Martin – Trenčín 3:1 (kon.) | Nitra – Piešťany 2:0 (kon.) | Poprad – Zvolen 4:3 (1:0 po s.n.)
Banská Bystrica – Žilina 4:3 (po pr.) | Košice – Skalica 6:4 (kon.)
konec
HK VITAR Martin
3:1 (1:0, 2:0, 0:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Úterý 29.10.2013, 17:00 • Martinské hokejové centrum • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    42:15
    Trenčín dal gól!
    Úspešnejší už bol jeho kolega PETER ČEREŠŇÁK, ktorý zúžitkoval dobrú prácu svojich spoluhráčov v útoku a dotlačil svoje snaženie za bezchybne chytajúceho Čecha. Asistencia: Tomáš Troliga.
     
    37:03
    Martin dal gól!
    Tretí gól MHC. Hostia stratili puk v strednom pásme, to využili domáci rýchli útočníci, na konci prečíslenia Cígera a Themára bol celkom nečakane PETER SMREK, ktorého uvoľnil krásne Themár. Asistencia: Themár Andrej, Cíger Jakub.
     
    29:08
    Martin dal gól!
    Zas a znovu fatálna chyba hostí, teraz sa jej dopustil Richard Lintner, ktorý zbytočne dostal pod tlak rýchlou a nepresnou prihrávkou v presilovke svojho kolegu na modrej. Peter Galamboš našiel ideálne na červenej stredovej čiary rozbiehajúceho sa JAROSLAVA MARKOVIČA, ktorý nedal šancu v súboji jeden – na – jeden Lašákovi a pomedzi betóny ho prekonal.Asistencia: Peter Galamboš.
     
    15:25
    Martin dal gól!
    Prvá vážna šanca MHC ihneď skončila gólom, opäť chyba trenčianskej obrany, ktorú potrestala dvojica hráčov MHC – Dominik Fujerík a JAROSLAV MARKOVIČ, prvý menovaný poslal ideálnu prihrávku pre v kruhoch postaveného Markoviča, ktorý nezaváhal a vymietol pravý roh lašákovej bránky. Asistencia: Dominik Fujerík.

    Jozef Čelestiak

    Branky a nahrávky: 16. Markovič (Fujerík), 30. Markovič (Galamboš), 38. Smrek (Themár, Cíger) – 43. Čerešňák (Troliga)


    HK VITAR Martin: Čech (Dzubina) – Smrek, Brcko – Novotný, Ďatelinka – Matejka, Perniš – Fillo, Pokorný – Rožník, Galamboš, Pokrivčák – Markovič, Beran, Fujerík – Themár, Dírer, Cíger – Žáčik, Jurášek, Šugár
    HK DUKLA Trenčín: Lašák (Nagy) – Nemčík, Lintner – Čerešňák, Habšuda – Bagin, Ďurčo – Hatala, Ryzák – Palák, Pavlikovský, Komíner – Nemček, Troliga, Kútny – Hudec, Rusnák, Vaculín – Šimíček, Stantien, Hlinka

    Rozhodčí: Lauff – Korba, Rovenský, Beniač

    Diváci: 2000
    bahis siteleri