Jihlava – Slavia 0:1 (kon.) | Olomouc – HC Plzeň 2:3 (kon.) | Č. Budějovice – Sparta 3:5 (kon.)
Kometa Brno – Kladno 0:3 (kon.) | Třinec – Pardubice 4:0 (kon.) | Vsetín – Chomutov 1:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
2:3 (1:2, 0:1, 1:0)
HC Plzeň 1929
Sobota 19.10.2013, 12:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:01
    Domácí hrají opět bez brankáře, ovšem bohužel vypadla časomíra. Nyní tak očekáváme menší zdržení.
     
    58:48
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí hokejisté stále žijí. Nahození před brankoviště někdo tečoval přímo do helmy LUKY KRAIGHERA, který tak hlavou poslal kotouč za záda zmateného Pacla. Asistence: Michal Rajnoch, David Škůrek.
     
    58:08
    Mora hraje bez gólmana!
     
    58:03
    Za podražení bude pykat Marcel (PLZ). Poslední dvě minuty tak budou hrát Kohouti přesilovou hru.
     
    56:06
    Škůrek vysunul do samostatného úniku Rajnocha, který zkusil bekhendový blafák. Pacl si ale na domácího hráče počíhal a nájezd ustál.
     
    51:08
    Olomoučtí se sami připravují o možnost něco vymyslet, na trestnou odchází Soukal (OLO), který se provinil sekáním.
     
    49:02
    Šance na obou stranách. Nejprve jeden z domácích útočníků promáchl v dobré pozici, následně na druhé straně zasahoval Kochta ramenem.
     
    43:53
    Houfek pálil do odkryté branky Kohoutů, ale trefil jen tyčku! Hosté si ještě stěžují u rozhodčího, ten však důrazně odmítá jakékoli spekulace.
     
    43:40
    Síly na ledě se vyrovnají. Škůrek (OLO) si to chtěl rozdat v souboji pěstmi s jedním se s obránců soupeře. Hlavní sudí ale vše rychle zažehnal a poslal domácího hráče zchladnout.
     
    42:45
    Pronikajícího Bauera zastavil u mantinelu Rajal (PLZ), který si odsedí dvě minuty za podražení.
     
    38:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté se necelé dvě minuty před druhou přestávkou ujímají vedení o dvě branky. Střelu z hole Vlčka sice domácí brankář dokázal vyrazit před sebe, důrazně před bránou si však počínal ONDŘEJ KOPTA, který dopravil puk za záda Kochty. Asistence: Filip Vlček, Roman Přikryl.
     
    34:33
    Ostřanský (OLO) po odehrání kotouče srazil jednoho z protihráčů k ledu, který se následně držel na ústa. Domácí útočník inkasuje dvě minuty za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    29:25
    V útočném pásmu Plzně se nedovoleného zákroku dopustil Kristl (PLZ), jenž opouští hrací plochu na dvě minuty.
     
    26:19
    Zezula obdržel krásnou přihrávku do jízdy, do zakončení se ale nedostal, neboť jej Holý (PLZ) podrazil. Mora bude mít další výhodu.
     
    23:10
    Domácí čeká početní výhoda. Rajal (PLZ) inkasuje dvouminutový trest za pád pod nohy.
     
    18:47
    První početní výhoda pro hosty. Fibrich (OLO) inkasuje dvě minuty za hákování.
     
    17:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté se znovu dostávají do vedení. Z pravého kruhu nahodil kotouč na domácí branku FILIP VLČEK, na jehož pokus vůbec brankář Mory nevadil. Kotouč tak zaplul do horní šibenice. Asistence: Matěj Langer.
     
    14:36
    Michel se protáhl mezi dvěma obránci soupeře, proti jeho tvrdé střele ale Kochta zasáhl.
     
    11:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti dvojnásobnou přesilovou hru po několika vteřinách využili. Bombu od modré v podání DAVIDA ŠKŮRKA si nejspíše jeden z hostujících obránců srazil do vlastní branky. Bez asistence.
     
    10:48
    Olomoučtí mají vynikající možnost srovnat. V závaru před hostující klecí se totiž hosté provinili hned dvakrát hrubostí. Hanáky tak čekají dvě minuty dvojnásobné přesilové hry. Z ledu odchází Marcel a Kopta (oba PLZ).
     
    09:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Smolnou branku inkasovali domácí a jejich soupeř se ujímá jednobrankového vedení. Kotouč zůstal zaklíněn někde mezi levým betonem Kochty a tyčí gólmana, který jej ale neměl v moci. Velký přehled ukázal ONDŘEJ KOPTA, který si puku všiml a dopravil jej za brankovou čáru. Asistence: Roman Přikryl, Daniel Pejchar.
     
    08:20
    Na druhé straně se musel zaskvět Kochta, který vytáhl zákrok betonem proti bekhendové střele Kepky.
     
    08:00
    První vážnější příležitost si vytvořil domácí Hánl, který společně se spoluhráčem postupoval do přečíslení proti jednomu obránci. Místo přihrávky se domácí hráč Mory rozhodl střílet, branku soupeře ale netrefil.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 12. Škůrek, 59. Kraigher (Rajnoch, Škůrek) – 10. Kopta (Přikryl, Pejchar), 18. Vlček (Langer), 39. Kopta (Vlček, Přikryl)


    HC Olomouc: Kochta (Slezák) – Škůrek, Kraigher, Brančík, Soukal, Nesvadba, Brandýs – Bauer, Fibrich, Kocián, Rajnoch, Konečný, Ostřanský (C), Vrána, Beták, Zezula, Nedopil, Novotný, Hánl.
    HC Plzeň 1929: Pacl (Kuneš) – Marcel, Kubík, Kohel, Hanus, Moravčík, Holý, Houfek – Pejchar (C), Kopta, Mašek, Schleiss, Kristl, Rajal, Polata, Michel, Přikryl, Tulačka, Langer, Vlček, Kepka.

    Rozhodčí: Minář – Šimčík, Novotný
    bahis siteleri