Martin – Trenčín 3:1 (kon.) | Nitra – Piešťany 2:0 (kon.) | Poprad – Zvolen 4:3 (1:0 po s.n.)
Banská Bystrica – Žilina 4:3 (po pr.) | Košice – Skalica 6:4 (kon.)
po s.n. (1:0)
HK Poprad
4:3 (0:1, 2:2, 1:0 - 0:0)
HKM Zvolen
sk Úterý 29.10.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už 17. kole najvyššej hokejovej súťaži na Slovensku – Tipsport extraliga!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie z popradského zimného štadióna, kde si proti sebe od 17:00 nastúpia tímy HK Poprad a HKm Zvolen.

    Popradskí hokejisti sa po sedemnástich odohraných zápasoch momentálne nachádzajú na peknej štvrtej priečke so ziskom dvadsiatichôsmich bodov za deväť výhier a osem prehier. Popradu fandí aj priaznivé gólové skóre 53:48. Pred Popradom sídli s päťbodovým náskokom tím HC'05 Banská Bystrica a za Popradom so stratou dvoch bodov tím HK 36 Skalica.
    Aktuálna zápasová bilancia Popradčanov, výhra – prehra – prehra – výhra – výhra
    , jasne hovorí o tom, že tím spod Tatier predvádza pomerne dobré herné výkony, no nie vždy stačia na výhru. V prvom z poslednej pätice zápasov sa popradskí hokejisti najskôr predviedli na martinskom ľade, kde sa im po dobrom výkone podarilo zdolať domácich výsledkom 3:0 (1:0, 1:0, 1:0). O kolo neskôr sa "kamzíci" ukázali v domácom prostredí, kde hrali síce veľmi dobre, no napokon podľahli banskobystrickým "baranom" tesným výsledkom 2:3 (0:0, 1:2, 1:1). Následne sa popradskí hráči predviedli v Trenčíne, kde ich však domáca Dukla zdolala pohodlne – 3:1 (1:0, 1:1, 1:0). V posledných dvoch zápasoch však Popradčania zabodovali už naplno, keď najskôr na domácom ľade otočili zápas proti Piešťanom z 0:1 na konečných 6:4 (5:2, 1:2, 0:0) následne prehrávali "kamzíci" v pomere 0:1 aj v Skalici, no zápas napokon otočili vo svoj prospech a na Záhorí vyhrali tesne 4:3 (2:1, 2:1, 0:1).

    Zvolenskí "rytieri" – aktuálni majstri extraligy sídlia po sedemnástich odohraných zápasoch na nepríjemnej desiatej priečke so ziskom 18 bodov a poriadne nepriaznivým gólovým skóre 34:46. Pred Zvolenom momentálne sídli tím MHC Mountfield Martin s jednobodovým náskokom a za Zvolenom je už len tím HK Orange SR 20, ktorý odohral o päť zápasov menej a má na Zvolen šesťbodovú stratu.
    Aktuálna zápasová bilancia Zvolenčanov, prehra – výhra – prehra – prehra – prehra,, jasne hovorí o tom, že aktuálny majster spod Pustého hradu sa herne trápi, o čom svedčí aj nepríjemná posledná priečka v extraligovej tabuľke. V prvom z poslednej pätice zápasov sa hokejisti Zvolena predviedli v derby zápase na ľade Banskej Bystrice, kde však po dobrom výkone napokon prehrali tesne 1:2 (0:0, 1:2, 0:0). Po nepríjemnej prehre na banskobystrickom ľade si Zvolenčania svoju reputáciu napravili v domácom prostredí, kde dokázali zdolať Trenčanov tesne 2:1 (0:0, 1:1, 1:0). V posledných troch zápasoch sa však Zvolenu veľmi nedarilo. Najskôr prehrali po samostatných nájazdoch výsledkom 4:5 (1:2, 3:0, 2:0 – 0:0) v Piešťanoch, následne Zvolenčanov "odzbrojili" v domácom prostredí Skaličania, ktorí vyhrali výsledkom 4:2 (1:1, 2:0, 1:1). Posledný zápas zvolenských hokejistov sa odohral na žilinskom ľade, odkiaľ si však "rytieri" uchmatli len bod za prehru po predĺžení v pomere 3:4 (1:2, 1:1, 1:0 – 0:1).

