Manchester City – Hull City 2:0 (kon.) | Cardiff – Everton 0:0 (kon.) | Newcastle – Fulham 1:0 (kon.)
Norwich – Southampton 1:0 (kon.) | West Ham – Stoke 0:1 (kon.) | Crystal Palace – Sunderland 3:1 (kon.)
konec
Crystal Palace FC
3:1 (1:0)
Sunderland AFC
Sobota 31.08.2013, 18:30 • Selhurst Park, Londýn • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    Rozhodčí Probert ukončil dnešní utkání, ve kterém domácí Crystal Palace FC porazil Sunderland AFC 3:1 a zaslouženě se raduje z tříbodového zisku. Domácí fotbalisté byli aktivnějším celkem a do vedení šli už v 9. minutě, kdy se trefil Gabbidon. Hosté se snažili, ale štěstí jim přálo až v 64. minutě, kdy na 1:1 vyrovnal Fletcher. V 78. minutě se nechal vyloučit O'Shea a Sunderland dohrával v deseti hráčích. Gayle bezpečně proměnil pokutový kop a poslal domácí tým znovu do vedení, toto vedoucí skóre pojistil v závěru utkání O'Keefe. Děkuji Vám za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (20:25:27)
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Výstavní střelu ze své kopačky vyslal STUART O'KEEFE a přesným zásahem nedal Westwoodovi šanci. Hostující brankář tak inkasoval dnešní třetí gól a O'KEEFE pojistil vedoucí skóre.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o 4 minuty.
     
    89
    Domácí tým z rohového kopu nevytěžil vůbec nic a o míč přišel.
     
    89
    Technickou střelu ze své kopačky vyslal Dikgacoi a nemyslel to vůbec špatně, jeho pokus byl velmi nebezpečný. Nicméně brankář Westwood vytasil další parádní zákrok a zázračně míč vypíchl na rohový kop.
     
    85
    Williams se prezentoval další výbornou střelou, ale ani tentokrát Westwooda nepřekonal.
     
    84
    Výtečný zákrok teď vytasil brankář Westwood, jenž zlikvidoval stoprocentní gólovku, kterou měl na kopačce Williams, jemuž přihrával Puncheon.
     
    84
    Hra po krátkém přerušení pokračuje.
     
    83
    Hrací plochu opouští zraněný Chamakh, kterého nahrazuje O'Keefe. Ze hřiště odchází také Gayle, kterého vystřídá Wilbraham.
     
    82
    Hra je přerušena, ošetřit potřebuje Chamakh.
     
    82
    Vyrovnávací gól měl na kopačce Johnson, jenž se prezentoval velmi prudkou střelou, ale Speroni si připsal úspěšný zákrok a druhou branku neinkasoval.
     
    79
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    DWIGHT GAYLE bezpečně proměnil pokutový kop a poslal svůj tým znovu do vedení. Brankář Westwood sice vystihl směr, ale štěstí mu nepřálo.
     
    78
    O´Shea dostal za nedovolený zákrok červenou kartu.
     
    77
    Pokutový kop bude zahrávat Crystal Palace FC!
     
    75
    Sunderland z rohového kopu nic nevytěžil a nyní se musí bránit.
     
    75
    Skvělou přihrávku za obranu obdržel Fletcher, ale k balonu se nedostal a branku domácích hráčů neohrozil. Nicméně hosté budou zahrávat rohový kop.
     
    71
    Výborně se uvolnil Chamakh, který si pohlídal ofsajdovou pozici a obdržel přihrávku za obranu. Útočník domácího celku se výborně rozhlédl a zpětně přihrával Williamsovi, který měl spoustu času a prostoru, ale ze své kopačky vyslal nepřesnou střelu a svým spoluhráčům se omluvil.

    Lucie Rapantová

    Branky: 9. Gabbidon, 79. Gayle (pen.), 90+2. O´Keefe – 64. Fletcher (Colback)

    Karty:   28. Delaney (CRP)   78. O´Shea (SUN)


    Crystal Palace FC: Speroni – Ward, Gabbidon, Delaney, Moxey – Puncheon, Dikgacoi, Jedinak, Campaña (54. Williams), Gayle (83. Wilbraham) – Chamakh (83. O´Keefe)
    Sunderland AFC: Westwood – Čelůstka, Diakité, O´Shea, Colback – Giaccherini (61. Mavrias), Vaughan, Larsson, Johnson – Ji (46. Fletcher), Wickham

    Rozhodčí: Probert ─ Ganfield, Scholes
    bahis siteleri