Karviná (Baník) – Vsetín 4:2 (kon.) | Frýdek-M. – Opava 1:5 (kon.) | Prostějov – Val. Meziříčí 3:4 (po s.n.)
Nový Jičín – Přerov 2:1 (po pr.) | Havířov – Poruba 2011 3:2 (po s.n.)
konec
HK Baník Karviná
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
VHK ROBE Vsetín
Středa 23.01.2013, 18:002. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:36
    Karviná právě vstřelila branku!
    Střela přišla po dlouhé době nyní a byl to MAREK IVAN, který potvrzuje svou formu tím, že právě nasměroval Mikšanovu přesnou přihrávku od odkryté klece. Asistence: David Mikšan, Vladimír Luka.
     
    45:05
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Zúbek vypálil od modré a Iláš vyrazil puk před DANIELA VAŇKA. Vsetínský kapitán využívá přesilovku a dnes zaznamenává svou druhou trefu. Asistence: František Zúbek.
     
    38:01
    Karviná právě vstřelila branku!
    Tak to bylo bleskové! Mikšan po pravém křídle najel do útočného pásma a před brankou našel MARKA IVANA, který se nemýlil . Asistence: David Mikšan, Miroslav Javín.
     
    37:46
    Karviná právě vstřelila branku!
    Javín vypálil od modré a puk se od zadního mantinelu odrazil zpět před branku, kde už na něj čekal DAVID MIKŠAN a trefil odkrytou klec. Asistence: Miroslav Javín, Vladimír Luka.
     
    32:05
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Iláš neudržel puk a ten mu vypadl na čáru, kde stál DANIEL VANĚK, který doklepl puk za čáru. Domácí sice reklamují posunutí brány, ale k tomu došlo až po gólu. Deutsch se na led nevrací, protože předtím byla signalizována výhoda kvůli domácímu faulu. Asistence. František Zúbek.
     
    2:03
    Karviná právě vstřelila branku!
    Bojovná třetí karvinská formace otevírá skóre. Plšek nejprve vyrazil Salijiho ránu z bezprostřední blízkosti, ale puk se dostal k Samiecovi, který posunul na JANA BLATONĚ a ten poslal puk pod horní tyč. Asistence: David Samiec, Garip Saliji.

    Tomáš Salamon

    Branky a nahrávky: 3. Blatoň (Samiec, Saliji), 38. Mikšan (Javín, Luka), 39. Ivan (Mikšan, Javín), 47. Ivan (Mikšan, Luka) - 33. Vaněk (Zúbek), 46. Vaněk (Zúbek)


    HK Baník Karviná: Iláš (Smolka) - Javín, Deutsch, Kowalczyk, Zajac, Vnenk, Sznapka, Krause - Luka, Moravec, Holý, Ivan, Mikšan, Rosůlek, Samiec, Blatoň, Saliji, Badžo
    VHK ROBE Vsetín: Plšek (Hromada) - Žabčík, Vrba, Vrána, Tichý, Vodák, Tesařík, Hoďa, Bezuška - Zúbek, Mikšovský, Vítek, Hruška O., Vaněk, Brezáni, Holík, Kajaba, Šiafotdinov, Bajtek, Štrbík, Kyvala

    Rozhodčí: Fiala - Vengřín M., Záviský
    bahis siteleri