Columbus – Vancouver 1:2 (0:1 po s.n.) | Buffalo – NY Rangers 3:1 (kon.) | Washington – Carolina 0:4 (kon.)
Florida – Tampa 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Boston 3:2 (kon.) | Minnesota – Anaheim 1:2 (kon.)
St. Louis – San Jose 4:2 (kon.) | Winnipeg – Toronto 5:2 (kon.) | Dallas – Nashville 0:4 (kon.)
Colorado – Edmonton 0:4 (kon.) | Arizona – Los Angeles 5:2 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
3:2 (0:2, 0:0, 3:0)
Boston Bruins
Středa 13.03.2013, 00:40 • Consol Energy Center (18 387) • NHL
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:40.
     
    Nejproduktivnější hráči obou týmů:
    PIT: Sidney Crosby (Ú)
    45 bodů (12+33)

    BOS: Patrice Bergeron (Ú)
    21 bodů (6+15)
     
    Poslední utkání:
    Pittsburgh – NY Islanders 6:1
    Ottawa – Boston 2:3 s.n.
     
    Pittsburgh bude postrádat Jevgenije Malkina, který chyběl už v minulém utkání. Dan Bylsma, trenér Penguins, odhaduje dobu Rusovy rekonvalescence zhruba na jeden až dva týdny.
     
    Pittsburgh je momentálně týmem, který se může pyšnit asi nejlepší formou ze všech celků NHL. Tým nejproduktivnějšího hráče ligy Sidneyho Crosbyho, který v minulém zápase společně s Kunitzem zaznamenal neuvěřitelných pět bodů, vyhrál pětkrát za sebou a v dosavadních 26 zápasech nasbíral 36 bodů, což Penguins řadí na druhé místo ve Východní konferenci.

    Vítězové Stanley Cupu z roku 2011 si ve zkrácené sezóně vedou také velice dobře. Boston má ze všech mužstev NHL zatím odehráno nejméně utkání, a to 23, jenže i přesto se svěřenci kouče Juliena drží téměř na samém vrcholu. Z těchto zápasů dokázali Bruins získat dokonce o bod více než Penguins. Jen o bod víc než Boston má Montreal, který tak vede Východní konferenci, a “Bručounům“ tak patří “až“ třetí pozice.
     
    Vítejte u sledování přímého přenosu ze zámořské NHL. V dnešním zápase se můžeme těšit na souboj dvou ze tří nejlepších celků Východní konference, a to na bitvu mezi Pittsburghem Penguins a Bostonem Bruins. Utkání začíná v 00:30.
     
    Úvodní sestavy:

    Pittsburgh Penguins: Fleury (Vokoun) – Orpik, Martin, Letang, Eaton, Engelland, Niskanen – Dupuis, Crosby (C), Kunitz – Neal, Jeffrey, Bennett – Kennedy, Sutter, Cooke – Adams, Vitale, Glass. Trenér: Dan Bylsma.

    Boston Bruins: Chudobin (Rask) – Boychuk, Chára (C), Seidenberg, Hamilton, McQuaid, Ference – Horton, Krejčí, Lucic – Seguin, Bergeron, Marchand – Pandolfo, Peverley Caron – Thornton, Campbell, Paille. Trenér: Claude Julien

    Rozhodčí: Rooney, L'Ecuyer – Murphy, Sericolo .
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    04:45
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je tu první branka zápasu! Na modré čáře napřáhl ke své obávané dělovce ZDENO CHÁRA, jehož rána skončila až za záda Marca-Andreho Fleuryho. Svou černou práci nyní na brankovišti parádně odvedl Patrice Bergeron, přes kterého domácí brnakář neviděl vůbec nic. Asistence: Dennis Seidenberg, Rich Peverley
     
    13:30
    Bruins právě vstřelili branku!
    Bergeron poslal mezi kruhy parádní nahrávku na TYLERA SEGUINA, který na nic nečekal a z první posílá kotouč do levého horního rohu Fleuryho klece. Boston vede na ledě Pittsburghu 2:0! Asistence: Patrice Bergeron, Brad Marchand.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    53:42
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci se dostávájí do hry! Parádní křižnou přihrávkou vybídl Kris Letang ke skórování CHRISE KUNITZE, který šancí nepohrdl a střelou z první prostřelil zatím stoprocentního Antona Chudobina! Asistence: Kris Letang, Deryk Engelland.
     
    54:33
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A během chvíle máme vyrovnáno! Tentokrát brankář Bruins nestačil na přesně mířenou ránu z hole BRANDONA SUTTERA! Asistence: James Neal, Beau Bennett.
     
    57:57
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Pittsburgh dokázal během několika málo minut otočit vývoj utkání ve svůj prospěch. Seidenbergovu nedůraznou nahrávku dokázal přečíst BRANDON SUTTER, který si popojel s pukem až do levého kruhu, odkud našel místo nad Chudobinovou lapačkou! Dva góly jsou v hokeji opravdu málo! Bez asistence.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Domácí Pittsburgh předvedl ve třetí třetině parádní obrat, díky kterému bere dva body, zato Bruins zbyly jen oči pro pláč. I když Boston po dvou třetinách zásluhou branek Cháry a Seguina vedl 2:0, nestačilo to nakonec na zisk byť jednoho bodu. Ve třetí části totiž dokázali Penguins během čtyř minut dát tři branky, a vyhrát tak celé utkání 3:2. Autory těchto gólů byli Kunitz a dvoubrankový Sutter.
     
    Hvězdy utkání:
    1. Brandon Sutter (PIT) - 2 body (2+0)
    2. Chris Kunitz (PIT) - 1 bod (1+0)
    3. Zdeno Chára (BOS) - 1 bod (1+0)
     
    Prozatím se s vámi loučím, pokud ještě nespíte, přepněte si na další ze zápasů NHL. Děkuji za pozornost. (03:13:01)

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 54. Kunitz (Letang, Engelland), 55. Sutter (Neal, Bennett), 58. Sutter – 5. Chára (Seidenberg, Peverley), 14. Seguin (Bergeron, Marchand)


    Pittsburgh Penguins: Fleury (Vokoun) – Orpik, Martin, Letang, Eaton, Engelland, Niskanen – Dupuis, Crosby, Kunitz – Neal, Jeffrey, Bennett – Kennedy, Sutter, Cooke – Adams, Vitale, Glass. Trenér: Dan Bylsma.
    Boston Bruins: Chudobin (Rask) – Boychuk, Chára, Seidenberg, Hamilton, McQuaid, Ference – Horton, Krejčí, Lucic – Seguin, Bergeron, Marchand – Pandolfo, Peverley Caron – Thornton, Campbell, Paille. Trenér: Claude Julien

    Rozhodčí: Rooney, L'Ecuyer – Murphy, Sericolo

    Diváci: 18 640
    bahis siteleri