Olomouc – Přerov 7:2 (kon.) | HC Kladno – K. Vary 1:3 (kon.) | Vsetín – Zlín 2:3 (kon.)
Hr. Králové – Mladá Boleslav 3:4 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 2:0 (kon.) | HC Litvínov – HC Plzeň 1:0 (kon.)
Chomutov – Letňany 5:3 (kon.) | Slavia – Sparta 3:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 3:5 (kon.)
Motor ČB – Pardubice 4:6 (kon.) | Jihlava – Liberec 3:4 (kon.) | Havířov – Třinec 1:9 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:5 (1:2, 1:3, 1:0)
IHC Králové Písek
Pátek 14.12.2012, 18:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    56:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Že by drama bylo nastoleno zde v havlíčkobrodské Kotlině? Domácí snižují na jednogólový rozdíl! Rebelové vyhnali soupeře z pásma a jeho nepřesnost v obraně potrestal TOMÁŠ LUDVÍK, který se z mezikruží protáhl až na levý roh brankoviště, kde zasunul puk mezi Mazuchovy betony a v oslabení snížil! Bez asistence.
     
    54:16
    Jan Marcilis se dostal před Novákem k puku, ale za roztaženého gólmana puk nezametl! Nepovedlo se mu to ani v dalších dvou případech, kdy jej následně ještě doprovodil Petr Dudák!
     
    52:53
    Jan Krajcigr se před brankou dostal k puku a mohl zamést kotouč za záda Mazucha, ale byl zahákován hráčem Písku (PIS) a trefil jen gólmana hostí.
     
    50:00
    A dokonce si tlakem v útočné třetině vynutili i faul domácích, kteří tak budou hrát ve čtyřech. na trestnou lavici míří za krosček na zadním mantinelu Marek Bancíř (HBRú
     
    49:05
    Hosté budou hrát v oslabení. Na trestnou lavici míří Vladimír Hanus (PIS) za napadení.
     
    48:22
    Patrik Březina se snažil mezi kruhy backhandem zakončit, ale trefil jen obránce, od nějž se kotouč odrazil na druhou stranu brankoviště před Jiřího Duchoně, který z první trefil jen skvěle se přesunutého Čendu Nováka!
     
    42:38
    Patrik Březina se před brankou dostal ke střele, která skončila jen na betonu připraveného Nováka, který svůj tým podržel!
     
    39:50
    Josef Vlk se snažil pohyby rameny vykličkovat Nováka, který se mu sice položil, ale následně bleskově vytasil proti puku lapačku, pod níž kotouč pokryl! Poté ještě vznikla menší mela na brankovišti, ale sudí ji brzy roztrhli.
     
    35:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A rázem se Rebelům lépe kouká na svět, jelikož snižují na 2:5! Domácí zavezli puk do útočné třetiny a Ondřej Hlídek zpoza branky našel na brankovišti volného TOMÁŠE LUDVÍKA, který zvedl kotouč nad Mazuchovu vyrážečku a snížil tak na rozdíl tří gólů! Asistence: Ondřej Hlídek.
     
    35:07
    Písek právě vstřelil branku!

    Zmar domácích hráčů pokračuje i nadále a Jihočeši popáté trefují prostor za zády Čendy Nováka! Jan Marcilis se na pravém kruhu dostal ke střele, která skončila jen na betonech domácího muže s maskou, ale černé kolečko z gumy dostal za jeho záda z dorážky na brankovišti číhající JAKUB ŠUHAJ! Asistence: Jan Marcilis.
     
    34:22
    Střela Daniela Koloucha z pravého kruhu byla tečovaná Lukášem Valou a skončila na betonech překvapeného Mazucha, který měl nyní pořádnou dávku štěstí!
     
    32:11
    Hodně odvážně si nyní počíná gólman Marek Mazuch, který si šněruje beton a nesleduje příliš hru. Nyní však bude muset být v pozoru, jelikož za nedovolené bránění míří na trestnou lavici Jakub Suchan (PIS).
     
    31:35
    Patrik Málek výborně obešel dva hráče a našel na protějším rohu brankoviště volného Martina Poláka, který se opřel do skákavého kotouče, který trefil jen Mazuchův beton!
     
    28:58
    Písek právě vstřelil branku!

    Drtivý tlak skončil dalším gólem v síti Rebelů! Lukáš Volf vypálil a Novák jeho pokus vyrazil, načež si Jihočeši vytvořili dominanci na brankovišti, která skončila až dorážkou JAKUBA ŠUHAJE, který napotřetí propálil bezmocného Čeňka Nováka! Asistence: Petr Dudák a Lukáš Volf.
     
    26:21
    Písek se znovu tlačil dopředu a dokonce zazvonila i vnější tyč Novákovy branky, ale domácí nakonec vyhazují do středního pásma!
     
    25:17
    Písek právě vstřelil branku!

