Lipt. Mikuláš – Orange 20 3:1 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
3:1 (0:0, 2:0, 1:0)
HK Orange 20
sk Pondělí 28.01.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    59:33
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    V závere stretnutia domáci hráči spečatili výhru v dnešnom zápase gólom do prázdnej brány, keď rozohrávku hostí zachytil Michal Mravec, ktorý tak bratsky prihral PETROVI BARTIKOVI, ktorý nikým nekrytý do prázdnej brány nezaváhal. Asistencia: Michal Mravec.
     
    52:19
    HK Orange 20 dalo gól!
    Zrejme som to zariekol, touto cestou sa tak možno aj ospravedlňujem domácemu brankárovi Palkovi, ten v týchto sekundách vyťahuje puk zo siete po tom ako inkasoval po strele MISLAVA ROSANDIČA, ktorý sa mierenou strelou od modrej nemýlil. Asistencie: Martin Krasničan, Ľubomír Dinda.
     
    30:49
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči sa po chvíli dostavajú do vedenia o dva góly, rodí sa nám dobrá bilancia, Fratišek Poliaček pred malou chvíľou otváral skóre, v týchto sekundách si pripisuje asistenciu na góle LUKÁŠA PAUKOVČEKA, ktorý sa pred brankárom nemýlil. Asistencia: František Poliaček, Juraj Kuric.
     
    29:32
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Prvého gólu sme sa teda dočkali, domáci hráči využívajú presilovku konkrétne po situácii, keď obranca Peter Klepáč nahodil puk pred bránu, ten sa odrazil rovno na hokejku FRANTIŠKA POLIAČEKA, ktorý už nezaváhal a mieril presne do odkrytej časti Godlovej brány. Asistencia: Peter Klepáč.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 30. Poliaček (Klepáč), 31. Paukovček (Poliaček, Kuric), 60. Bartík (Mravec) - 53. Rosandič


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Fabo, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Sajko, Mravec, Bartík, Galko, Bača, Holiga, Paukovček
    HK Orange 20: Godla - Bačík, Boboš, Predajniansky, Krasničan, Horvat, Gula, Archs, Dubeň, Milý, Bondra, Šoltés, Rosandič, Mikoláš, Pardavý, Ambroz, Žilka, Dinda, Petráš.
    bahis siteleri