Šaľa – Prešov 0:0 (16:00) | Bardejov – Trnava B 1:1 (kon.) | Šamorín – Podbrezová 0:1 (kon.)
Dubnica – Pohronie 1:0 (kon.) | R. Sobota – L. Mikuláš 1:0 (kon.) | Michalovce – Senec 2:0 (kon.)
konec
MŠK Rimavská Sobota
1:0 (0:0)
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
sk Sobota 31.08.2013, 16:00 • Na Záhradkách • MONACObet liga
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase sa domáci dokázali dostať do vedenia po jedinom úspešnom zásahu Mária Kuráka, ktorý zo značky pokutového kopu prekonal bezmocného gólmana Šavola.

    Rimavskosobotčania si do tabuľky pripisujú tri body, zatiaľčo Liptovský Mikuláš ostáva v tomto kole bez zisku bodov.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch na webe Onlajny.eu.
    Lúči sa s Vami komentátorská dvojica Filip Kubaliak a Tomáš Kovalský.
     
    Koniec zápasu.
     
    51
    Rimavská Sobota dala gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia! MÁRIO KURÁK premenil pokutový kop a nedal gólmanovi Šavolovi žiadnu šancu.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    V prvom polčase tohto zápasu sme góly zatiaľ nevideli, tak dúfajme, že divácka kulisa na oboch stranách sa z gólov poteší aspoň v polčase druhom.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    MŠK Rimavská Sobota: Kostolanský – Gálik, Poliach, Nilaš, Kostúrik, Jánošík, Válovčan, Sivčevič, Rubint ("K"), Kurák, Migaľa

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena, Kucharčík, Latiak, Brčák, Fuják, Lišivka ("K"), Pastva, Hoferica, Trnovský, JUrky

    Rozhodca: Pavol Piatka – Radomír Sluk, Peter Bóllo.
     
    V tomto online prenose vám prinesieme zmeny stavu zo zápasu 7. kola Druhej ligy medzi Rimavskou Sobotou a Liptovským Mikulášom.

    Rimavská Sobota vstúpila do novej sezóny podľa svojich predstáv. Zverenci Karola Praženicu sú v dobrej forme, keďže stále nepocítili trpkosť prehry. Po šiestich kolách je klub z Gemera na slušnej siedmej priečke s ôsmimi bodmi. Modro-bielym sa darí aj na pohárovej scéne, v stredu sa im totiž podarilo zvíťaziť v Bardejovskej Novej Vsi 1:0, vďaka čomu postúpili do 3. kola Slovnaft Cupu.

    Liptovskému Mikulášu sa naopak príliš nedarí. Na ligovej scéne mužstvo stále nevyhralo a so ziskom troch remíz je aktuálne na predposlednej priečke. Chuť si však Liptáci napravili počas týždňa v Banskej Bystrici, cez ktorú prekvapujúco postúpili do 3. kola Slovnaft Cupu. Tatranu sa nedarí ani v súbojoch proti Rimavskej Sobote, s ktorou prehral tri posledné vzájomné zápasy v rade.

    Hlavným arbitrom tohto stretnutia bude Pavol Piatka, ktorému budú na postranných čiarach asistovať Radomír Sluk a Peter Bóllo. Zápas sa na Gemeri začína v sobotu o 16:00.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 16:00.

    Filip Kubaliak

    Branky: 51. Kurák (pen.)


    MŠK Rimavská Sobota: Kostolanský – Gálik, Poliach, Nilaš, Kostúrik, Jánošík, Válovčan, Sivčevič, Rubint ("K"), Kurák, Migaľa
    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena, Kucharčík, Latiak, Brčák, Fuják, Lišivka ("K"), Pastva, Hoferica, Trnovský, JUrky

    Rozhodčí: Pavol Piatka – Radomír Sluk, Peter Bóllo
    bahis siteleri