Wacker – Sturm Graz 2:2 (kon.)
konec
FC Wacker Innsbruck
2:2 (0:0)
SK Sturm Graz
Neděle 21.07.2013, 16:30 • Tivoli Stadion Tirol (Innsbruck) • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Daniel Offenbacher (STG) vidí v závěru žlutou kartu.
     
    89
    Sturm Graz právě vstřelil branku!

    Tak toto je opravdu neuvěřitelná smůla, kterou má CHRISTIAN SCHILLING. Ten totiž centrovaný míč do pokutového území tečoval tak nešťastně, že ten zapadl přímo k levé tyči vlastní brány.
     
    86
    Wacker právě vstřelil branku!

    Tak toto trefil ROMAN WALLNER opravdu fantasticky! Tento gól bude jistě kandidovat na branku kola. Wallner se opřel do míče z dobrých třiceti metrů a poslal ho na střed brány. Kulatý nesmysl však ve vzduchu nepříjemně zaplaval a Gratzei ho dokázal vyrazit pouze pod břevno své brány.
     
    85
    Žlutá karta je udělena také u dalšího zákroku. Anel Hadžič si pomohl rukama v souboji s protihráčem a byl za to potrestán.
     
    85
    Tvrdě byl sražen k zemi domácí brankář Sáfár a to se pochopitelně nelíbí fotbalistům Wackeru. Anel Handžič za tento zákrok viděl žlutou kartu.
     
    83
    A vzápětí je tu další změna a ta je již úplně poslední v dnešním zápase. Florian Kainz přepustil místo Daniel Beichlerovi.
     
    82
    Offenbacher nahrazuje v hostujícím dresu Hölzla.
     
    82
    Obrat mohl být dokonán! Po přízemním centru se totiž jen tak tak ohnal Gratzei, který míč zastavil. Naštěstí pro něj v okolí nebyl nikdo z domácích hráčů.
     
    80
    Wacker právě vstřelil branku!

    Jako blesk z čistého nebe přichází vyrovnání Innsbrucku a domácí příznivci se tak konečně dočkali vytoužené první branky v novém ročníku rakouské Bundesligy. O tu se postaral STJEPJAN VULETA, který do hry naskočil v 66. minutě. Vuleta si zpracoval míč do běhu a najednou se ocitl ve střelecké pozici a tu také zúročil.
     
    78
    Úplně poslední střídání na domácí straně. Odešel Wernitznig a místo něj přišel Alexander Hauser.
     
    66
    V 66. minutě došlo na druhé střídání domácího týmu. Odešel Schuetz a místo něj hraje Vuleta.
     
    64
    Na hřišti se nám hodně přiostřilo a jako první to odnáší Christian Schilling (WCK), který dostává žlutou kartu.
     
    63
    Stipe Vucur je prvním hráčem domácího týmu, který vidí žlutou kartu.
     
    60
    Sturm Graz právě vstřelil branku!

    Tak to je neuvěřitelné! Zrovna ve chvíli, kdy domácí přebírali iniciativu na svou stranu, tak přichází trest na straně druhé. Ofsajdová past Wackeru nevyšla a toho dokonale využil už v prvním poločase střídající IMRE SZABICS, který nejdříve kličkou dostal brankáře na kolena a poté nemilosrdně zavěsil a pomohl si ještě tečí o břevno.
     
    55
    Tak to již neplatí. Robert Berič (STG) si pomohl faulem a nyní už rozhodčímu trpělivost došla.
     
    52
    Až neuvěřitelným způsobem se nyní odrážel míč v pokutovém území Sturmu, ale ani jeden z domácích fotbalistů ho nedokázal dorazit do branky. Střelou z otočky to zkoušel Hinterseer a rozhodně nejblíže gólu byl Wallner, ale ani ten nedokázal skluzem míč do branky dostat.
     
    47
    Hned v úvodu druhého poločasu určitě nejzajímavější příležitost Sturmu v celém zápase. Nádherný míč za obranu totiž dostal Berič a pouze perfektní vyběhnutí Sáfára zabránilo gólovému zakončení.
     
    43
    Střídáním se pokusí hru oživit také domácí trenér. Zápas skončil pro Miroslava Miloševiče, kterého nahradil Andreas Kuen.
     
    39
    Ještě v prvním poločase dochází ke střídání na straně Sturmu. Utkání skončilo pro Mara Djuricina, místo něj se na trávník dostal Imre Szabics.
     
    33
    Už to vypadalo na velkou šanci, do které se hnal Wallner (WCK), jenže velmi dobře se stihl vrátit bránící hráč a skluzem zastavit průnik Wallnera.
     
    31
    Christopher Wernitznig (WCK) se dostal k míči a okamžitě vypálil, míč sice vyletěl vysoko, ale velmi rychle padal a moc nechybělo a překvapil by i brankáře Sturmu. Naštěstí pro toho míč skončil jen na vrchní síti.
     
    15
    Přímo z rohového kopu se sice nic nestalo, ale následně zůstali domácí u míče a do velké šance se dostal Roman Wallner, ale jeho přízemní nakopnutí míče dokázal fantasticky zlikvidovat Gratzei.

    Jozef Valenčík

    Branky: 80. Vuleta, 86. Wallner – 60. Szabics, 89. Schilling (vla.)

    Karty:   63. Vucur (WCK), 64. Schilling (WCK), 85. Handžič (WCK) – 55. Berič (STG), 85. Hadžič (STG), 90+1. Offenbacher (STG)


    FC Wacker Innsbruck: Safar – Schilling, Siller, Vucur, Bergmann – Wernitznig (78. Hauser), Kofler, Miloševič (43. Kuen), Schütz (66. Vuleta) – Hinterseer, Wallner
    SK Sturm Graz: Gratzei – Todorovski, Vujadinovič, Madl, Klem – Hadžič – Hötzl (82. Offenbacher), Kainz (83. Beichler)– Weber – Djuricin (39. Szabics), Berič

    Rozhodčí: Lechner – Hoxha, Kijas
    bahis siteleri