Wacker – Sturm Graz 2:2 (kon.)
konec
FC Wacker Innsbruck
2:2 (0:0)
SK Sturm Graz
Neděle 21.07.2013, 16:30 • Tivoli Stadion Tirol (Innsbruck) • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    89
    Sturm Graz právě vstřelil branku!

    Tak toto je opravdu neuvěřitelná smůla, kterou má CHRISTIAN SCHILLING. Ten totiž centrovaný míč do pokutového území tečoval tak nešťastně, že ten zapadl přímo k levé tyči vlastní brány.
     
    86
    Wacker právě vstřelil branku!

    Tak toto trefil ROMAN WALLNER opravdu fantasticky! Tento gól bude jistě kandidovat na branku kola. Wallner se opřel do míče z dobrých třiceti metrů a poslal ho na střed brány. Kulatý nesmysl však ve vzduchu nepříjemně zaplaval a Gratzei ho dokázal vyrazit pouze pod břevno své brány.
     
    80
    Wacker právě vstřelil branku!

    Jako blesk z čistého nebe přichází vyrovnání Innsbrucku a domácí příznivci se tak konečně dočkali vytoužené první branky v novém ročníku rakouské Bundesligy. O tu se postaral STJEPJAN VULETA, který do hry naskočil v 66. minutě. Vuleta si zpracoval míč do běhu a najednou se ocitl ve střelecké pozici a tu také zúročil.
     
    60
    Sturm Graz právě vstřelil branku!

    Tak to je neuvěřitelné! Zrovna ve chvíli, kdy domácí přebírali iniciativu na svou stranu, tak přichází trest na straně druhé. Ofsajdová past Wackeru nevyšla a toho dokonale využil už v prvním poločase střídající IMRE SZABICS, který nejdříve kličkou dostal brankáře na kolena a poté nemilosrdně zavěsil a pomohl si ještě tečí o břevno.

    Jozef Valenčík

    Branky: 80. Vuleta, 86. Wallner – 60. Szabics, 89. Schilling (vla.)

    Karty:   63. Vucur (WCK), 64. Schilling (WCK), 85. Handžič (WCK) – 55. Berič (STG), 85. Hadžič (STG), 90+1. Offenbacher (STG)


    FC Wacker Innsbruck: Safar – Schilling, Siller, Vucur, Bergmann – Wernitznig (78. Hauser), Kofler, Miloševič (43. Kuen), Schütz (66. Vuleta) – Hinterseer, Wallner
    SK Sturm Graz: Gratzei – Todorovski, Vujadinovič, Madl, Klem – Hadžič – Hötzl (82. Offenbacher), Kainz (83. Beichler)– Weber – Djuricin (39. Szabics), Berič

    Rozhodčí: Lechner – Hoxha, Kijas
    bahis siteleri