Martin – Trenčín 3:1 (kon.) | Nitra – Piešťany 2:0 (kon.) | Poprad – Zvolen 4:3 (1:0 po s.n.)
Banská Bystrica – Žilina 4:3 (po pr.) | Košice – Skalica 6:4 (kon.)
konec
HK VITAR Martin
3:1 (1:0, 2:0, 0:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Úterý 29.10.2013, 17:00 • Martinské hokejové centrum • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    57:25
    Dukla Trenčín hrá už vabank – so šiestimi hráčmi, teraz zakázané uvoľnenie, domáci neboli ďaleko od štvrtého gólu, po vyhratom buly.
     
    50:13
    Martin Nemčík 2. min. napadnutie. Zbytočný faul hosťujúceho hráča ihneď po buly v strednom pásme.
     
    46:57
    Na trestnej lavici teda sedí Ivan Ďatelinka a Rastislav Pavlikovský, kt. dostal aj 2. min. za seknutie, inak obaja 2. min. za údery. Teda rozdielový trest pre hráča TN.
     
    47:53
    Vzrušenie na ľade. Viacero menších faulov na hrane nepotrestaných – dokonca na Ďatelinku, robustného obrancu a tento nevydržal a išiel si vybavovať účty sám. Rozhodca Lauff tieto momenty ideálne nezvládol. Predtým bol síce tvrdý, no čistý zákrok na Markoviča. Bude sa zaiste vylučovať. Už tam sedí Ďatelinka, ktorý tam išiel automaticky.
     
    46:49
    Osobný súboj dvoch majstrov sveta a niekdajších aj kolegov v obrane – Smrek, Lintner sa skončil úspešnejšie pre toho neskoršie narodeného a aj skúsenejšieho – Lintera, ktorý si vynútil faul. 2. min. pre Smreka Petra za držanie.
     
    42:15
    Trenčín dal gól!
    Úspešnejší už bol jeho kolega PETER ČEREŠŇÁK, ktorý zúžitkoval dobrú prácu svojich spoluhráčov v útoku a dotlačil svoje snaženie za bezchybne chytajúceho Čecha. Asistencia: Tomáš Troliga.
     
    37:03
    Martin dal gól!
    Tretí gól MHC. Hostia stratili puk v strednom pásme, to využili domáci rýchli útočníci, na konci prečíslenia Cígera a Themára bol celkom nečakane PETER SMREK, ktorého uvoľnil krásne Themár. Asistencia: Themár Andrej, Cíger Jakub.
     
    33:48
    Unikajúci útočník MHC dostal Denisa Hudeca, kt. sa vracal tak po tlak, že ho musel dostať na ľad. 2. min. za držanie.
     
    29:08
    Martin dal gól!
    Zas a znovu fatálna chyba hostí, teraz sa jej dopustil Richard Lintner, ktorý zbytočne dostal pod tlak rýchlou a nepresnou prihrávkou v presilovke svojho kolegu na modrej. Peter Galamboš našiel ideálne na červenej stredovej čiary rozbiehajúceho sa JAROSLAVA MARKOVIČA, ktorý nedal šancu v súboji jeden – na – jeden Lašákovi a pomedzi betóny ho prekonal.Asistencia: Peter Galamboš.
     
    28:24
    Dukla má možnosť zrovnať skóre. 2. min. pre Ivana Ďatelinku – faul lakťom.
     
    22:06
    Dve minúty pre Petra Čerešňáka, ten nezvládol tlak na seba, že má založiť útok a vyhodil puk z obranného pásma za plexisklo 2. min.
     
    19:03
    Zbytočný faul hostí – Tomáš Troliga 2. min. nedovolené bránenie v hre.
     
    15:25
    Martin dal gól!
    Prvá vážna šanca MHC ihneď skončila gólom, opäť chyba trenčianskej obrany, ktorú potrestala dvojica hráčov MHC – Dominik Fujerík a JAROSLAV MARKOVIČ, prvý menovaný poslal ideálnu prihrávku pre v kruhoch postaveného Markoviča, ktorý nezaváhal a vymietol pravý roh lašákovej bránky. Asistencia: Dominik Fujerík.
     
    09:43
    Pvá početná výhoda domácich. Bagin Emil 2. min. podrazenie.
     
    04:55
    Ďalšia presilová hra hosťujúceho tímu – Zbytočný faul domáceho obrancu Matejku Lukáša 2. min. držanie.
     
    00:06
    Začalo sa celkom zhurta – Tomáš Pokrivčák 2. min. seknutie, nepríjemne sekol Martina Nemčíka, ten doslova padol ako podťatý.

    Jozef Čelestiak

    Branky a nahrávky: 16. Markovič (Fujerík), 30. Markovič (Galamboš), 38. Smrek (Themár, Cíger) – 43. Čerešňák (Troliga)


    HK VITAR Martin: Čech (Dzubina) – Smrek, Brcko – Novotný, Ďatelinka – Matejka, Perniš – Fillo, Pokorný – Rožník, Galamboš, Pokrivčák – Markovič, Beran, Fujerík – Themár, Dírer, Cíger – Žáčik, Jurášek, Šugár
    HK DUKLA Trenčín: Lašák (Nagy) – Nemčík, Lintner – Čerešňák, Habšuda – Bagin, Ďurčo – Hatala, Ryzák – Palák, Pavlikovský, Komíner – Nemček, Troliga, Kútny – Hudec, Rusnák, Vaculín – Šimíček, Stantien, Hlinka

    Rozhodčí: Lauff – Korba, Rovenský, Beniač

    Diváci: 2000
    bahis siteleri