    V tomto zápase sú miernymi favoritmi popradskí hokejisti, ktorí majú výhodu domáceho prostredia, no proti majstrovskému Zvolenu to určite nebudú mať ľahké.
    Bookmakeri stávkových kancelárií tiež mierne preferujú výhru Popradu, na ktorú je vypísaný kurz 2,00. Výhra hosťujúceho Zvolena je ohodnotená kurzom 2,64 a napokon nerozhodná remíza má kurz najvyšší – 4,30.

    Podarí sa popradským "kamzíkom" v tomto zápase predĺžiť šnúru výhier už na tri zápasy alebo Zvolenčania na podtatranskom ľade zabojujú naplno a získajú ďalšie body?
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Sidor (Srnec) – D. Brejčák, Suchý ("A"), Kasík ("A"), Makovský, Fabian, Kurali, Gaborčík, D. Šterbák – Jabrocký, Stals, Belluš – M. Nagy, Mlynarovič, Sýkora – Paločko, S. Takáč, Kroták ("C") – Gápa, Paukovček, Vojsovič.

    HKm Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Obšut, Juraško ("C"), Pokovič, Hraško, Mucha, Ťavoda, Pichnarčík, Fekiač – Michal Chovan, Brabenec ("A"), P. Zuzin – Baláž, Podkonický ("A"), Škvaridlo – Ľ. Zuzin, Jurík, Síkela – Puliš, Čanky, Ďaloga.

    Rozhodca: Róbert Müllner – Martin Junek, Peter Šefčík.
     
    Popradskí "kamzíci" sa v dnešnom zápase predvedú v klasických modrých dresoch pod taktovkou trénera Milana Jančušku.

    Zvolenskí "rytieri" budú hrať v dresoch modrých a koučovať ich bude tréner Július Šupler.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    00:06
    V úvode tohto zápasu sa k puku vo vyhratom vhadzovaní v strednom pásme dostali hokejisti Popradu. Tí sa však ihneď musia stiahnuť pred vlastnú bránu, keďže Zvolenčania prevzali a následne práve tam vyslali puk.
     
    00:20
    Spoza ľavého kruhu tvrdo pálil hosťujúci Brabenec, no jeho delovka bola jedným z popradských obrancov zblokovaná na zadný mantinel. Následne upokojujú hru pozorní popradskí obrancovia.
     
    00:55
    Ťavoda uvoľnil na ľavom krídle peknou prienikovou prihrávkou Síkelu, ktorý potiahol puk do útočného pásma, no následne o neho prišiel. Popradčania majú puk vo svojej moci a aj tentokrát sa snažia niečo vymyslieť.
     
    01:22
    Paločko nekompromisne zakončoval z hranice pravého kruhu, no jeho delovku napokon gólman Šimko videl veľmi dobre a puk dokázal svojou vyrážačkou zblokovať na zadný mantinel. Následne však domáci stále útočia.
     
    01:53
    Po dobrej prihrávke od Paločka spoza popradskej brány sa k zakončeniu na ľavom kruhu dostal Takáč, no jeho delovku gólman Šimko s veľkým prehľadom zblokoval svojim ľavým betónom, od ktorého sa puk odrazil k bočnému mantinelu.
     
    02:28
    Sýkora vybojoval puk na ľavej strane, no následne o neho proti pozornému Juraškovi prišiel. Popradčania sa následne vydali do intenzívneho forčekingu, no uvidíme, či sa im podarí niečo vymyslieť.
     
    02:58
    Juraško chcel nájsť na útočnej modrej jedného zo svojich spoluhráčov, no následne sa previnil len zakázaným uvoľnením. Ihneď po vyhratom vhadzovaní pálil spoza ľavého kruhu Kurali, no jeho delovku gólman Šimko vyrazil do bezpečia.
     
