Ústí n/L – Hr. Králové 4:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Jihlava 5:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Šumperk 3:1 (kon.)
Most – Litoměřice 3:2 (po s.n.) | Olomouc – Třebíč 3:2 (kon.) | Písek – Kadaň 1:4 (kon.)
Beroun – Benátky n/J 4:5 (po pr.)
konec
IHC Králové Písek
1:4 (0:0, 1:1, 0:3)
Sportovní klub Kadaň
Středa 12.12.2012, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    Kadaň právě vstřelila branku!
    O dnešním vítězi je rozhodnuto. FILIP SEMAN chtěl vyhodit kotouč z obranného pásma o mantinel a kotouč skončil až v opuštěné písecké bráně - 1:4. Asistence: Martin Szakal, Martin Lučka.
     
    47:22
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují Píseckým na rozdíl dvou branek. JIŘÍ CHAROUSEK využil zmatků před Halmošim a nikým nehlídaný hráč hostů zametl puk do brány - 1:3.
     
    44:54
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí skóre ve svůj prospěch. JIŘÍ CHAROUSEK měl v pravém kruhu dostatek času i prostoru, aby naprosto přesně zamířil do vzdálenější šibenice - 1:2. Asistence: Petr Jíra.
     
    39:04
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kadaň využívá početní výhodu a je vyrovnáno. Pohlednou přesilovkovou kombinaci zakončil KAREL TON do odkryté klece - 1:1. Asistence: Martin Mazanec, Petr Jíra.
     
    30:33
    Písek právě vstřelil branku!
    Písečtí se odstávají do vedení, i když jim k tomu pomohli hosté. Jeden z kadaňských obránců se nepohodl se svým brankářem a JAN DALECKÝ dorazil puk do brány - 1:0. Asistence: Martin Heřman, Martin Semrád.
    Marken.cz

    Tomáš Němec

    Branky a nahrávky: 31. Dalecký (Heřman, Semrád) - 40. Ton (Mazanec, Jíra), 45. Charousek (Jíra), 48. Charousek, 60. Seman (Szakal, Lučka)


    IHC Králové Písek: Halmoši (Mazuch) - Makovský, Semrád, Boháč, Růžička, Kužel, Drtil, Kříž - Rod, Šperger, Kubeš - Dalecký, M. Heřman, Petruška - Ferebauer, Vlček, Polodna - Marek, Kučera, Vaniš - R. Heřman.
    Sportovní klub Kadaň: Hanuljak (Kaššák) - Trefný, Prošek, Schmidt, Szakal, Bartejs, Lučka, Opalek, Mazanec - Jíra, Charousek, Ton - Ondřej, Kůs, Mainer - Seman, Hanták, Hrabák - Andres, Chlouba, Stoklasa.

    Rozhodčí: Pavlovič - Špůr, Zavřel
    bahis siteleri