Vítkovice – Kometa Brno 5:3 (kon.) | Zlín – Třinec 4:2 (kon.) | K. Vary – Chomutov 4:3 (kon.)
Plzeň – Motor ČB 1:2 (po s.n.) | Litvínov – Sparta 4:1 (kon.) | Liberec – Pardubice 3:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
HC Sparta Praha
Neděle 17.02.2013, 17:30 • ZS Ivana Hlinky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:40
    Sparťané sice nechali Melicherčíka vyjez z branky a v šesti se pustili do postupného útoku, který končí na modré čáře. Vyloučen Piroš za sekání.
     
    46:55
    Litvínov právě vstřelil branku!

    JURAJ MAJDAN dostal přihrávku přesně na hůl od Lukeše a dokázal jí dostat nad Melicherčíkovu vyrážečku, i když brankář Sparty se výborně na bleskově přesouval. Asistence: František Lukeš, Petr Kousalík.
     
    44:14
    Gřegořek vyloučen na 2 minuty za držení hole.
     
    41:27
    Zeman vyloučen na 2 minuty za podražení.
     
    38:37
    Jánský vyloučen na 2 minuty za nedovolené bránění po buly v útočné třetině.
     
    38:33
    Francouz předvedl parádní zásah po nahození Hlinky se kotouč odrazil před Formana, který zasouval do odkryté klece. V cestě puku se na poslední chvíli zjevil beton domácího strážce!
     
    32:21
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Ručinský vybojoval puk u hrazení, předložil jej mezi kruhy JAKUBU ČERNÉMU a ten už se mohl Melicherčíka puze zeptat, kam kotouč chce. Domácí útočník volil střelu nad vyrážečku a trefil přesně. Asistence: Martin Ručinský.
     
    31:36
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Litvínov využívá další přesilovou hru. Majdan sice nezasáhl puk nastavenou holí, ale za ním stále PETR KOUSALÍK, kterého přihrávka trefila do brusle, která byla nastavena směrem k brance. Asistence: Martin Ručinský.
     
    31:14
    Litvínov tahal soupeře z obranné ulity tak dlouho až to Tenkrát nevydržel a sekl rozehrávajícího Brejčáka. Dostává 2 minuty.
     
    24:57
    Philipp ukončil minutu trvající hru nahoru dolu falem na Černého. 2 minuty podražení.
     
    24:14
    Piroš ideálně vysunul do šance Ručinského, jehož bekhendovou kličku Melicherčík kryje!
     
    23:02
    Hübl vyloučen na 10 minut za nesportovní chování, když si vehementně stěžoval na neodpískané sekání.
     
    20:27
    Sparta právě vstřelila branku!

    PETR TENKRÁT napřáhl perfektně na levém kruhu a jeho projektil prošel nad lapačkou až do sítě. Parádní bomba přímo pod horní tyč. Asistence" Jaroslav Hlinka.
     
    12:01
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Litvínov svou přesilovku okamžitě rozehrál, ale Sparta bude pokračovat ve čtyřech. VIKTOR HÜBL se trefil přesně k tyči z pravého kruhu a Melicherčík se nestihl přesunout. Asistence: František Lukeš.
     
    11:13
    Další hrozivě vypadající zákrok u hrazení. Kočí zasáhl v pásmu Litvínova Pšurného. Sparťanský forward má rovněž po zápase. Obdržel trest ve hře.
     
    06:17
    Na stejném místě kde krvácel Sičák si teď Pilař vyšlápl na unikajícího Kubáta a poměr sil na ledě se vyrovná. 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    05:28
    Trávníček inkasuje trest ve hře! Domácí kapitán u hrazení velmi tvrdě atakoval Sičáka, který je momentálně v péči lékaře a krvácí na led. Na trestné už sedí Baláž a bude tam bez ohledu na tabuli celých 5 minut.
     
    03:21
    Chvíli to vypadalo, že si Kubát vzal příliš velké sousto, ale nakonec byl hákován a vytěžil přesilovku. Sičák vyloučen na 2 minuty za hákování.
    Marken.cz

    Ondřej Moutvička

    Branky a nahrávky: 13. Hübl (Lukeš), 32. Kousalík (Ručinský), 33. Černý (Ručinský), 47. Majdan (Lukeš, Kousalík) - 21. Tenkrát (Hlinka)


    HC VERVA Litvínov: Francouz - Kousalík, Kubát, Stříteský, Zeman, Gula, Brejčák, Posmyk, Jareš - Majdan, V. Hübl, Lukeš - Baláž, Piroš, Ručinský - Rapáč, J. Černý, R. Pšurný - Martynek, Hanzl, Trávníček
    HC Sparta Praha: Melicherčík - Milam, Sičák, Hunkes, Gřegořek, Philipp, Jan Hanzlík, Pilař - Tenkrát, J. Hlinka, Pacovský - Hovorka, Broš, Simon - Jánský, Přibyl, I. Rachůnek - D. Kočí, Bahenský, Forman

    Rozhodčí: Lacina, Fraňo - Bláha, Kostka

    Diváci: 6210
    bahis siteleri