Milevsko – Klatovy 4:2 (kon.) | Řisuty – Kobra 6:5 (po pr.) | Přerov – Vsetín 0:1 (pře.)
Val. Meziříčí – Poruba 2011 6:7 (po s.n.) | Opava – Havířov 2:4 (kon.) | Karviná (Baník) – Nový Jičín 6:3 (kon.)
Frýdek-M. – Prostějov 5:3 (kon.) | SHK Hodonín – Chotěboř 9:3 (kon.) | Technika Brno – Kolín 8:3 (kon.)
Tábor – Sokolov 4:5 (po pr.) | Jablonec n/N – Klášterec nO 5:6 (po pr.) | Jindř. Hradec – Nymburk 4:5 (kon.)
Pelhřimov – Břeclav 4:1 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
9:3 (3:0, 3:1, 3:2)
HC Chotěboř
Sobota 24.11.2012, 17:00 • ZS TEZA • 2. liga skupina Střed (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:22
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Domácí se i v početní nevýhodě pustili do velkého útočení a stálo je to inkasovanou branku, Blažek ujel do brejku a zkusil na Zavadila forhendovou kličku, tu ještě Zavadil zneškodnil, ale na dorážku dojíždějícího VOJTĚCHA VARGY už byl krátký. Asistence: Blažek.
     
    54:08
    Drtiči právě vstřelili branku!
    ZDEŇEK JURÁSEK završuje svůj hat-trick v dnešním utkání! Hodonínský útočník převzal přihrávku od Stejskala, potáhl puk do třetiny kde si s hostujícími obránci pohrál jak kočka s myší a z otočky přidává devátý gól Hodonína! Asistence: Stejskal.
     
    48:35
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Ale hosté se asi nechtějí nechat zahanbit okamžitě kontrují. MICHAL DOLINSKÝ se prokousal k odraženému kotouči na levém kruhu a procedil ktoouč mezi Zavadilovy betony. Bez asistence.
     
    48:09
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Utkání se nám pomalu začíná měnit v exhibici a na skóre utkání je to znát. Peš našel lahůdkovým křižným pasem ZDEŇKA JURÁSKA vyčkávajícího u tyčky, kterému nedělalo problém zavěsit kotouč do horní poloviny branky. Asistence: Peš.
     
    43:17
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči využívají přesilovou hru, která bude trvat ještě něco přes čtyři minuty. Jurásek zatáhl kotouč do třetiny a zadovkou našel na levém kruhu najetého VLADIMÍRA STEJSKALA, který zametl kotouč mezi nohy Zvolánka. Asistence: Jurásek.
     
    37:04
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají další přesný zásah a pokud se na hodonínském zimním stadionu nestane nic vyjímečného, tak všechny body zůstanou na jihu Moravy. Stejskal prohodil puk na ZDEŇKA JURÁSKA, který se proháčkoval až před Zvolánka a překonal jej střelou mezi betony. Asistence: Stejskal.
     
    32:53
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Tak přecejenom se Lvi z Chotěboře dočkali premiérové branky. Sobotka přenechal kotouč kapitánovi hostů ALEŠI KOŽELUHOVI, který vystřelil a jeho rána se zastavila až v síti za Zavadilem. Asistence: Sobotka.
     
    29:49
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí se prosazují i v početní nevýhodě a Lvi inkasují tolik neoblíbeného "bůra". Po pohledné kombinační akci Sajdla se Skočovským se prosazuje JAKUB SAJDL, jenž nedal Zvolánkovi šanci. Asistence: Skočovský.
     
    20:12
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínští vlétli do druhé třetiny o poznání aktivněji než soupeř a je z toho čtvrtá branka! Kříž vystřelil poté, co zpracoval přihrávku od Pokorného. Zvolánek jeho ránu vyrazil přesně do mst, kde se nacházel JAKUB SAJDL, kterému nedělalo problém doklepnout kotouč do prázdné brány. Asistence: Kříž, Pokorný.
     
    10:21
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Zvolánek se nyní musí v brankovišti Lvů asi hodně červenat. Popela zachytil kotouč na modré čáře a po náznaku střely jej předoložil Pešovi na pravém kruhu, kterému rána nesedla a byla velice pomalá. Jenže hostujícímu brankáři kotouč proklouznul mezi nohama a VLADIMÍR STEJSKAL jej pouze posunul do prázdné klece. Asistence: Peš, Popela.
     
    08:31
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A Drtiči ihned přidávají další branku! Vypadá to, že gólová mašina se pomaloučku polehoučku rozjíždí. Kučera předložil kotouč před bránu najíždějícímu MICHALU KUBOVI, který překonal bezmocného Zvolánka a rozvlnil tak síť podruhé. Asistence: Kučera.
     
    08:12
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Ale jsou to domácí, kteří otevírají skóre tohoto utkání! Nejproduktivnějšíhodonínský hráč Stejskal se dostal ke kotouči za bránou a naservíroval jej PETRU PEŠOVI do jasné pozice. Hodonínský útočník se sám před Zvolánkem nemýlil. Asistence: Stejskal.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 9. Peš (Stejskal), 9. Kuba (Kučera), 11. Stejskal (Peš, Popela), 21. Sajdl (Kříž, Pokorný), 30. Sajdl (Skočovský), 38. Jurásek (Stejskal), 44. Stejskal (Jurásek), 49. Jurásek (Peš), 55. Jurásek (Stejskal) - 33. Koželuh (Sobotka), 49. Dolinský, 59. Varga (Blažek)


    SHK Drtiči Hodonín: Zavadil (Barus) - Skočovský, Pokorný, Svoboda, Šťastný, Kulyk, Popela, Polesný - Charvát, Smetana, Kříž, Fiedler, Stejskal, Tomi, Medřický, Peš, Sajdl, Jurásek, Kuba, Kučera
    HC Chotěboř: Zvolánek - Koželuh, Zítka, Pešek, Šíma, Sobotka, Stoklasa, Varga, Hemský, Hospodka, Havelka, Fila, Blažek, Dolinský, Kesner

    Rozhodčí: Mech - Linhart, Lošťák
    bahis siteleri