Chrudim – Moravská Třebová 0:3 (kon.)
konec
HC Chrudim
0:3 (0:1, 0:2, 0:0)
HC Slovan Moravská Třebová
Úterý 19.02.2013, 18:30Play-off Krajské ligy
Partner:
     
    57:43
    Fatální minelu předvedl Václav Novák, který na kruzích doslova přenechal puk soupeři! Řehulka však stoprocentní šanci neproměnil!
     
    57:01
    Další plnění trestných lavic. Vzájemný trest obdržely na straně hostí Petr Doseděl (MTR) za sekání a za stejný prohřešek jde za katr David Holub (CHR).
     
    56:13
    Petr Králíček (CHR) zřejmě něco předvedl před brankou Moravské Třebové, dostává totiž menší trest za nesportovní chování.
     
    55:11
    Chrudim hraje v šesti proti třem, Ament zůstává na střídačce!
     
    55:04
    Dnes počtvrté budou hrát domácí přesilovou hru pět na tři! Nyní to bude celých devadesát vteřin. Dočkají se již Chrudimští úspěchu? Za katr putuje Michal Rajnoha (MTR) za nedovolené bránění.
     
    54:24
    Slovan nyní bude hrát oslabení, Libor Kobza (MTR) dostává dvě minuty za hákování.
     
    54:20
    Dnešnímu utkání přihlíží 178 diváků!
     
    53:02
    Martin Řehulka se opět dostal sám před Amenta, chrudimský brankář ale nepovolil čtvrtý gól ve své síti!
     
    48:57
    Trenér Fibiger si vybírá oddechový čas!
     
    43:53
    A ta nyní bude dvojnásobná, dnes již potřetí! Úderem loktem se provinil Michal Rajnoha (MTR) a dostává za to hned dvě + dvě minuty. Chrudim čeká přesilová hra pět na tři, bude trvat minutu a 33 sekund! To je obrovská šance na zdramatizování zápasu.
     
    43:26
    Chrudimský Králíček byl ale v zakončení faulován a Martin Urbášek (CHR) hákováním nabízí Chrudimi další přesilovou hru.
     
    43:26
    Petr Králíček nyní postupoval sám na branku, jeho bekhendovou kličku však Kulhavý bravurně zlikvidoval!
     
    40:26
    Domácí hned v úvodu třetí části opět propadli v obraně, sám na branku šel Martin Řehulka, mířil mezi nohy, ale Ament dokázal jeho střelu zlikvidovat!
     
    38:40
    Moravská Třebová právě vstřelila branku
    Domácí obrana nechala naprosto v pohodě projít mezi sebou MICHALA PEŠKU, který samostatnou akcí dovezl kotouč až do sítě. Jsem zvědav, kolik fanoušků zde po tak tragickém výkonu Chrudimi zůstane i na třetí třetinu - 0:3! Bez asistence.
     
    35:57
    Jakub Fryč (MTR) dává Chrudimi aspoň drobnou naději, je totiž vyloučen za nedovolené bránění.
     
    29:36
    Nevím, co hokejisté Chrudimi v útočném pásmu vymýšlejí, ale za toto si mohou naprosto sami. Formánek (CHR) nejprve ztratil kotouč a poté podrazil protihráče. Z přesilovky pět na tři bude za dvě vteřiny početní výhoda Moravské Třebové.
     
    28:35
    Moravská Třebová mohla dokonce udeřit při vlastním oslabení pět na tři, když na Amenta postupoval sám jeden z hostujících útočníků. Urban se ale skvěle vrátil a zabránil pohromě.
     
    27:38
    Domácí budou mít možnost zkorigovat nepříznivý stav a to díky dvouminutové přesilové hře. Ve stejný čas jsou totiž vyloučeni Michal Rajnoha (MTR) za nedovolené bránění a Patrik Tregler (MTR) za hákování.
     
    24:48
    Moravská Třebová právě vstřelila branku
    A ten nyní vyvrcholil ve druhou trefu Slovanu! Hráči Moravské Třebové dokonale rozkombinovali chrudimskou obranu a na konci stál LIBOR KOBZA, který pohodlně přehodil Amentův beton - 0:2! Asistence: Miroslav Koláček a Jiří Polák.
     
    24:05
    Koláček dorážel z bezprostřední blízkosti, Ament udržel beton na ledě a puk před brankovou čarou!
     
    23:43
    Dvojnásobné oslabení se ale bude opakovat. Útočnou akci podražením zastavil Ondřej Frýda (CHR) a dnes podruhé usedá za katr.
     
    22:33
    Další oslabení Chrudimi. Radim Zrůst (CHR) je vyloučen na dvě minuty za faul kolenem. Domácí budou hrát velmi dlouho ve třech.
     
    21:08
    Jenže příliš dlouho jí to nevydrželo. Filip Procházka (CHR) je poslán k časoměřičům za nedovolené bránění.
     
    19:06
    Velice zbytečný zákrok nyní předvedl Marek Dvořák (CHR) ve středu hřiště, sudí ho za úder loktem razantně posílá za katr.
     
    16:31
    Nyní se ale Fibigerovi svěřenci budou moci těšit z dvojnásobné výhody, která bude trvat patnáct vteřin. Za jednoznačný úder loktem na trestnou lavici míří Michal Rajnoha (MTR).
     
    14:46
    Přesilová hra nyní čeká i chrudimský celek. Petr Bartoníček byl totiž při zakončení zneklidněn Peškou (MTR), který dostává dvě minuty za hákování.
     
    12:26
    David Holub bekhendem z mezikruží poslal puk do tyče!
     
    08:00
    Situace Chrudimi se ještě nemálo zkomplikuje. Na trestnou lavici totiž za hákování míří Ondřej Frýda (CHR).
     
    06:35
    Moravská Třebová právě vstřelila branku
    Slovan se z nenápadné akce dostává do vedení. Spíše vyhození než přihrávku předvedl Koláček, který našel najíždějícího MARTINA ŘEHULKU, jenž bekhendem o tyč překonal Amenta - 0:1! Asistence: Miroslav Koláček.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 7. Řehulka (Koláček), 25. Kobza (Koláček, Polák), 39. Peška


    HC Chrudim: Ament (Dundáček) - Sýkora, Polák, Formánek, Dobiáš, Dvořák, Novák, Zrůst, Králíček, Bartoníček, Procházka, Urban, Kišš, Plch, Holub, Brožek, Slavík, Švadlenka
    HC Slovan Moravská Třebová: Kulhavý (Bureš) - Rajnoha, Parolek, Kobza, Faltus, Řehulka, Rak, Urbášek, Žalčík, Koláček, Zeman, Fryč, Tregler, Doseděl, Peška, Polák

    Rozhodčí: Přichystal - Souček, Veverka

    Diváci: 178
    bahis siteleri