    03:27
    Stals sa snažil preniknúť s pukom do útočného pásma, no napokon sa mu to nepodarilo. Pozorný Ťavoda veľmi dobre napádal popradskú rozohrávku a následne puk získal na stranu hosťujúceho Zvolena.
     
    03:59
    Popradskí hokejisti si mierne nerozumeli vo svojej útočnej rozohrávke a následne sa previnili zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať napravo od popradského gólmana Sidora.
     
    04:26
    Brabenec získal puk na pravom kruhu, no následne bol dobre tiesnený až trojicou popradských hráčov, ktorí ho od puku s prehľadom odstavili. Následne sú domáci pri puku a snažia sa zaútočiť.
     
    04:59
    Kroták bol na hranici faulu zastavený na ľavom kruhu, no následne sa vylučovať nebude. Zvolenčania sa medzitým previnili zakázaným uvoľnením, po ktorom sa vhadzovanie presúva napravo od zvolenskej brány.
     
    05:24
    Po peknej krátkej prihrávke od Paločka sa k puku na ľavom kruhu dostal Samuel Takáč, ktorý pálil z prvej, no jeho delovku napokon gólman Šimko videl dobre a puk dokázal zachytiť vo svojej dobre osadenej výstroji.
     
    05:55
    Zvolenskí hokejisti si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie jedného zo zvolenských hráčov odchádza sadnúť domáci útočník Marek Nagy.
     
    06:07
    Po dobrej prihrávke od Pichnarčíka sa k zakončeniu na modrej čiare dostal Obšut, no jeho dobrú strelu zápästím napokon gólman Sidor reflexívne vyrazil do bezpečia svojim pravým ramenom! Následne sa bude vhadzovať po jeho ľavej ruke.
     
    06:49
    Popradskí hokejisti sa dvakrát po sebe dokázali bez problémov oslobodiť. Najskôr puk dobre vyhodil až za zvolenskú bránu Kasík a následne sa k nemu pridal aj Kurali.
     
    07:18
    Zvolenčanom chýba v tejto presilovej hre potrebná herná myšlienka. Popradskí hokejisti veľmi dobre forčekujú, čo dáva hosťom poriadne zabrať. Tentokrát zo stredného pásma pálil Obšut, no gólman Sidor jeho strelecký pokus vyrazil svojim ľavým betónom na ochrannú sieť.
     
    07:39
    Spoza ľavého kruhu tentokrát zakončoval Mucha, no jeho projektil neohrozil popradského gólmana tak veľmi, ako sa očakávalo. Sidor videl puk včas a následne ho ukryl vo svojej dobre osadenej výstroji.
     
    08:01
    Vylúčený Marek Nagy sa už vrátil z trestnej lavice, no ešte bude musieť chvíľku ostať na ľade. Popradskí hokejisti hrajú v plnom počte, no tentokrát sa previnili zbytočným zakázaným uvoľnením.
     
    08:26
    Gólman Sidor si na svoje konto pripísal ďalšie dva dobré zákroky! Najskôr hneď po vhadzovaní zachytil medzi svojimi betónmi delovku od Síkelu z ľavej strany a následne si poradil aj s Muchovým projektilom od modrej čiary.
     
    08:58
    Mlynarovič vybojoval puk na ľavom kruhu, no následne si mierne nerozumel so Sýkorom, čo využil pozorný Juraško, ktorý s veľkým prehľadom puk zachytil a následne ho úspešne poslal do stredného pásma.
     
    09:27
    Zvolenčania sa nakrátko usadili v útočnom pásme, no následne sa previnili prihrávkou rukou. Po tomto priestupku sa bude okamžite vhadzovať v strednom pásme.
     
