, který elegantním přistrčením vybídl IVANA RAKITIĆE. Ten toho dokonale využil a střelou k tyči navýšil na 5:1.
     
    66
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Hosté jsou sice v deseti, ale podařilo se jim snížit. Navarro podcenil centr z levé strany, míč se dostal k RUBÉNU CASTROVI a ten tvrdou ranou zblízka prostřelil Palopa.
     
    43
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Teď už je ale míč v brance! Z levé strany přišel prudký centr od Reyese, v pokutovém území byl opět zcela volný FEDERICO FAZIO a jeho hlavička zaplula přesně k tyči - 4:0!
     
    33
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Hostující obrana snad spí, protože tohle jsou elementární chyby. Cicinho odcentroval na vápno, Negredo hlavičkou trefil břevno a bránící Nélson nedokázal odkopnout míč, kterého se milerád chopil JOSÉ ANTONIO REYES a zblízka zvýšil na 3:0.
     
    5
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Domácí rozehráli přímý kop, Rakitić nacentroval do vápna, kde si nejvýše vyskočil zcela osamocený FEDERICO FAZIO a Adrián neměl nárok.
     
    1
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Tak to je vstup do utkání jako hrom. Gólman Adrián udělal neskutečnou hrubici, když doslova namazal domácímu JOSÉ ANTONIO REYESOVI a ten akci zakončil nekompromisní ranou do horního růžku. Od startu utkání uplynulo pouze 12 vteřin!

    Aleš Pur

    Branky: 1. Reyes, 5. Fazio, 33. Reyes, 43. Fazio, 90+1. Rakitić - 66. Castro

    Karty:   23. Spahić (SEV), 56. Palop (SEV), 64. Medel (SEV) - 35. Paulão (RBE), 47. Pozuelo (RBE), 56. Peréz (RBE)   62. Pérez (RBE)


    Sevilla FC: Palop - Cicinho, Fazio, Spahić, Navarro - Medel, Maduro (77. Hervás), Navas, Rakitić - Reyes (64. Perotti) - Negredo (83. Diawara). Trenér: Míchel.
    Real Betis: Adrián - Nélson, Paulão, Mario (46. Amaya), Martínez - Beñat, Cañas (28. Pereira), Pérez - Pozuelo, Perez Lopez (72. Salva Sevilla), Castro. Trenér: Pepe Mel.

    Rozhodčí: Fernando Teixeira
    bahis siteleri