Omsk – Dynamo Moskva 0:3 (kon.) | Barys – Petrohrad 5:4 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Jekatěrinburg 4:0 (kon.)
Magnitogorsk – Čeljabinsk 1:4 (kon.) | N.Novgorod – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Jaroslavl – Novosibirsk 2:4 (kon.)
Čerepovec – Nižněkamsk 3:4 (po pr.) | Viťaz – Kazaň 2:3 (kon.) | Mytišči – Novokuzněck 5:0 (kon.)
Spartak Moskva – CSKA Moskva 4:2 (kon.) | Minsk – Ufa 2:3 (kon.) | Riga – HC Slovan 3:1 (kon.)
Doněck – Lev 2:1 (po s.n.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
2:4 (1:0, 0:2, 1:2)
HC Sibir Novosibirsk
Neděle 17.02.2013, 14:00 • Arena Lokomotiv • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:42
    Jaroslavl právě vstřelila branku!

    Paradoxně v oslabení ještě domácí korigují stav zápasu. Bleskovou akci po levém křídle předvedl VLADISLAV KARTAJEV a doslova vykoupal Gajdušenka v brance hostí. Toho už to ale zas tak mrzet nemusí, zápas je rozhodnutý. Asistence: Vitalij Višněvskij.
     
    58:19
    Sibir právě vstřelil branku!

    Je hotovo. Špatně si domácí připravili odvolání Sanforda z branky v momentě, kdy neměli puk jasně v moci. JONAS ENLUND dostal od zadáka pas do středního pásma, udělal tři rychlá tempa a za modrou čárou poslal puk do prázdné branky. Prosadil se tak podruhé v zápase. Asistence: Alexander Kutuzov.
     
    40:32
    Sibir právě vstřelil branku!

    Ještě ve vyrovnaném počtu hráčů na ledě unikají hosté do vedení o dvě branky. Jonas Enlund zpoza branky našel STEPANA SANNIKOVA, který díky svému důrazu v pádu nadvakrát prostrčil puk až do svatyně střežené Sanfordem. Asistence: Jonas Enlund.
     
    28:53
    Sibir právě vstřelil branku!

    Jenomže namísto toho, aby se Jaroslavli povedlo v přesilovce skórovat, radují se z branky hosté. Finský rychlík JONAS ENLUND přečetl pas mezi obránci domácích a vydal se sám směrem k brance. Zvolil střelu mezi ruku a tělo Sanforda, kde našel skulinku a puk propadl s trochou štěstí až za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    23:01
    Sibir právě vstřelil branku!

    Zničehonic se Novosibirsku daří vyrovnat stav zápasu. Alexander Kutuzov vypálil poměrně nenápadně od modré čáry, před Sanfordem ale puk lehce tečoval SERGEJ ŠUMAKOV a kanadský brankář tak spatřil kotouč až ve vlastní brance. Asistence: Alexander Kutuzov, Alexander Romanov.
     
    06:05
    Jaroslavl právě vstřelila branku!

    Domácí jdou zaslouženě do vedení. Levé křídlo prvního útoku SERGEJ PLOTNIKOV se vydalo přímo k brance. Jeho první střelu dokázal Gajdušenko vyrazit, napodruhé namířil Plotnikov puk do tyče. Sám se však dostal ještě k další dorážce a to už poslal kotouč do prázdné branky. Bez asistence.

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 7. Plotnikov, 59. Kartajev - 24. Šumakov (Kutuzov, Romanov), 29. Enlund, 41. Sannikov (Enlund), 59. Enlund (Kutuzov)


    Lokomotiv Jaroslavl: Sanford - Semjonov, Guskov, Višněvskij, Flood, Pašnin, Jakovlev, Amirov, Soloďukin - Plotnikov, Averin, Petrov O. - Dixon, Hagman, Kaljužnij (C) - Redlihs, Černikov, Petrov J. - Apalkov, Krušinin, Kartajev.
    HC Sibir Novosibirsk: Gajdušenko - Alexejev, Kutuzov, Kudroč, Kulda, Zajcev, Ignatovič, Karavajev, Aksjoněnko - Lehtera, Enlund, Drugov - Kopejkin, Nikulin, Sannikov - Gubin, Bělokon, Vorošilo - Šumakov, Romanov, Kononěnko.

    Rozhodčí: Kadyrov, Kulakov - Parfjonov, Sysujev
    bahis siteleri