Waregem – Standard 0:0 (kon.) | Anderlecht – Kortrijk 1:0 (kon.) | Lokeren – Beerschot 1:0 (kon.)
konec
SV Zulte-Waregem
0:0 (0:0)
Standard Lutych
Neděle 18.11.2012, 14:30 • Regenboogstadion • Belgická Jupiler Pro League
Předzápasové kurzy
     
    90
    Ze hřiště odchází Thorgan Hazard a nahrazuje jej Ivan Lendric.
     
    90
    Také na straně Lutychu udeřilo, když se do vzduchu ve vápně pověsil domácí Leye a málem rozhodl jeho hlavička však minula levou tyč.
     
    89
    Na druhé straně se ve velké šanci objevil Seijas, který nepřekonal vyběhnutého Bossuyta, který nyní své spoluhráče podržel. Domácí obrana totálně zaspala.
     
    87
    Do třetice obrovská šance domácího Malandy, který se po rohu nejlépe zorientoval v pokutovém území, ale jeho pokus jde hodně vedle.
     
    77
    Ze hřiště odchází hostující Bolut a nahrazuje jej Maor Buzaglo.
     
    69
    Další žlutou kartu vidí hostující Régwal Goreux.
     
    68
    Na hrací plochu přichází Lusi Manuel Seijas, který střídá nevýrazného Imoha Ezekiela.
     
    62
    A našel na hranici pokutového území Berriera, který mířil do horního růžku Kawashimo branky, ovšem skvělý zákrok hostujícího brankáře, který nyní podržel své spoluhráče.
     
    53
    Obrovská hruba při odkopu Goreuxe, kterému propadl míč a domácí se málem ujali vedení. Delaplace však tváří v tvář nepřekonal vyběhnutého Kawashimu a následně nepustila dál hostující obrana střelu Berriera. Standard ubránil největší šanci svého protivníka.
     
    46
    Hned před začátkem druhého poločasu přichází změna v hostujícím dresu, kdy ze šaten se už nevrátil Vainqueur a nahrazuje jej Astrit Ajdarevic.
     
    42
    Do poločasu ještě stačí domácí vystřídat. Na hrací plochu přichází Jens Naessens, který nahrazuje zřejmě zraněného Habibu Habiboua.
     
    39
    Domácí obránce Junior Malanda dostává žlutou kartu po zásahu soupeře loktem, kterým udeřil při výskoku.
     
    37
    V dalším zakončení hostující Frédéric Bulot, který dostal pas od Van Dammeho a domácí si jen oddechli po jeho pokusu.
     
    27
    Na druhé straně hodně nebezpečně střílel k bližší tyči Hazard, hostující brankář s námahou vyráží na roh.
     
    16
    A hostující obránce Jelle Van Damme pro tuto akci nemá pochopení a tahá za záchranou brzdu, po které následuje žlutý trest.
     
    14
    A míč propadl až na hostujícího útočníka, se kterým se skvěle vrátil D'Haene, ten jeho střelu ve vápně se štěstím zablokoval.
     
    11
    Van Damme přesouvá hru na druhou stranu, kde se pokoušel do pokutového území dostat míč Kanu. A Mpoma opět v tutové šanci, kdy odražený míč šestěstím vyráží Bossuuyt.
     
    4
    Batshuayi unikl po pravé straně a pěknou akci zakončoval z dvaceti metrů hostující Bulot, který protáhl domácího brankáře Bossuyta. Následuje roh.

    Jaroslav Keř

    Branky:

    Karty:   39. Malanda (WAR) - 16. Van Damme (STA), 69. Goreux (STA)


    SV Zulte-Waregem: Bossuyt - De Fauw, D'Haene, Verboom, Malanda - Delaplace, Berrier, Colpaert - Habibou(42.Naessens), Hazard(90.Lendric), Leye.
    Standard Lutych: Kawashima - Van Damme, Ciman, Goreux, Kanu - Buyens, Vainqueur(46.Ajdarevic), Bulot(77.Buzaglo), Mpoku - Batshuayi, Ezekiel(68.Seijas).

    Rozhodčí: Luc Wouters
    bahis siteleri