Chrudim – Moravská Třebová 0:3 (kon.)
konec
HC Chrudim
0:3 (0:1, 0:2, 0:0)
HC Slovan Moravská Třebová
Úterý 19.02.2013, 18:30Play-off Krajské ligy
Partner:
     
    38:40
    Moravská Třebová právě vstřelila branku
    Domácí obrana nechala naprosto v pohodě projít mezi sebou MICHALA PEŠKU, který samostatnou akcí dovezl kotouč až do sítě. Jsem zvědav, kolik fanoušků zde po tak tragickém výkonu Chrudimi zůstane i na třetí třetinu - 0:3! Bez asistence.
     
    24:48
    Moravská Třebová právě vstřelila branku
    A ten nyní vyvrcholil ve druhou trefu Slovanu! Hráči Moravské Třebové dokonale rozkombinovali chrudimskou obranu a na konci stál LIBOR KOBZA, který pohodlně přehodil Amentův beton - 0:2! Asistence: Miroslav Koláček a Jiří Polák.
     
    06:35
    Moravská Třebová právě vstřelila branku
    Slovan se z nenápadné akce dostává do vedení. Spíše vyhození než přihrávku předvedl Koláček, který našel najíždějícího MARTINA ŘEHULKU, jenž bekhendem o tyč překonal Amenta - 0:1! Asistence: Miroslav Koláček.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 7. Řehulka (Koláček), 25. Kobza (Koláček, Polák), 39. Peška


    HC Chrudim: Ament (Dundáček) - Sýkora, Polák, Formánek, Dobiáš, Dvořák, Novák, Zrůst, Králíček, Bartoníček, Procházka, Urban, Kišš, Plch, Holub, Brožek, Slavík, Švadlenka
    HC Slovan Moravská Třebová: Kulhavý (Bureš) - Rajnoha, Parolek, Kobza, Faltus, Řehulka, Rak, Urbášek, Žalčík, Koláček, Zeman, Fryč, Tregler, Doseděl, Peška, Polák

    Rozhodčí: Přichystal - Souček, Veverka

    Diváci: 178
    bahis siteleri