Arnhem – Nijmegen 4:1 (kon.) | Feyenoord – Willem II 3:0 (kon.) | Utrecht – Twente 1:1 (kon.)
Heracles – Kerkrade 5:1 (kon.)
konec
Heracles Almelo
5:1 (2:1)
Roda JC Kerkrade
Neděle 18.11.2012, 16:30Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    76
    Heracles právě vstřelil branku!

    Tak dneska dávají hostům pořádnou lekci a přidávají již pátý gól! SAMUEL ARMENTEROS si výborně naběhl za obranu domácích a následně dostal včas přesnou přihrávkou, pak dokázal oběhnou vyběhnutého hostujícího brankáře a střelou do prázdné branky rozvlnil síť.
     
    70
    Heracles právě vstřelil branku!

    Domácí navyšují své vedení ještě o další branku! GEOFFREY CASTILLION dostal od spoluhráče nádhernou kolmou přihrávku mezi obránce, kterou si domácí útočník výborně zpracoval a následně překonal brankáře hostů přesnou střelou k tyči.
     
    58
    Heracles právě vstřelil branku!

    Domácí navyšují své vedení! K pokutovému kopu se postavil WILLIE OVERTOOM, který přesnou k tyči překonal náhradního brankáře Prusa, který skočil na opačnou stranu.
     
    37
    Heracles právě vstřelil branku!

    Domácí se znovu ujímají vedení po nádherné kombinační akci. LERIN DUARTE nahrál míč Vejinovičivoi, který mu poslal lobem přihrávkou za obranu zpět a domácí záložník v tváří tvář brankářovi nezaváhal a přesnou střelou do dolního rohu ho překonal a přidal tak svojí druhou branku v tomto zápase.
     
    34
    Kerkrade právě vstřelilo branku!

    Hosté se překvapivě dočkali vyrovnání! Po obrovské minele Dordy, jehož čitelnou přihrávku vystihl SANHARIB MALKI, který se dobře zbavil posledního obránce a střelou přesně k tyči obstřelil vyběhnutého brankáře Pasveera.
     
    15
    Heracles právě vstřelil branku!

    Domácí se ujímají vedení po nádherné střele LERINA DUARTEHO, který se před vápnem dokázal uvolnit přes obránce a nádhernou technickou střelou do horního rohu branky překonal natahujícího se brankáře Kurta.

    Dominik Rejthar

    Branky: 15. Duarte, 37. Duarte, 58. Overtoom (pen.), 70. Castillion, 76. Armenteros - 34. Malki

    Karty:   23. Hupperts (KER), 47. Biemans (KER), 66. Danilo (KER), 72. Kadár (KER)   56. Kurto (KER)


    Heracles Almelo: Pasveer - Rienstra, Quansah, Dorda - Bruns (85.Koenders), Vejinovic, Overtoom, Duarte - Armenteros, Castillion, Pedro (63. Everton)
    Roda JC Kerkrade: Kurto - Monteyne, Biemans, Danilo, Kadár - De Beule (43. Németh), Fledderus - Hupperts (57. Prus), Donald, Affane (67. Wielaert) - Malki

    Rozhodčí: van Sichem - Strijker, Janson
    bahis siteleri