    09:56
    Paukovček napriahol svoju hokejku za pravým kruhoma svojou delovkou potrápil gólmana Šimka. Ten bol však v strehu a puk napokon dokázal s veľkým prehľadom zachytiť vo svojej dobre osadenej výstroji.
     
    10:24
    Belluš predviedol dobrú prácu aj v popradskej obrannej tretine, kde odstavil svojich súperov od puku. Následne sa domáci Popradčania rozhodli upokojiť tempo hry dobrými prihrávkami pred vlastnou bránou.
     
    10:59
    Kroták potiahol puk do útočného pásma, no na modrej čiare bol dobrým bodyčekom jedného zo zvolenských hráčov pozastavený. Popradský kapitán sa však nevzdal a na pravom krídle hľadal Paločka, čo sa mu napokon nepodarilo.
     
    11:11
    Zvolenčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za úmyselné vyhodenie puku mimo ľadovej plochy odchádza sadnúť obranca Štefan Fabian.
     
    11:52
    Popradskí hokejisti sa v tomto oslabení zatiaľ bránia veľmi dobre. Už sa im dvakrát podarilo vyhodiť puk cez všetky čiary až za zvolenskú bránu. Zvolenčania sa teda musia stiahnuť pred svoju bránu.
     
    12:21
    Zvolenčania sa dostali do útočného pásma, následne z ľavého kruhu zakončoval Podkonický, no jeho delovku jeden z popradských obrancov dokázal s veľkým prehľadom zblokovať do bezpečia.
     
    12:59
    Ťavoda nekompromisne pálil od modrej, no jeho projektil sa napokon odrazil od zadného mantinelu a gólman Sidor ukryl puk vo svojej lapačke. Následne sa bude vhadzovať po jeho pravej ruke.
     
    13:05
    Zvolen dal gól!
    Zvolenskí "rytieri" sa v početnej výhode o jedného muža dostávajú do vedenia! Ťavoda pálil z prvej od modrej čiary, no jeho delovka sa od zadného mantinelu odrazila len k Brabencovi. Ten puk zachytil, následne sa obtočil a skvelou prihrávkou našiel na ľavom kruhu MICHALA CHOVANA! Ten svojou delovkou z prvej trafil odkrytý priestor v popradskej bráne. Asistencie si pripisujú hráči Kamil Brabenec a Ján Ťavoda.
     
    13:54
    Marek Nagy tvrdo pálil z hranice zvolenského bránkoviska, no gólman Šimko mal svoje betóny umiestnené veľmi dobre a puk s veľkým prehľadom zblokoval svojimi betónmi do bezpečia.
     
    14:50
    Hostia sa dostali do skvelej gólovej šance! Škvaridlo obdržal odrazený puk na hranici pravého kruhu a svojou delovkou ohrozil gólmana Sidora. Ten sa však stihol rýchlo presunúť k ľavej žŕdke a strelu nebráneného Škvaridla zachytil vo svojej výstroji!
     
    15:23
    Puk sa momentálne presúva zo strany na stranu, no ani jednému z tímov sa nedarí zakončovať. V týchto chvíľach prvej tretiny poriadne vynikajú defenzívy oboch tímov, ktoré sú takmer bezchybné.
     
    15:56
    Peter Zuzin pálil z pravej strany, no jeho projektil napokon minul priestor popradskej brány a skončil len na zadnom mantineli napravo od domácej svätyne. Gólman Sidor teda zasahovať nemusel.
     
    16:27
    Paločko potiahol puk do útočného pásma, no napokon sa mu nepodarilo nič zaujímavé vymyslieť. Jeho spoluhráč Takáč nečakal taktúto prihrávku a následne sa puku zmocnili zvolenskí obrancovia.
     
    16:59
    Kasík sa snažil prienikovou prihrávkou z úrovne popradského bránkoviska nájsť vpredu popradského kapitána Krotáka, no napokon sa mu to nepodarilo. Čiaroví rozhodcovia po krátkej chvíli avízovali jasné zakázané uvoľnenie.
     
