Sturm Graz – Wolfsberger 4:1 (kon.) | Grödig – Wiener 3:6 (kon.) | Austria – Wacker 1:1 (kon.)
Admira – Ried 1:4 (kon.)
konec
SV Grödig
3:6 (1:1)
SC Wiener Neustadt
Sobota 31.08.2013, 19:00 • Untersberg-Arena, Grödig. • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Parádní bitva je u konce. Domácí nakonec schytali šestibrankový příděl, byť dvakrát vedli a především v první půli protivníka jednoznačně přehrávali. Jenže Neustadt dvakrát udeřil z protiútoku a domácí obrana se rázem rozpadla. Jen v posledních deseti minutách slavili hosté čtyřikrát! Dennis Mimm navíc zkompletoval hattrick. Přeji příjemný zbytek večera. (21:02:38)
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Neustadt právě vstřelil branku!
    Hattrick! Tak to je závěr zápasu jako hrom, hosté nastříleli za necelý druhý poločas svému soupeři pět gólů. DENNIS MIMM se prosazuje potřetí, laxní obrana mu ve vlastní šestnáctce nevěnovala příliš pozornosti. Frustrovaný gólman Fend se zlostným výrazem ve tváři ihned vystartoval za vlastními obránci – 3:6.
     
    89
    Neustadt právě vstřelil branku!
    Další trefa hlavou a navíc opět od hráče, který na trávníku pobyl pouze chvíli. DAVID WITTEVEEN byl úplně sám před Fendem a s centrem Rautera si poradil na jedničku. Hosté vedou 5:3!
     
    85
    Dočká se ještě domácí výběr vyrovnání? Fotbalisté Grödigu jsou častěji v držení míče a drží se na polovině soupeře, do těsné blízkosti branky se ovšem tentokrát příliš nedostávají.
     
    83
    Grödig právě vstřelil branku!
    To je přestřelka! Míč skončil v sít už posedmé, domácí sedm minut před koncem snižují na rozdíl jediné trefy. Závěr zápasu nabízí drama. TADEJ TRDINA byl na hřišti pouze pár vteřin, přesto vyskočil v šestnáctce nejvýše a pokořil Vollnhofera – 3:4.
     
    82
    Střídání na obou stranách. Hřiště opouští domácí Toboga, který pustil do pole Trdinu. Trenér Neustadtu stahuje Pichlmanna, místo něj spěchá do pole Witteveen.
     
    80
    Neustadt právě vstřelil branku!
    Druhý gól DENNISE MIMMA v dnešním utkání. Hostující tým má náskok dvou branek a míří za tříbodovým vítězstvím. Mimm dostal přesný pas do běhu od Kocha, z pravé strany pokutového území se už nemýlil – 2:4.
     
    77
    Domácí budou pokračovat v kombinaci, jelikož Elsneg byl o míč připraven nedovoleným způsobem. Grödig je v těžké situaci, byl jasně aktivnější a dvakrát vedl. Jenže nyní ztrácí a čas se krátí.
     
    75
    Correa měl na svém čele vyrovnání! Strobl našel nového muže na hřišti krásně nadýchaným centrem a Correa trkl do míče na úrovní penaltového puntíku. Stadionem to jen zahučelo, balon mířil těsně vedle.
     
    73
    Neustadt právě vstřelil branku!
    Gólman Fend loví balon ze své sítě potřetí, hosté otáčí stav zápasu a vedou 3:2. S hlavičkou Hlinky si ještě domácí brankář poradil, ale na dorážku DENNISE MIMMA už byl krátký. Míč spadl obloučkem do brány.
     
    71
    Střídání v domácím táboře. Utkání předčasně končí pro Tschernegga, jehož nahradil Correa.
     
    69
    Huspek ještě stihl balon u rohového praporku. Jeho pohled ihned směroval do vápna, kam posléze také odcentroval. Ale balon odvrátila hostující obrana.
     
    68
    První žlutá karta pro domácího hráče, potrestaný byl Zundel.
     
    64
    Hosté bezesporu ožili, druhá branka jim vlila krev do žil a začínají hrozit. Po přihrávce Mimma si připsal střelecký pokus Hlinka, ovšem branku minul.
     
    61
    Hostující trenér střídá. Dobrase nahradil Freitag.
     
    58
    Neustadt právě vstřelil branku!
    Hosté jsou dnes neuvěřitelně produktivní! Přestože se prakticky pořád brání, tak dvakrát utekli do útoku a soupeře zaskočili. Rauter nabral rychlost na levé straně a poslal míč THOMASI PICHLMANNOVI, který vnikl do pokutového území a propálil Fenda. Obranný skluz Strobla už přišel pozdě – 2:2.
     
    54
    Z následné standardky trefil Leitgeb jen hráče ve zdi, od kterého se kulatý nesmysl odrazil mimo Vollnhoferovu bránu. Domácí budou alespoň zahrávat roh.
     
    51
    Hlinka i přes hrozbu druhé žluté karty fauloval. Hostům jistě zatrnulo, záložníkův prohřešek by se dal ocenit dalším napomenutím. Sudí ale trest neudělil.

    Lukáš Šonský

    Branky: 10. Zulechner, 49. Zulechner, 83. Trdina – 22. Hlinka, 58. Pichlmann, 73. Mimm, 80. Mimm, 89. Witteveen, 90+2. Mimm

    Karty:   68. Zundel (GRD) – 16. Hlinka (WIE), 37. Dobras (WIE), 45. Mally (WIE)


    SV Grödig: Fend – Zundel, Karner, Toboga (82. Trdina), Strobl – Leitgeb, Tschernegg (71. Correa) – Huspek, Elsneg, Salamon – Zulechner.
    SC Wiener Neustadt: Vollnhofer – Mimm, Wallner, Sereinig, Berger (42. Mally) – Dobras (61. Freitag), Hlinka – Pollhammer, Koch, Rauter – Pichlmann (82. Witteveen).

    Rozhodčí: Dintar – Braunschmidt, Tekeli.
    bahis siteleri