Bayern – Norimberk 2:0 (kon.) | Leverkusen – Mönchengladbach 4:2 (kon.) | Hannover – Schalke 2:1 (kon.)
Hoffenheim – Freiburg 3:3 (kon.) | Mohuč – Wolfsburg 2:0 (kon.) | Hertha – Hamburg 1:0 (kon.)
konec
Bayer Leverkusen
4:2 (2:0)
Borussia Mönchengladbach
Sobota 24.08.2013, 15:30 • BayArena, Leverkusen • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    72
    Leverkusen právě vstřelil branku!

    Typická situace nedáš – dostaneš je zde! GONZALO CASTRO napřáhl z dobrých pětadvaceti metrů a jeho projektil vymetl levou pavučinku brány Mönchengladbachu! Opravdu parádní kousek domácího fotbalisty, který vrací svému týmu dvoubrankové vedení.
     
    60
    Leverkusen právě vstřelil branku!

    Gólové hody pokračují a tato branka SIDNEYHO SAMA se opět zařadí mezi ty výstavní. Sam neměl vůbec lehkou pozici, musel se zastavit a posunutím míče více na střed si připravit střeleckou pozici. Okolo dvou obránců prosvištěla střela a zapadla přesně k pravé tyči.
     
    57
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!

    Obrovská chyba brankáře Lena, kterého musí z trávníku zvedat jeho spoluhráč Spahič. První centr do pokutového území pouze proletěl šestnáctkou, ten druhý již letěl přímo do náruče Lena, ale kulatý nesmysl mu vypadl z rukavic a k jeho smůle připadl přímo před JUANA ARANGA, který neměl nejmenší problém poslat míč do sítě.
     
    54
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!

    Hosté rohový kop rozehráli na krátko, Herrmann si obhodil dva protihráče, dostal se míčem do pokutového území a přesně poslal míč na MARTINA STRANZLA, který nekompromisně zavěsil pod horní tyč.
     
    28
    Leverkusen právě vstřelil branku!

    Hra Leverkusenu jde v posledních minutách rapidně nahoru a nyní se to jen potvrzuje druhou brankou. Kießling stál na hranici ofsajdu a díky toho se rázem objevil za obranou soupeře, místo střely zvolil domácí fotbalista přesně načasovanou přihrávku na SIDNEYHO SAMA a ten s přehledem poslal míč do odkryté sítě.
     
    23
    Leverkusen právě vstřelil branku!

    Míč si postavil STEFAN KIEßLING a poslal míč po zemi k tyči, přestože gólman vystihl směr, tak na míč neměl šanci dosáhnout a Leverkusen tak jde do vedení.

    Jozef Valenčík

    Branky: 23. Kießling (pen.), 28. Sam (Kießling), 60. Sam (Kießling), 72. Castro (Sam) – 54. Stranzl (Herrmann), 57. Arango

    Karty:   20. Xhaka (MNC)


    Bayer Leverkusen: Leno – Hilbert (61. Donati), Toprak, Spahić, Boenisch – Sam, Bender (C), Reinartz, Castro, Son (87. Kruse) – Kießling (82. Hegeler)
    Borussia Mönchengladbach: ter Stegen – Jantschke, Stranzl, Domínguez, Daems (C) – Herrmann (87. de Jong), Kramer, Xhaka (75. Younes), Arango (75. Hrgota) – Raffael, Kruse

    Rozhodčí: Brych – Lupp, Achmüller
    bahis siteleri