Olomouc – Přerov 7:2 (kon.) | HC Kladno – K. Vary 1:3 (kon.) | Vsetín – Zlín 2:3 (kon.)
Hr. Králové – Mladá Boleslav 3:4 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 2:0 (kon.) | HC Litvínov – HC Plzeň 1:0 (kon.)
Chomutov – Letňany 5:3 (kon.) | Slavia – Sparta 3:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 3:5 (kon.)
Motor ČB – Pardubice 4:6 (kon.) | Jihlava – Liberec 3:4 (kon.) | Havířov – Třinec 1:9 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:5 (1:2, 1:3, 1:0)
IHC Králové Písek
Pátek 14.12.2012, 18:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    56:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Že by drama bylo nastoleno zde v havlíčkobrodské Kotlině? Domácí snižují na jednogólový rozdíl! Rebelové vyhnali soupeře z pásma a jeho nepřesnost v obraně potrestal TOMÁŠ LUDVÍK, který se z mezikruží protáhl až na levý roh brankoviště, kde zasunul puk mezi Mazuchovy betony a v oslabení snížil! Bez asistence.
     
    35:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A rázem se Rebelům lépe kouká na svět, jelikož snižují na 2:5! Domácí zavezli puk do útočné třetiny a Ondřej Hlídek zpoza branky našel na brankovišti volného TOMÁŠE LUDVÍKA, který zvedl kotouč nad Mazuchovu vyrážečku a snížil tak na rozdíl tří gólů! Asistence: Ondřej Hlídek.
     
    35:07
    Písek právě vstřelil branku!

    Zmar domácích hráčů pokračuje i nadále a Jihočeši popáté trefují prostor za zády Čendy Nováka! Jan Marcilis se na pravém kruhu dostal ke střele, která skončila jen na betonech domácího muže s maskou, ale černé kolečko z gumy dostal za jeho záda z dorážky na brankovišti číhající JAKUB ŠUHAJ! Asistence: Jan Marcilis.
     
    28:58
    Písek právě vstřelil branku!

    Drtivý tlak skončil dalším gólem v síti Rebelů! Lukáš Volf vypálil a Novák jeho pokus vyrazil, načež si Jihočeši vytvořili dominanci na brankovišti, která skončila až dorážkou JAKUBA ŠUHAJE, který napotřetí propálil bezmocného Čeňka Nováka! Asistence: Petr Dudák a Lukáš Volf.
     
    25:17
    Písek právě vstřelil branku!

    Hráči z města na řece Otavě se znovu prosazují a vracejí se do dvougólového vedení! Lukáš Holub našel na levém křídle volného JANA TURKA, který si popojel k brance a svižnou střelou pod Novákovy betony nedal brankáři Rebelů šanci na zásah! Asistence: Lukáš Holub.
     
    18:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Čtyři vteřiny před návratem Matěje Kajtmana na led se Rebelové prosazují! David Vala si pohrál s pukem na pravém mantinelu na úrovni brankové čáry a nahrál hrací gumu křížem na levý roh Mazuchova brankoviště, kde stál ONDŘEJ HLÍDEK, jemuž nečinilo potíže zasunout puk za záda píseckého muže s maskou! Asistence: David Vala.
     
    14:33
    Písek právě vstřelil branku!

    Výstavní branka znamená vedení Jihočechů již o dvě branky! Matěj Kajtman našel Lukáš Volfa, který ve středním pásmu natáhl na svou osobu dva hráče, následně efektně efektivní zadovkou našel JANA MARCILISE, který měl prostor a rychlost na to, aby se dostal za vyšachovanou obranu, položil si Nováka a parádním blafákem jej přehodil! Asistence: Lukáš Volf a Matěj Kajtman.
     
    07:39
    Písek právě vstřelil branku!

    Hosté se prosazují a korunují tak svůj tlak! Petr Dudák se po nahození na branku dostal k odraženému kotouči, ale trefil jen beton připraveného Čeňka Nováka. Hrací předmět se však dostal na druhou stranu předbrankového prostoru, kde se do něj opřel LUKÁŠ VOLF a nedal Novákovi šanci! Asistence: Petr Dudák.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 19. Hlídek (D. Vala), 36. Ludvík (Hlídek), 57. Ludvík - 8. Volf (Dudák), 15. Marcilis (Volf, Kajtman), 26. Turek (Holub), 29. Šuhaj (Dudák, Volf), 36. Šuhaj (Marcilis)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Č. Novák (Vaněček) - Cívka "A", Ludvík "C", Klofáč, Hlídek, Bancíř, Kolouch, L. Vala, Salát, Krajcigr, Polák, Nováček, Semrád, Málek, D. Vala "A", Mäki
    IHC Králové Písek: Mazuch (Pechek) - Suchan, Vlk, Červinský, Dudák "C", Turek, Kajtman, Hájek, Březina, Duchoň, Šuhaj, Volf, Holub, Koutenský, Marcilis, Točík, Hanus "A"

    Rozhodčí: Zdeněk Paulík - Jan Jeletz, Lukáš Rampír
    bahis siteleri