Bologna – Palermo 3:0 (kon.) | Catania – Chievo 2:1 (kon.) | Fiorentina – Atalanta BC 4:1 (kon.)
Inter – Cagliari 2:2 (kon.) | Siena – Pescara 1:0 (kon.) | Udinese – Parma 2:2 (kon.)
Sampdoria – Janov 3:1 (kon.)
konec
UC Sampdoria
3:1 (2:0)
Janov CFC
Neděle 18.11.2012, 20:45 • Stadio Comunale Luigi Ferraris — Genova • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    88
    Sampdoria právě vstřelila branku!

    Sázka na absolutní ofenzívu se hostům nevyplatila. Do rozhozené obrany vletěl MAURO ICARDI, potáhl si míč a zakončil přesně k tyči! O vítězi je tak rozhodnuto!
     
    73
    Janov právě vstřelil branku!

    Rohový kop byl velmi laxně vyhlavičkován přímo na nohu jednoho z hráčů Janova, ten vypálil do obránce a když se dostal k pokusu číslo dva, zvolil raději přihrávku na zcela volného CIRA IMMOBILEHO, který měl již lehkou úlohu a snižuje na rozdíl jedné branky.
     
    36
    Sampdoria právě vstřelila branku!

    No tak tohle byl gól, který bude kolovat po onternetu asi hodně dlouho. Neskutečný vlastní gól, který se jen tak nevidí. Jeden z domácích hráčů poslal centr do vápna, který si srazil do vlastní brány z velké dálky CESARE BOVO.
     
    16
    Sampdoria právě vstřelila branku!

    Tak to je pro Janov hodně nepříjmné. Zatím byli lepším celkem, ale první trochu větší tlak před brankou končí hned gólem. Do míče se opřel ANDREA PAOLI a poslal ho do sítě!

    Marek Poledna

    Branky: 16. Paoli, 36. Bovo (vla.), 88. Icardi - 73. Immobie

    Karty:   23. Icardi (SMD) - 27. Moretti (JAN), 28. Munari (JAN), 58. Kucka (JAN), 71. Antonelli (JAN), 81. Sampirisi (JAN)


    UC Sampdoria: Romero - Costa, Rossini, Gastaldello, Mustafi, Poli, Munari, Maresca (83. Tissone), Obiang, Krsticic (65. Estigarribia), Icardi (89. Soriano)
    Janov CFC: Frey - Sampirisi (83. Rossi), Granqvist, Bovo, Moretti, Jankovic, Kucka, Tozser (45. Bertolacci), Antonelli, Immobile, Borrielo

    Rozhodčí: P. Mazzoleni‎
    bahis siteleri