    17:38
    Čanky zakončoval spoza kruhov, no jeho projektil napokon trafil len nohu dobre brániaceho Kuraliho, ktorý sa po krátkej chvíli zmocnil puku a následne založil rýchly popradský útok.
     
    18:24
    Puk sa presúva zo strany na stranu, no momentálne nevidíme pod Tatrami veľmi pekný hokej. Zvolenčanom sa ich jednogólový náskok páči, domáci zase dbajú skôr na defenzívu, v ktorej nechcú pochybiť.
     
    18:55
    Belluš hľadal v útoku svojho spoluhráča Jabrockého, no napokon sa mu to nepodarilo. Prvý menovaný útočník Popradu svojou prihrávkou našiel len Obšuta, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    19:26
    Domáci "kamzíci" intenzívne forčekujú, Zvolenčania sa nikde neponáhľajú a dá sa povedať, že už len vyčkávajú na zvuk záverečnej sirény. Pri puku je pred chvíľou spomínaný obranca Obšut.
     
    19:53
    Zvolenčania napokon dokážu ubrániť svoj jednogólový náskok až do konca prvej tretiny. Puk držia pred svojou bránou, kde dobre eliminujú popradský forčeking a už sa nesnažia nič zaujímavé vymyslieť.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    Prvá dvadsaťminútovka tohto zápasu priniesla bojovný herný výkon na oboch stranách, v ktorom nechýbala štipka potrebných emócií, tie dávajú dobrým zápasom svoju kvalitu. Aktivita oboch tímov počas prvej tretiny bola viac než vyrovnaná, no hostia mali k dispozícii dve presilové hry. Prvú z nich odohrali len veľmi zle, no tá druhá bola pre Zvolenčanov už úspešnejšia, keďže Michal Chovan poslal hostí po svojej dobrej strele z ľavej strany do tesného vedenia.

    Podarí sa domácim Popradčanom zdramatizovať priebeh druhej tretiny vyrovnávajúcim gólom alebo si Zvolenčania svoj tesný náskok udržia aj po dobu ďalších 20 minút?
    Druhá tretina začína približne o 17:44.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:06
    V úvode druhej dvadsaťminútovky sa k puku po vyhratom vhadzovaní dostali hokejisti Popradu, ktorí sa nakrátko stiahli pred vlastnú bránu, odkiaľ sa snažia zaútočiť a vymyslieť nejakú zaujímavú útočnú kombináciu.
     
    20:55
    Michal Chovan potiahol puk do útočného pásma po pravom krídle, následne ho nahodil na popradskú bránu, no gólman Sidor bol v strehu a jeho jemné zakončenie dokázal bez problémov zblokovať na zadný mantinel.
     
    21:12
    Škvaridlo tvrdo pálil spoza ľavého kruhu, no jeho strelecký pokus napokon gólman Sidor videl dobre a puk svojim pravým ramenom dokázal s prehľadom zblokovať na ochrannú sieť. Následne sa bude vhadzovať po jeho pravej ruke.
     
    21:23
    Zvolenčania sa tešia zo vsieteného gólu, no napokon sa bude ešte telefonovať s videorozhodcom, či posledná dorážka nebola náhodou klasifikovaná ako "hra so zdvihnutou hokejkou"!
     
    21:23
    Zvolenčania sa napokon radovali márne! Síkelov finálny teč bol napokon klasifikovaný ako hra so zdvihnutou hokejkou a gól teda neplatí!
     
    21:55
    Popradskí hokejisti sa musia brániť. Zvolenčania sú po svojom neuznanom góle nabudení a momentálne veľmi dôrazne útočia. Domáci však nič nenechávajú na náhodu a veľmi dobre vykrývajú priestor pred gólmanom Sidorom.
     
    22:27
    Domáci sa dostali s pukom do útočného pásma, no napokon ich bleskovo zastavili čiaroví rozhodcovia, ktorí avízovali jasné postavenie mimo hry. Následne sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    22:50
    Hosťujúci Fekiač tvrdo pálil z medzikružia, no gólman Sidor bol aj tentokrát v strehu a puk dokázal po dobrom reflexe zachytiť vo svojej dobre osadenej lapačke!
     
