Chabarovsk – Riga 4:2 (kon.) | Novokuzněck – Doněck 2:4 (kon.) | Novosibirsk – Spartak Moskva 1:2 (po pr.)
Ufa – Barys 4:6 (kon.) | Nižněkamsk – Chanty-Mansijsk 5:2 (kon.) | Kazaň – Omsk 1:2 (po s.n.)
Petrohrad – Jekatěrinburg 4:1 (kon.) | CSKA Moskva – Viťaz 1:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Čeljabinsk 2:0 (kon.)
HC Slovan – Čerepovec 0:3 (kon.) | Lev – Minsk 1:2 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
4:2 (1:0, 2:0, 1:2)
Dinamo Riga
Sobota 26.01.2013, 07:10 • Platinum-Arena (7 100) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:19
    Riga právě vstřelila branku!
    Riga je zpět v utkání! ALEXANDRE GIROUX si stahovačkou povodil Jaakolu, čímž se uvolnil do středu hřiště a ránou zápěstím našel místo na Kuzněcovovým pravým chráničem. Chabarosvk tak vede už jen o dvě branky. Asistence: Andris Dzerinš, Jamie Johnson.
     
    46:18
    Riga právě vstřelila branku!
    Ovšem o minutu později stahuje Riga brankový rozdíl pouze na tři góly! Po nahrávce Paula Szczechury, se do puku opřel MIKS INDRAŠIS, který svou střelou překonal Kuzněcova, a sebral mu tak naději na čisté konto. Asisitence: Paul Szczechura.
     
    45:10
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amur jde už do čtyřbrankového vedení a zdá se, že o vítězi už je pomalu rozhodnuto. Topi Jaakola se dostal mezi kruhy odkud poslal důraznou střelu. Tellqvistovi propadla mezi tělem a rukou, avšak ještě před brankovou čárou ji doklepl do sítě VJAČESLAV LITOVČENKO. Asistence: Topi Jaakola, Jevgenij Korotkov.
     
    29:47
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amuru to ale moc vadit nemusí, protože po chvíli jsou do vedení 3:0. Michail Fisenko adresoval zpoza branky parádní pas na hůl ANDREJE STEPANOVA a Tellqvist potřetí v utkání inkasuje. Asistence: Michail Fisenko. Kirill Tulupov.
     
    21:23
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Krásný hokejový moment, který vede k druhé brankce Amuru. Alexander Junkov zajížděl za branku Rigy, avšak neprokračoval s pukem. Ten totiž vrátil parádní zadovkou na první tyč, kde stál JEVGENIJ ORLOV, který trefil odkrytou klec a zvyšuje na 2:0. Tellqvist se totiž soustředil na Junkova, a tak nemohl na Orlova vůbec zareagovat. Asistence: Alexander Junkov.
     
    17:33
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Spolehlivý výkon brankáře Kuzněcova zřejmě nabudil i ofenzívu Amuru. Dmitrij Tarasov se pokusil Tellqvista z pravé strany překonat bekhendem, to se mu sice nepovedlo, ovšem švédský gólman vyrazil kotouč jen k PERTTU LINDGRENOVI, který už pouze doklépaval do prázdné klece. Asistence: Dmitrij Tarasov, Janne Lahti.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 18. Lindgren (Tarasov, Lahti), 22. Orlov (Junkov), 30. Stepanov (Fisenko, Tulupov), 46. Litovčenko (Jaakola, Korotkov) - 47. Indrašis (Szczechura), 50. Giroux (Dzerinš, Johnson)


    Amur Chabarovsk: Kuzněcov (Běrestněv) – Jaakola, Ožiganov, Korovkin, Loginov A., Tulupov, Loginov V. – Lindgren, Tarasov, Lahti – Hytonen, Junkov, Orlov – Korotkov, Šiškanov, Litovčenko – Lugin, Stepanov, Gusev – Fisenko.
    Dinamo Riga: Tellqvist (Gudlevskis) – Redlihs K., Redlihs J., Sotnieks, Galvinš, Rekis, Porejs, Lavinš, Cibulskis – Karsums, Szczechura, Indrašis – Giroux, Dzerinš, Johnson – Meija, Pavlovs, Skvorcovs – Ivanans, Bicevskis, Biezais.

    Rozhodčí: Vasilijev, Sergejev – Morozov, Chubykin.

    Diváci: 7100
    bahis siteleri