    Hráči z města na řece Otavě se znovu prosazují a vracejí se do dvougólového vedení! Lukáš Holub našel na levém křídle volného JANA TURKA, který si popojel k brance a svižnou střelou pod Novákovy betony nedal brankáři Rebelů šanci na zásah! Asistence: Lukáš Holub.
     
    21:41
    Čeněk Novák zariskoval a vyjel si pro puk do mezikruží a přerušil ta výhodu soupeře, jelikož Filip Nováček (HBR) předtím předvedl faul loktem.
     
    19:48
    Filip Nováček se dostal před brankou k odraženému puku, ale nedokázal jej propasírovat za klečícího Marka Mazucha! Ten nakonec puk pokryl pod lapačku!
     
    19:03
    Domácí mají další šanci na skórování! Lukáš Holub (PIS) dostal trest za hákování a Rebelové tak mohou srovnat v přesilovce!
     
    18:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Čtyři vteřiny před návratem Matěje Kajtmana na led se Rebelové prosazují! David Vala si pohrál s pukem na pravém mantinelu na úrovni brankové čáry a nahrál hrací gumu křížem na levý roh Mazuchova brankoviště, kde stál ONDŘEJ HLÍDEK, jemuž nečinilo potíže zasunout puk za záda píseckého muže s maskou! Asistence: David Vala.
     
    16:24
    Domácí hráči mohou snížit na rozdíl jediné branky! Budou totiž hrát v přesilovce. Matěj Kajtman dostal (PIS) dostal dvě minuty za podražení.
     
    14:33
    Písek právě vstřelil branku!

    Výstavní branka znamená vedení Jihočechů již o dvě branky! Matěj Kajtman našel Lukáš Volfa, který ve středním pásmu natáhl na svou osobu dva hráče, následně efektně efektivní zadovkou našel JANA MARCILISE, který měl prostor a rychlost na to, aby se dostal za vyšachovanou obranu, položil si Nováka a parádním blafákem jej přehodil! Asistence: Lukáš Volf a Matěj Kajtman.
     
    10:53
    A dlouho jej drželi daleko od brány, až Dominik Točík se bral kotouč, vjel za modrou čáru, na pravém kruhu nechal puk pro Jakuba Suchana, jehož dělovku vykopl Novák betonem.
     
    09:03
    Další nepříjemnost pro domácí barvy. Pokud situace dá, tak budou hrát dvě minuty v oslabení. Za faul kolenem je vyloučen David Vala (HBR).
     
    07:39
    Písek právě vstřelil branku!

    Hosté se prosazují a korunují tak svůj tlak! Petr Dudák se po nahození na branku dostal k odraženému kotouči, ale trefil jen beton připraveného Čeňka Nováka. Hrací předmět se však dostal na druhou stranu předbrankového prostoru, kde se do něj opřel LUKÁŠ VOLF a nedal Novákovi šanci! Asistence: Petr Dudák.
     
    05:48
    Lukáš Volf na pravém mantinelu sebral kotouč a nacentroval jej před Novákovu klec, kde se do černého kolečka trefil Petr Dudák, ale hrací předmět skončil těsně vedle domácí klece!
     
    03:30
    Patrik Březina se prosmýkl na modré čáře kolem bránícího hráče a mířil sám na Nováka, ale parádně mu zabránil ve skórování pohotový Dominik Cívka, jenž mu puk vypíchl. Kotouč ale následně písecký hráč poslal mezi kruhy, kde se do něj opřel Šimon Červinský, ale trefil jen Novákovu hruď!
     
    01:14
    Poměr sil na ledě se vyrovná. Rostislav Klofáč (HBR) dostal dvě minuty za hákování ve středním pásmu.
     
    00:38
    Hráči od Otavy budou hrát v oslabení. Domácí zavezli puk do útočné třetiny a Šimon Červinský (PIS) nedovoleně bránil Rebela na zadním mantinelu.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 19. Hlídek (D. Vala), 36. Ludvík (Hlídek), 57. Ludvík - 8. Volf (Dudák), 15. Marcilis (Volf, Kajtman), 26. Turek (Holub), 29. Šuhaj (Dudák, Volf), 36. Šuhaj (Marcilis)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Č. Novák (Vaněček) - Cívka "A", Ludvík "C", Klofáč, Hlídek, Bancíř, Kolouch, L. Vala, Salát, Krajcigr, Polák, Nováček, Semrád, Málek, D. Vala "A", Mäki
    IHC Králové Písek: Mazuch (Pechek) - Suchan, Vlk, Červinský, Dudák "C", Turek, Kajtman, Hájek, Březina, Duchoň, Šuhaj, Volf, Holub, Koutenský, Marcilis, Točík, Hanus "A"

    Rozhodčí: Zdeněk Paulík - Jan Jeletz, Lukáš Rampír
    bahis siteleri