Dunajská Streda – Nitra 1:0 (kon.) | Trnava – B. Bystrica 2:1 (kon.) | Trenčín – Ružomberok 0:1 (kon.)
Myjava – Košice 1:0 (kon.)
konec
DAC 1904 Dunajská Streda
1:0 (0:0)
FC Nitra
sk Sobota 31.08.2013, 17:00 • Štadión DAC Dunajská Streda • Niké liga
     
    Je dobojované!
    V úvode druhého polčasu naplno zabrali hráči domácej Dunajskej Stredy a napokon sa im to vyplatilo. Po skvele zahranom rohovom kope od kapitána Gašparíka sa k zakončeniu v páde dostal Ákos Szarka, ktorý svojim projektilom prekonal bezmocného gólmana Chudého. Následne sa Nitrania snažili vyrovnať a Dunajskostredčania navýšiť svoje gólové vedenie, no oba celky boli už neúspešné.

    Dunajskostredčania si teda po tesnej výhre nad svojim tabuľkovým susedom pripisujú na svoje konto plný bodový zisk.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo slovenskej Corgoň ligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (18:57:29)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Tréner Radványi posiela na trávnik aj tretie striedanie domácich. Namiesto Erika Ujlakyho nastúpil do hry oddýchnutý Miroslav Sedlák. Toto je už pravdepobne posledná herná bodka zápasu.
     
    90+2
    Domáci Majerník obdržal žltú kartu za zbytočné protesty a strkanice pred bránou Dunajskej Stredy. Nervozita sa poriadne stupňuje.
     
    90+1
    Domáci Beňo sa v hlavičkovom súboji nepríjemne stretol s hosťujúcim Sanchezom. Následne sa však obaja hráči pozviechali a pokračujú v hre.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    90
    Po nepresnej prihrávke od Pauknera sa k lopte dostal domáci Majerník, ktorý ju ďalekým odkopom poslal do bezpečia za polovicu ihriska.
     
    89
    Do fantastickej gólovej šance sa tentokrát dostal vystriedaný hráč Dunajskej Stredy – Tomáš Huber, ktorý sám išiel na brankára Chudého, no napokon trafil len jeho dobre postavené nohy!
     
    88
    Matúš Paukner odcentroval loptu z ľavej strany smerom dopredu, no jeden z hráčov domáceho DAC tento center vyhlavičkoval do bezpečia.
     
    87
    Domáci kapitán Michal Gašparík sa dostal do skvelej gólovej šance na ľavej strane, no jeho tvrdá strela napokon skončila len tesne mimo nitrianskej brány. Chudý zasahovať nemusel.
     
    86
    Po nepresnom centri od domáceho Ujlakyho sa lopta dostala až za nitriansku bránu. Na rad prichádza odkop od hosťujúcej brány v znení gólmana Chudého.
     
    85
    Nitrania mali k dispozícii sériu autových hodov na pravej strane, no tie sa nachádzali len v okolí stredu ihriska. Dunajskostredčanom teda nehrozí ani potenciálne nebezpečie.
     
    84
    Futbalisti Nitry sa v posledných minútach tohto zápasu snažia ešte niečo vymyslieť, no nedarí sa im to. Hráči Dunajskej Stredy sa bránia veľmi dobre a svoj tesný náskok držia s veľkým prehľadom.
     
    83
    Na rad prichádza aj druhé striedanie Nitry. Namiesto Lukáša Kutru nastupuje do hry oddýchnutý Patrik Kemláge.
     
    82
    Dunajskostredský tréner Radványi posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto Martina Matúša nastupuje do hry oddýchnutý Tomáš Huber.
     
    81
    Po nepresnej prihrávke od Antunoviča sa k lopte dostal pozorný Kotrík, ktorý chcel zaútočiť, no loptu poslel len ku pozornému gólmanovi Belicovi, ktorý predvedie odkop od svojej brány.
     
    80
    Domáci mali k dispozícii štandardnú situáciu zo vzdialenosti približne 35 metrov, ktorú odišiel zahrávať Hodúr, no jeho strieľaný center napokon skončil len v náručí gólmana Chudého!
     
    79
    Dunajskostredčania sa momentálne nikde neponáhľajú a loptu držia na svojich kopačkách. Po nepresnej prihrávke z ľavej strany od Beňa sa však k lopte dostáva gólman Chudý.
     
    78
    Vystriedaní Ben Nasra sa dostal do fantastickej gólovej šance po prihrávke od Ujlakyho, no jeho tvrdé zakončenie napokon skončilo len tesne vedľa pravého horného rohu nitrianskej brány!
     
    77
    Šmehyl sa chcel s loptou presunúť po ľavej strane smerom dopredu, no napokon narazil na pozorného Hodúra, ktorý loptu zachytil a poslal ju za postrannú čiaru.

    Branky: 50. Szarka

    Karty:   90+2. Majerník (DUN) – 27. Mičic (NIT)


    DAC 1904 Dunajská Streda: Belic – Božoň, Beňo, Hudák, Hodúr, Matúš (82. Huber), Antunović, Ujlaky (90+2. Sedlák), Majerník, Szarka (74. Ben Nasra), Gašparík
    FC Nitra: Chudý – Kolmokov, Boszorád, Kotrík, Le Giang (59. Paukner), Nascimento, Sanchez, Mičic, Kutra (83. Kemláge), Turčák, Šmehyl

    Rozhodčí: Ján Valášek – Roman Slyško, Peter Chládek
    bahis siteleri