    23:04
    Zvolenskí korčuliari si opäť mierne nerozumeli vo svojej útočnej kombinácii a previnili sa zakázaným uvoľnením. Po tomto priestupku sa hra presúva pred gólmana Sidora.
     
    23:32
    Hostia si vytvárajú pred popradskou bránou poriadny ofenzívny tlak, ktorý robí domácim zadákom poriadne problémy. Tentokrát sa k puku dostal Gaborčík, ktorý ho poslal až na zakázané uvoľnenie.
     
    23:46
    Vylučovať sa bude na oboch stranách. Na dve minúty si zadržanie odchádza sadnúť Zvolenčan Kamil Brabenec a na dve minúty za filmovanie domáci Gápa.
     
    23:52
    V úvode hry štyroch na štyroch sú aktívnejší hokejisti domáceho Popradu. Od modrej tentokrát pálil Vojsovič, no jeho projektil gólman Šimko videl veľmi dobre a puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    24:18
    Sýkora sa dostal do dobrej šance na pravom kruhu, no jeho následná delovka napokon skončila len na pleksiskle vysoko nad zvolenskou bránou. Od pleksiskla sa puk odrazil a následne skončil až v domácom obrannom pásme.
     
    24:56
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode (prvá v dnešnom zápase). Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť hosťujúci útočník Vladislav Baláž.
     
    25:27
    Popradskí hokejisti sú pri puku v útočnom pásme, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Mlynarovič za ľavým kruhom príliš dlho uvažoval, čo urobí s pukom a napokon ho len poslal na hokejku obrancu Suchého.
     
    25:58
    Fabian založil rýchlu útočnú kombináciu domácich, keď na útočnú modrú čiaru vysunul Sýkoru, no ten bol napokon neúspešný a už nedokázal v útočnom pásme nič zaujímavé vymyslieť.
     
    26:23
    Makovský nekompromisne pálil od modrej čiary, no jeho delovku napokon gólman Šimko videl veľmi dobre a puk dokázal bez problémov zblokovať svojimi betónmi na zadný mantinel. Následne sa o dorážku pokúšal aj Sýkora, no ten z ľavej strany minul priestor zvolenskej brány.
     
    26:57
    Obšut pálil spoza ľavého kruhu, no jeho delovku videl gólman Sidor veľmi dobre a puk zachytil vo svojej výstroji. Následne sa bude vhadzovať po jeho pravici. Medzitým sú Zvolenčania už v plnom počte.
     
    27:44
    Ľubor Zuzin sa s pukom natlačil pred gólmana Sidora a následne chcel prekonať jeho betóny, no nepodarilo sa mu to. Pozorný popradský obranca Kurali sa pri Zuzinovi rýchlo pristavil a od puku ho efektívne odstavil.
     
    28:24
    Brabenec sa s pukom dobre presúval pred popradskú bránu, no napokon bol od puku úspešne odstavený pozorným obrancom Fabianom. Ten však nedokázal založiť rýchly útok popradských hokejistov.
     
    28:55
    Peter Zuzin napriahol svoju hokejku na pravom krídle, no jeho projektil napokon gólman Sidor videl veľmi dobre a puk svojimi betónmi dokázal vyraziť na bezpečný zadný mantinel.
     
    29:11
    Gólman Sidor si na svoje konto pripísal skvelý zákrok! Tentokrát puk zachytil vo svojej lapačke po delovke od Michala Chovana z hranice ľavého kruhu.
     
    29:17
    Zvolen dal gól!
    Zvolenskí "rytieri" sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Po peknej prihrávke od Podkonického sa k puku za ľavým kruhom dostal PETER HRAŠKO, ktorý preveril pozornosť popradskej defenzívy a gólmana Sidora peknou strelou zápästím. Popradský brankár však túto strelu nečakal a napokon ju nedokázal svojou lapačkou zastaviť aj kvôli nepríjemnému cloneniu. Asistenciu si pripisuje Andrej Podkonický.
     
