San Jose – Dallas 4:5 (0:1 po s.n.) | Columbus – Minnesota 0:3 (kon.) | Florida – Ottawa 2:1 (kon.)
Washington – Tampa 4:2 (kon.) | Chicago – Nashville 5:3 (kon.) | Buffalo – New Jersey 3:2 (1:0 po s.n.)
Anaheim – Los Angeles 4:3 (3:1 po s.n.)
konec
Chicago Blackhawks
5:3 (1:1, 1:1, 3:1)
Nashville Predators
Pondělí 08.04.2013, 01:00NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:29
    Chicago právě vstřelilo branku!

    Po střele Webera se puk odrazil na hokejku Saada, který se naukvapil a přihrál volnému spoluhráči. PATRICK KANE potom neměl problém s trefením prázdné branky Nashvillu a definitivně tak rozhodl o osudu dnešního utkání.
    Asistence: Saad
     
    50:32
    Chicago právě vstřelilo branku!

    Dokonalý obrat Chicaga během necelé minuty! JONATHAN TOEWS dostal přihrávku od Patricka Kana na vrchol kruhů, kde se nerozpakoval a okamžitě zápěstím střílel. Rinne přes skrumáž před brankou nemohl nic vidět a puk našel až v brance!
    Asistence: Kane, Shaw
     
    49:37
    Chicago právě vstřelilo branku!

    Hosté se z vedení neradovali dlouho. Kapitán Chicaga Toews dostal přihrávku po mantinelu za branku, přihrál okamžitě před ni, kde byl BRANDON SAAD, který nadvakrát vyrovnává!
    Asistence: Toews, Keith
     
    46:54
    Nashville právě vstřelil branku!

    Predators se poprvé v zápase dostávají do vedení! Weber zavezl puk do pásma, poslal jej Halischukovi za branku, který po vyjetí před ni trochu se štěstím dostal puk na hokejku DAVIDA LEGWANDA. Útočník hostů z bezprostřední blízkosti nezaváhal.
    Asistence: Halischuk, Weber
     
    25:54
    Nashville právě vstřelil branku!

    Predators znovu vyrovnávají! SHEA WEBER pálí okamžitě po buly v útočném pásmu a puk končí až za zády Emeryho!
    Asistence: Spaling
     
    22:09
    Chicago právě vstřelilo branku!

    Domácí znovu vedou! Stalberg byl ve středním pásmu rychlejší než jeden z obránců Nashvillu, jednou rukou puk prostrčil do jízdy BRYANU BICKELLOVI a hráč, který rozhodl předchozí vzájemné utkání, se prosazuje i nyní střelou z levého bodu pro vhazování!
    Asistence: Stalberg, Rozsíval
     
    17:16
    Nashville právě vstřelil branku!

    Je vyrovnáno! NICK SPALING byl ze všech hráčů před brankou nejpohotovější, když dokázal usměrnit do branky nahození Kosticyna z pravé strany! Puk sotva přeskočil Emeryho beton, ale nakonec končí přecejen za brankovou čárou!
    Asistence: Kosticyn
     
    06:34
    Chicago právě vstřelilo branku!

    Jako bych to přivolal! Hjalmarsson vletěl do třetiny Nashvillu a zleva ohrozil Rinneho, který puk vyrazil na druhou stranu hřiště, kde byl Frolík. Ten z první poslal puk znovu před branku, kde číhal ANDREW SHAW, kterému stačilo nastavit hokejku do Frolíkovy přihrávky!
    Asistence: Frolík, Hjalmarsson

    Michal Šíma

    Branky a nahrávky: 7. Shaw (Frolík, Hjalmarsson), 23. Bickell (Stalberg, Rozsíval), 50. Saad (Toews, Keith), 51. Toews (Kane, Shaw), 60. Kane (Saad) – 18. Spaling (Kosticyn), 26. Weber (Spaling), 47. Legwand (Halischuk, Weber)


    Chicago Blackhawks: Emery (Crawford) – Hjalmarsson, Keith, Seabrook, Leddy, Rozsíval, Oduya – Hossa, Toews, Saad – Kane, Kruger, Carcilo – Bickell, Handzuš, Stalberg – Bollig, Shaw, Frolík
    Nashville Predators: Rinne (Mason) – Weber, Josi, Klein, Bartley, Blum, Gill – Watson, Spaling, Kosticyn – Hornqvist, Legvand, Beck – Butler, Smith, Clune – Halischuk, Mueller, Yip

    Rozhodčí: LaRue, Morton – Sericolo, Cameron
    bahis siteleri