Ural – CSKA Moskva 2:2 (kon.) | FK Krasnodar – Zenit 1:2 (kon.)
konec
FK Ural
2:2 (0:1)
CSKA Moskva
Středa 17.07.2013, 15:30Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    Hlavní sudí Nizovcev dnes naposledy foukl do píšťalky, a ukončil tak utkání 1. kola ruské Premier Ligy, ve kterém domácí FK Ural remizoval s týmem CSKA Moskva 2:2. První poločas příliš pohledný nebyl, aktivnější v něm byli hosté, kteří si dokázali vypracovat šance a jednu z nich proměnili. Druhý poločas už byl mnohem líbivější a musel bavit i nezaujatého diváka. Domácí celek FK Ural zlepšil svoji výkonnost a se svým soupeřem hrál rovnocennou partii. Ve 48. minutě vyrovnal na 1:1 Gogniev a ze své branky se radoval i v 78. minutě, kdy svůj tým poslal do vedení. Nicméně 4 minuty před koncem řádné hrací doby se ve vzduchu do míče opřel Vágner Love a přesnou trefou vyrovnal na 2:2. Moskva tak v prvním kole zaváhala a na své konto si připsala pouze 1 bod, Ural si připisuje také 1 bod a určitě z něj má obrovskou radost. Děkuji Vám za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (17:29:30)
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Brankář Pomazan teď předvedl nemožné a zabránil stoprocentnímu gólu. Na centrovaný míč si v malém vápně vyskočil hlavičkující Wernbloom, který pálil z bezprostřední blízkosti, ale Pomazan jeho pokus zneškodnil.
     
    90+2
    Moskva zahrávala rohový kop, ale nevytěžila z něj nic, protože domácí fotbalisté odvrátili míč do bezpečí. Hosté však opět útočí.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o 4 minuty.
     
    89
    Moskva standardní situaci využít nedokázala a střelecky se neprosadila.
     
    88
    Honda si navedl míč na levačku a štiplavou střelou překvapil brankáře Pomazana, který se nenechal vystrašit a balon vypíchl na rohový kop.
     
    86
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Elm měl skvělý výhled a všiml si, že má ve vápně dva spoluhráče, a tak ze své kopačky vyslal učebnicový centr, na který si vyskočil hlavičkující VÁGNER LOVE a překonal brankáře Pomazana.
     
    84
    Střídání v týmu FK Ural: ze hřiště odchází Artur Sarkisov, přichází Adessoye Ojwole.
     
    84
    Hosté však branku domácích neohrozili, střelecký pokus byl sice prudký, ale nepřesný a mezi tři tyče se nevešel.
     
    83
    CSKA Moskva bude zahrávat volný přímý kop, jeden z domácích fotbalistů totiž fauloval.
     
    82
    Střídání v týmu CSKA Moskva: ze hřiště odchází Georgi Ščenikov, přichází Mark González.
     
    78
    Ural právě vstřelil branku!
    Fanoušci Uralu teď viděli fotbalovou parádu, kterou jejich miláčci vymysleli. Sarkisov viděl, že se mu na levém křídle rozběhl Gorbaněc a okamžitě mu adresoval přihrávku. Gorbaněc si míč zpracoval na prsa a poté jej poslal na malé vápno, kde si své místečko našel SPARTAK GOGNIEV a přesnou trefou do prázdné branky poslal svůj tým do vedení. Navíc se dnes může radovat ze druhé vstřelené branky.
     
    77
    Domácí tým má k dispozici ještě 1 střídání, hosté mají k dispozici střídání 2.
     
    77
    U míče jsou domácí fotbalisté, kteří se pohybují na vlastní polovině a do hry zapojují i svého brankáře.
     
    74
    Na pravém křídle se pořádně rozhlédl Honda a prezentoval se zpětnou přihrávkou, které se zmocnil Dzagojev. Druhý jmenovaný si připravil míč na střelu a důkladně prověřil brankáře Pomazana, který si připsal brilantní zákrok a zabránil inkasovanému gólu. Dzagojevova střela mířila pod břevno, ale Pomazan zasáhl opravdu výtečně.
     
    71
    Nyní se hra uklidnila a probíhá v blízkosti středového kruhu, u míče jsou hosté.
     
    69
    O přihrávku si řekl na levém křídle Gogniev a dostal se do vápna, kde obehrál brankář Akinfejeva, posadil ho “na zadek“ a poté míč odcentroval ke vzdálenější tyči, kam si nabíhal jeho spoluhráč. Nicméně jako první byl u balonu bránící hráč Moskvy a odhlavičkoval jej do bezpečí.
     
    68
    Vypadá to, že Ural dostal chuť útočit a v posledních pěti minutách je velmi nebezpečný. Tentokrát domácí hráči kombinovali uvnitř pokutového území, ale Honda svůj tým ubránil. Poté jeden z hostů fauloval a domácí dostali výhodu standardní situace. Nicméně z volného přímého kopu nic nebylo.

    Lucie Rapantová

    Branky: 48. Gogniev, 78. Gogniev – 24. Musa, 86. Love

    Karty:   36. Ignaševič (CSK)


    FK Ural: Pomazan – Gorbaněc, Tumasjan, Vjestica, Safronidi, Bočkov, Serderov (58. Manučarjan), Sapeta, Jerochin (46. Sarkisov) (84. Ojwole), Ščanicin, Gogniev
    CSKA Moskva: Akinfejev – A. Berezutskij, V. Berezutskij, Ignaševič, Ščenikov (82. González), Dzagojev, Wernbloom, Honda, Vágner Love, Zuber (62. Elm), Musa

    Rozhodčí: I. Nizovcev – O. Čelovalnikov, V. Dančenko
    bahis siteleri