Hamburg – W. Brémy 3:2 (kon.) | Stuttgart – Bayern 0:2 (kon.)
konec
Hamburger SV
3:2 (1:1)
Werder Brémy
Neděle 27.01.2013, 15:30 • Imtech Arena, Hamburg (kap. 57 030) • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    54
    Werder právě vstřelil branku!

    I s góly se nám teď roztrhl pytel a další branka je na světě. Gebre Selassie si nejdříve zpracoval balon na prsa a po krátkém váhání jej předložil do ideální pozice SOKRATISOVI PAPASTATHOPOULOSOVI, který se nemýlil a zacílil přesně - 3:2.
     
    53
    Hamburg právě vstřelil branku!

    Znovu ukázková akce Hamburg, která končí v brance soupeře. Domácí se dostali do rychlého přečíslení, které úspěšně zakončili. Po přihrávce Aoga se ve vápně prosadil ARTJOMS RUDNEVS - 3:1.
     
    46
    Hamburg právě vstřelil branku!

    Tak to musí říká bleskový vstup do druhého poločasu! Hráči Werderu se nestačili rozkoukat a hned prohrávají. Balon se i s trochou štěstí dostal k DENISU AOGOVI, který neměl problém dopravit míč z malého vápna do sítě - 2:1.
     
    23
    Hamburg právě vstřelil branku!

    Gebre Selassie si neporadil u pravé postranní lajny se šikovným a hlavně rychlým Korejcem HEUNGEM MIN SONEM. Ten se rychle zbavil českého reprezentanta a z hodně ostrého úhlu uklidil míč do levého horního rohu Mielitzovi branky - 1:1.
     
    9
    Werder právě vstřelil branku!

    Už to vypadalo, že první rohový kop dnešního utkání nic zajímavého nepřinesl. K odraženému balonu se však dostal De Bruyne, který vrátil balon do ohně. Na penaltové značce si nejvýše vyskočil ASSANI LUKIMYA a zády k brance otevírá skóre dnešního zápasu - 0:1.

    Jakub Martínek

    Branky: 23. Son, 46. Aogo, 53. Rudnevs - 9. Lukimya, 54. Sokratis

    Karty:   88. Rudnevs (HAM), 90+1. Adler (HAM) - 57. Fritz (BRM), 87. Petersen (BRM)   80. Fritz (BRM), 90. Arnautović (BRM)


    Hamburger SV: Adler - Diekmeier, Bruma, Westermann, Jansen - Badelj - Skjelbred (62. Arslan), van der Vaart (82. Rincón), Aogo - Son (90. Rajković), Rudnevs.

    Trenér: Thorsten Fink.

    Werder Brémy: Mielitz - Gebre Selassie (56. Arnautović), Lukimya, Sokratis, Schmitz - Fritz - Ignjovski, Junuzović, Ekici (89. Prödl), De Bruyne - Petersen.

    Trenér: Thomas Schaaf.

    Rozhodčí: Kinhöfer - Scheppe, Fischer

    Diváci: 54 758
    bahis siteleri