Chrudim – Moravská Třebová 0:3 (kon.)
konec
HC Chrudim
0:3 (0:1, 0:2, 0:0)
HC Slovan Moravská Třebová
Úterý 19.02.2013, 18:30Play-off Krajské ligy
Partner:
     
    57:01
    Další plnění trestných lavic. Vzájemný trest obdržely na straně hostí Petr Doseděl (MTR) za sekání a za stejný prohřešek jde za katr David Holub (CHR).
     
    56:13
    Petr Králíček (CHR) zřejmě něco předvedl před brankou Moravské Třebové, dostává totiž menší trest za nesportovní chování.
     
    55:04
    Dnes počtvrté budou hrát domácí přesilovou hru pět na tři! Nyní to bude celých devadesát vteřin. Dočkají se již Chrudimští úspěchu? Za katr putuje Michal Rajnoha (MTR) za nedovolené bránění.
     
    54:24
    Slovan nyní bude hrát oslabení, Libor Kobza (MTR) dostává dvě minuty za hákování.
     
    43:53
    A ta nyní bude dvojnásobná, dnes již potřetí! Úderem loktem se provinil Michal Rajnoha (MTR) a dostává za to hned dvě + dvě minuty. Chrudim čeká přesilová hra pět na tři, bude trvat minutu a 33 sekund! To je obrovská šance na zdramatizování zápasu.
     
    43:26
    Chrudimský Králíček byl ale v zakončení faulován a Martin Urbášek (CHR) hákováním nabízí Chrudimi další přesilovou hru.
     
    35:57
    Jakub Fryč (MTR) dává Chrudimi aspoň drobnou naději, je totiž vyloučen za nedovolené bránění.
     
    29:36
    Nevím, co hokejisté Chrudimi v útočném pásmu vymýšlejí, ale za toto si mohou naprosto sami. Formánek (CHR) nejprve ztratil kotouč a poté podrazil protihráče. Z přesilovky pět na tři bude za dvě vteřiny početní výhoda Moravské Třebové.
     
    27:38
    Domácí budou mít možnost zkorigovat nepříznivý stav a to díky dvouminutové přesilové hře. Ve stejný čas jsou totiž vyloučeni Michal Rajnoha (MTR) za nedovolené bránění a Patrik Tregler (MTR) za hákování.
     
    23:43
    Dvojnásobné oslabení se ale bude opakovat. Útočnou akci podražením zastavil Ondřej Frýda (CHR) a dnes podruhé usedá za katr.
     
    22:33
    Další oslabení Chrudimi. Radim Zrůst (CHR) je vyloučen na dvě minuty za faul kolenem. Domácí budou hrát velmi dlouho ve třech.
     
    21:08
    Jenže příliš dlouho jí to nevydrželo. Filip Procházka (CHR) je poslán k časoměřičům za nedovolené bránění.
     
    19:06
    Velice zbytečný zákrok nyní předvedl Marek Dvořák (CHR) ve středu hřiště, sudí ho za úder loktem razantně posílá za katr.
     
    16:31
    Nyní se ale Fibigerovi svěřenci budou moci těšit z dvojnásobné výhody, která bude trvat patnáct vteřin. Za jednoznačný úder loktem na trestnou lavici míří Michal Rajnoha (MTR).
     
    14:46
    Přesilová hra nyní čeká i chrudimský celek. Petr Bartoníček byl totiž při zakončení zneklidněn Peškou (MTR), který dostává dvě minuty za hákování.
     
    08:00
    Situace Chrudimi se ještě nemálo zkomplikuje. Na trestnou lavici totiž za hákování míří Ondřej Frýda (CHR).

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 7. Řehulka (Koláček), 25. Kobza (Koláček, Polák), 39. Peška


    HC Chrudim: Ament (Dundáček) - Sýkora, Polák, Formánek, Dobiáš, Dvořák, Novák, Zrůst, Králíček, Bartoníček, Procházka, Urban, Kišš, Plch, Holub, Brožek, Slavík, Švadlenka
    HC Slovan Moravská Třebová: Kulhavý (Bureš) - Rajnoha, Parolek, Kobza, Faltus, Řehulka, Rak, Urbášek, Žalčík, Koláček, Zeman, Fryč, Tregler, Doseděl, Peška, Polák

    Rozhodčí: Přichystal - Souček, Veverka

    Diváci: 178
    bahis siteleri