Lipt. Mikuláš – Orange 20 3:1 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
3:1 (0:0, 2:0, 1:0)
HK Orange 20
sk Pondělí 28.01.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    59:33
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    V závere stretnutia domáci hráči spečatili výhru v dnešnom zápase gólom do prázdnej brány, keď rozohrávku hostí zachytil Michal Mravec, ktorý tak bratsky prihral PETROVI BARTIKOVI, ktorý nikým nekrytý do prázdnej brány nezaváhal. Asistencia: Michal Mravec.
     
    Hostia si zobrali oddychový čas, v závere stretnutia odchádza na trestnú Poliaček, brankár Godla ostáva na striedačke.
     
    54:11
    Tento trest sme tu už dnes mali, ale pripomenieme si ho ešte raz, o chvíľu sa začne presilovka domácich hráčov, po tom ako 20-tka obdržala trest za veľa hráčov na ľade.
     
    52:19
    HK Orange 20 dalo gól!
    Zrejme som to zariekol, touto cestou sa tak možno aj ospravedlňujem domácemu brankárovi Palkovi, ten v týchto sekundách vyťahuje puk zo siete po tom ako inkasoval po strele MISLAVA ROSANDIČA, ktorý sa mierenou strelou od modrej nemýlil. Asistencie: Martin Krasničan, Ľubomír Dinda.
     
    48:31
    To čo v dnešnom zápase naozaj ide sú vylúčenia, omylom nekončí ani táto situácia, ktorý si priam doslova po faule Šoltésa vypýtala faul, Liptovský Mikuláš si zahrá dve minúty presilovku.
     
    42:38
    Vylúčenia na strane domácich, na trestnú odchádza Sajko.
     
    34:06
    Dobrá súhra domácich v presilovke, po výmene na modrej čiare sa dostal do zakončenia Bartík, jeho strela z prvej minula len tesne bránu, vzápätí sa snažil navýšiť skóre Galko, ale jeho nasadenie pred bránou nebolo privysoké. 20-tka sa teda ubránila.
     
    32:57
    Vylučuje sa nám aj v týchto sekundách, za podrazenie odchádza hráč 20-tky, Martin Ambroz.
     
    30:49
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči sa po chvíli dostavajú do vedenia o dva góly, rodí sa nám dobrá bilancia, Fratišek Poliaček pred malou chvíľou otváral skóre, v týchto sekundách si pripisuje asistenciu na góle LUKÁŠA PAUKOVČEKA, ktorý sa pred brankárom nemýlil. Asistencia: František Poliaček, Juraj Kuric.
     
    29:32
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Prvého gólu sme sa teda dočkali, domáci hráči využívajú presilovku konkrétne po situácii, keď obranca Peter Klepáč nahodil puk pred bránu, ten sa odrazil rovno na hokejku FRANTIŠKA POLIAČEKA, ktorý už nezaváhal a mieril presne do odkrytej časti Godlovej brány. Asistencia: Peter Klepáč.
     
    28:15
    Očakávaný gól by mohol prísť v týchto sekundách, resp. najbližších. Liptovský Mikuláš si zahrá presilovku po tom ako dostala 20-tka trest za hráčsku lavicu.
     
    19:57
    Obrovská šanca v závere prvej tretiny, z vlastného oslabenia vyhodil puk v páde jeden z domácich hráčov, do súboja sa následne dostal domáci kapitán Juraj Kuric, ktorý oklamal aj obrancu, ale zoči-voči brankárovi Godlovi zaváhal, resp. pohorel na perfektnom zákroku Godlu, ktorý podržal v závere svoj tím.
     
    18:59
    Bartík sa teraz trošku nezdržal a fauloval pri mantinely, pravica hlavného rozhodcu ihneď nabrala smer nahor, mikulášsky útočník odchádza na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    08:17
    Domáci hráči v závere presilovky v útočnom pásme, Kledrowetz nahodil puk pred bránu súpera, tam si to perfektne prebral mladučký Poliaček, ktorý sa snažil obhodiť brankára, ale jeho pokus skončil tesne mimo.
     
    06:15
    Na faul na Bartíka odpovedajú aj rozhodcovia, na trestnú odchádza Bačík za hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    05:42
    Hneď po pár sekundách 20-tka nebezpečne ohrozila bránu súpera, z pravej strany vystrelil dobre Horvat, ktorý mieril síce na Palka, ale ten mal s jeho strelou nejaké problémy, ale úspešne zasiahol na dva krát.
     
    05:18
    Ako sme spomínali, opäť sa vylučuje na domácej strane, tento krát to nie je nik z hráčov, ale celkom zbytočný trest, pretože domáci hrali v šestici.
     
    02:02
    Na prvé vylúčenie sme v podstate nečakali dlho, v týchto sekundách už odchádza na trestnú Kledrowetz.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 30. Poliaček (Klepáč), 31. Paukovček (Poliaček, Kuric), 60. Bartík (Mravec) - 53. Rosandič


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Fabo, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Sajko, Mravec, Bartík, Galko, Bača, Holiga, Paukovček
    HK Orange 20: Godla - Bačík, Boboš, Predajniansky, Krasničan, Horvat, Gula, Archs, Dubeň, Milý, Bondra, Šoltés, Rosandič, Mikoláš, Pardavý, Ambroz, Žilka, Dinda, Petráš.
    bahis siteleri