Dortmund – Hamburg 1:4 (kon.) | Mönchengladbach – Leverkusen 3:3 (kon.) | Stuttgart – W. Brémy 1:4 (kon.)
Hannover – Hoffenheim 1:0 (kon.) | Fürth – Wolfsburg 0:1 (kon.) | Frankfurt – Norimberk 0:0 (kon.)
Bayern – Schalke 4:0 (kon.)
konec
VfB Stuttgart
1:4 (0:1)
Werder Brémy
Sobota 09.02.2013, 15:30 • Mercedes-Benz Arena, Stuttgart • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Werder právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto. Mielitzův odkop propadl až ke KEVINU DE BRUYNEMU, jenž si obhodil statického Niedermeira a využil zaváhání Ulreicha při vyběhnutí z branky, takže krásným lobem dal utkání definitivní tečku.
     
    74
    Werder právě vstřelil branku!
    Dnes je velký den MEHMETA EKICIHO! Co si vzpomínám, Werderu se vždy proti Stuttgartu dařilo ze standardních situací, toto ale byla naprostá lahůdka. Neúspěšný exekutor předchozího přímáku Hunt jen přeběhl, čímž zmátl zeď, která se rozpadla, Ekici její zbytky krásně obstřelil a poslal nechytatelně zatočenou ránu do levé šibenice.
     
    60
    Werder právě vstřelil branku!
    Tak jsem se soudem unáhlil a tímto se AARONU HUNTOVI omlouvám. Záložník Werderu byl prakticky celou hodinu neviditelný, teď ale zužitkoval přihrávku Petersena po hrubé chybě Kvista, jenž se nechal velmi hloupě obrat o míč ve středu pole. Hunt pak po Petersenově přihrávce šel sám na Ulreicha a utaženým přízemním pokusem na zadní tyč vrátil severoněmeckému celku vedení.
     
    50
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Toto autové vhazování se ale ukázalo jako nesmírně podstatné. Harnikův centr byl sražen jen před IBRAHIMU TRAORÉHO, který se krásně nártem opřel do míče a s trochou štěstí přehodil Mielitze.
     
    34
    Werder právě vstřelil branku!
    Stuttgart nakonec nápor nevydržel. Jeho obránci se rozestoupili, De Bruyneho centr našel na penaltě MEHMETA EKICIHO, jenž velmi šťastným zakončením vstřelil svou první branku v sezoně.

    Daniel Polách

    Branky: 50. Traoré - 34. Ekici, 60. Hunt, 74. Ekici, 90+2. Bruyne

    Karty:   26. Traoré (STU), 73. Niedermeier (STU), 85. Ibišević (STU) - 45+1. Petersen (BRM)


    VfB Stuttgart: Ulreich - Sakaj, Tasci, Niedermeier, Boka - Gentner, Kvist (68. Didavi) - Harnik (68. Macheda), Torun (78. Okazaki), Traoré - Ibišević
    Werder Brémy: Mielitz - Ignjovski, Lukimya, Sokratis, Schmitz - Junuzović (89. Fritz) - Hunt (90. Gebre Selassie), De Bruyne - Elia, Ekici (85. Prödl) - Petersen

    Rozhodčí: Perl - Schalk, Emmer

    Diváci: 41200