Real Sociedad – Valladolid 4:1 (kon.) | Getafe – Ath. Bilbao 1:0 (kon.) | Real Madrid – Mallorca 5:2 (kon.)
Valencia – Real Betis 3:0 (kon.)
konec
Real Madrid
5:2 (1:2)
RCD Mallorca
Sobota 16.03.2013, 20:00 • Estadio Santiago Bernabéu, Madrid • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Real právě vstřelil branku!
    Tak jsme se dočkali ještě jedné branky. Higuaín si parádně naběhl do vápna hostů, poté přihrál pod sebe, kde byl zcela volný KARIM BENZEMA, který uklidil míč do prázdné branky!
     
    57
    Real právě vstřelil branku!
    Tak to je pořádný uragán v podání madridských hráčů. Domácí nyní doslova rozebrali hostující obranu a jdou do vedení o dvě branky. Özil si skvěle naběhl do vápna, poté přihrál pod sebe, kde byl zcela volný GONZALO HIGUAÍN, který poslal míč do prázdné branky.
     
    54
    Real právě vstřelil branku!
    Z dobrých dvaceti pěti metrů napřáhl LUKA MODRIC, který parádní střelou poslal Real Madrid poprvé v tomto utkání do vedení. Nádherný fotbalový moment.
     
    52
    Real právě vstřelil branku!
    Na centrovaný míč si perfektně naskočil CRISTIANO RONALDO, který parádní hlavičkou překonal hostujícího brankáře a vyrovnal. Domácí borec vstřelil 27. branku v této sezoně!
     
    22
    Mallorca právě vstřelila branku!
    A hosté jdou po rohovém kopu opět do vedení. Na zadní tyči si počkal ALEJANDRO ALFARO, který poslal kulatý nesmysl do poloprázdné branky.
     
    15
    Real právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Modrić našel parádní kolmou přihrávkou Pepeho, který se zjevil sám před hostujícím brankářem. Domácí zadák ještě přihrál doleva, kde byl GONZALO HIGUAÍN, který už neměl problém poslat míč do prázdné branky.
     
    6
    Mallorca právě vstřelila branku!
    Tak to je šok pro domácí hráče i fanoušky. Po centru z levé strany se dostal k hlavičce EMILIO NSUE, který parádní hlavičkou překonal Lópeze a poslal svůj celek do vedení.

    Jakub Kopřiva

    Branky: 15. Higuaín, 52. Ronaldo, 54. Modrić, 57. Higuaín, 90+2. Benzema – 6. Nsue, 22. Alfaro

    Karty:   39. Tissone (MLR)


    Real Madrid: López - Ramos, Arbeloa (46.Benzema), Coentrão, Varane - Pepe, Modrić - Ronaldo, Kaká (62.Alonso), Morata (46.Özil) - Higuaín
    RCD Mallorca: Aouate - Hutton, Nunes, Kevin, Bigas, Tissone (83.Fontás), Pina, Víctor (78.Casadesus), Alfaro, dos Santos, Nsue (66.Hemed)

    Rozhodčí: Mateu - Cebrián, Núnez
    bahis siteleri