Plzeň – Zlín 4:2 (kon.) | K. Vary – Motor ČB 8:0 (kon.) | Pardubice – Sparta 2:4 (kon.)
Vítkovice – Chomutov 5:0 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 7:3 (kon.) | Litvínov – Kladno 5:3 (kon.)
Třinec – Slavia 1:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:4 (1:0, 0:2, 1:2)
HC Sparta Praha
Neděle 25.11.2012, 17:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:40
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Snížení domácích má na svědomí JAN SEMORÁD, který tečoval ránu Drtiny od modré čáry. Neuvirth v brance hostí na puk přes klubko hráčů neviděl, a tak mu puk prošel mezi betony až do sítě. Asistence: Marek Drtina a Aleš Hemský.
     
    55:27
    Petr Tenkrát dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Za domácí vidí také dvě minuty Tomáš Nosek za hrubost.
     
    54:04
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je velmi pravděpodobně rozhodnuto. Brejk do otevřené obrany Pardubic rozehrál z levé strany Pacovský, který ve středu hřiště našel volného PETRA TONA. Kanonýr hostí tak ujížděl sám na branku a zakončuje dokonale, když svůj pokus otírá od levou tyč do Salfického branky. Asistence: Dominik Pacovský a Jaroslav Hlinka.
     
    53:55
    Spartě se nepovedlo vyhodit kotouč z obranného pásma a přišla šance. Krejčí zpoza branky našel volného Hemského, který ale sám před Neuvirthem zakončuje jen do hostujícího brankáře!
     
    46:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jak se hraje přesilová hra teď domácím ukázala hostující elitní formace. Ton se u levého mantinelu skvěle zbavil svého strážce a našel Přibyla. Ten nahrál na pravou stranu na JAROSLAVA HLINKU, který sice stál v těžkém úhlu, avšak chytrou střelou se mu povedlo skórovat. Sám před Salfickým posílá puk po ledě mezi jeho betony do sítě a zvyšuje na 3:1. Asistence: Daniel Přibyl a Petr Ton.
     
    45:39
    Přesilovka pro Spartu Praha. Dvě minuty vidí za vysokou hůl Jan Buchtele.
     
    41:54
    Nyní si zahrají přesilovku oni. Aleš Píša dostává dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    39:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hostující tým se prosazuje v oslabení a tři vteřiny před koncem druhé třetiny jde do vedení 2:1. IVAN RACHŮNEK po nahrávce Broš v útočné třetině počkal, zamířil a nekompromisně skóruje. Salfického nachytal prudkou ranou na vyrážečku a Sparta tak dokonale otáčí stav. Asistence: Michal Broš.
     
    39:29
    Velké trápení Pardubic v dlouhé přesilovce branku nepřineslo, ale teď tu bude další možnost. Za pád pod nohy dostal dvě minuty zatím jediný střelec hostů v dnešním utkání Dominik Pacovský.
     
    34:07
    Bude se vylučovat. Alex Foster dostává pět minut plus trest do konce utkání za napadení. Václav Benák po ataku hostujícího útočníka odjel do kabiny s krvavým obličejem. Trest odpyká Sascha Treille.
     
    29:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pět vteřin před vypršením trestu Aleše Hemského hosté srovnávají stav na 1:1. Od levého mantinelu posunul puk Ton na najíždějícího DOMINIKA PACOVSKÉHO, který se před Salfickým prosazuje velmi dobře umístěnou střelou švihem. Brankář Pardubic na přesnou ránu do horní rohu branky nemohl reagovat a kapituluje. Asistence: Petr Ton a Ari Vallin.
     
    27:52
    Přesilovka končí, Aleš Hemský totiž dostává dvě minuty za sekání.
     
    26:39
    Po výjezdu zpoza domácí branky zakončoval Hlinka, avšak z těžkého úhlu pálil jen do Salfického. Hostující forvard se následně ohradil proti jednomu z domácích beků a bude vyloučen. Dvě minuty vidí za hrubost.
     
    14:08
    Teď však přišla šance! Po přistrčení ve středu hřiště se do úniku dostal Petr Tenkrát. Zkušený forvard Sparty však sám před Salfickým pálí jen do připraveného brankáře Pardubic!
     
    12:52
    Přesilovka pro Spartu. Za napadení je vyloučen David Krejčí.
     
    10:20
    Velká šance Pardubic! Somík krásnou nahrávkou našel za obranou Sparty Bartek, který mohl ujíždět sám na branku. Před Neuvirthem zkusil zakončit švihem, ale hostující brankář Sparty skvěle vyráží!
     
    08:17
    A mohlo být vyrovnáno! Vladimír Sičák dobře nabruslil do útočného pásma, kde následně vypálil. Salfický jeho pokus vyrazil, avšak na pravé straně mohl do odkryté klece pohodlně zakončit Petr Ton. Hostující kanonýr však trefuje pouze tyč!
     
    07:30
    Přesilovka domácích končí. Dvě minuty za hákování dostává Martin Bartek.
     
    06:34
    Píša našel na pravé straně Hemského, který se již dostával před Gřegořka, ale byl faulován. Hostující bek tak míří za podražení na trestnou lavici.
     
    01:34
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Jako první hrozil vážněji domácí tým, ale Neuvirth slušnou ránu Vašíčka vyrazil. V pokračující akci však jdou domácí do vedení 1:0. Po nahrávce Zohorny pálil od levého mantinelu JAN BUCHTELE a Neuvirth byl bez šance. Domácí mladík svoji ostrou ranou vymetl horní roh hostující klece, 1:0. Asistence: Tomáš Zohorna.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 2. Buchtele (Zohorna), 59. Semorád (Drtina, Hemský) - 30. Pacovský (Ton, Vallin), 40. I. Rachůnek (Broš), 47. Hlinka (Přibyl, Ton), 55. Ton (Pacovský, Hlinka)


    HC Dynamo Pardubice: Salfický (Růžička)– Píša, Kindl, Benák, Vašíček, Ďaloga, Kočí, Drtina – Hemský, Krejčí, Starý – Bartek, Zohorna, Somík – Radil, Kousal, Buchtele – Semorád, Nosek, Cetkovský – Šagát.

    Trenéři: Mojmír Trličík a Ladislav Lubina

    HC Sparta Praha: Neuvirth (Schwarz) – Milam, Sičák, Krstev, Gřegořek, Philipp, Kočí, Vallin – Hovorka, Broš, Tenkrát – Ton, Hlinka, Pacovský – Sekáč, Přibyl, I. Rachůnek – S. Treille, Foster, Bahenský – Jánský.

    Trenéři: Josef Jandač a Jan Votruba

    Rozhodčí: Souček, Turčan – Kis, Rozlílek

    Diváci: 9163
    bahis siteleri