    29:58
    Zvolenčania hrajú momentálne veľmi dobre a popradská defenzíva má poriadne problémy s hosťujúcimi "rytiermi" spod Pustého hradu. Uvidíme, čo sa hosťom počas svojho tlaku podarí vymyslieť.
     
    30:33
    Zvolen dal gól!
    Michal Chovan sa dostal k puku za kruhmi, následne ho nahodil pred popradskú bránu, kde ho gólman Sidor zblokoval pred Škvaridla. Škvaridlo sa však nerozhodol zakončovať, ale presne načasovanou krátkou prihrávkou našiel KAMILA BRABENCA, ktorý z tesnej blízkosti prekonáva bezmocného gólmana Sidora. Asistencie si pripisujú hráči Tomáš Škvaridlo a Michal Chovan.
     
    30:33
    Popradský tréner si vyžiadal oddychový čas!
     
    31:05
    Poprad dal gól!
    Aj domáci "kamzíci" sa napokon dokázali pozviechať a vsietili svoj úvodný gól v stretnutí! Po skvelej prienikovej prihrávke od Nagya sa k puku na ľavom krídle dostal JURIS STALS, ktorý si ho potiahol na hranicu ľavého kruhu a svojou nechytateľnou delovkou umiestnenou k ľavej žŕdke zvolenskej brány prekonal gólmana Šimka. Asistencie si pripisujú hráči Marek Nagy a Jaroslav Kasík.
     
    31:45
    Popradčania sa dokázali po úvodnom góle vo zvolenskej sieti pozviechať a momentálne útočia. Uvidíme však, čo sa prvej popradskej formácii podarí vymyslieť tentokrát.
     
    32:01
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie pred zvolenskou bránou odchádza sadnúť zvolenský kapitán Juraško.
     
    32:48
    Kroták veľmi dobre pálil od modrej, no zvolenskí obrancovia ho napokon dokázali odstaviť od puku. Následne sa do útoku dostala dvojica Škvaridlo-Podkonický, no po dobrej prihrávke od prvého menovaného, druhý menovaný trafil len dobre postaveného gólmana Sidora.
     
    33:08
    Juris Stals tvrdo pálil z hranice pravého kruhu, no jeho delovku videl gólman Šimko veľmi dobre a puk dokázal s veľkým prehľadom zachytiť vo svojej dobre osadenej lapačke. Následne sa bude vhadzovať po Šimkovej ľavej ruke.
     
    33:40
    Kasík nekompromisne pálil od modrej, no zvolenský gólman Šimko veľmi dobre zakročil svojim pravým betónom. Následne hľadal Jabrocký pred gólmanom Šimkom jedného zo svojich spoluhráčov na dorážku, no nepodarilo sa mu to. Hostia sa dokázali oslobodiť vyhodením puku.
     
    34:12
    Zvolenčania hrajú už v plnom počte, no zatiaľ sa im nedarí dostať k puku. Tentokrát ho nahadzoval na zvolenskú bránu domáci Paločko, no gólman Šimko radšej neváhal a strelu popradského útočníka zachytil vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    34:47
    Jurík sa s pukom pretlačil až pred popradskú bránu, no pozorný gólman Sidor napokon dokázal puk ukryť vo svojej lapačke. Následne sa bude vhadzovať po jeho ľavej ruke.
     
    35:06
    Popradskí hokejisti si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť zvolenský kapitán Michal Juraško.
     
    35:06
    Zvolenský tréner si vyžiadal oddychový čas!
     
    35:26
    V úvode popradskej presilovej hry sa k zakončeniu na pravej strane dostal Kroták, no jeho delovku napokon gólman Šimko videl veľmi dobre a puk vyrazil do bezpečia svojimi betónmi.
     
    35:59
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť popradský útočník lotyšskej národnosti Juris Stals.
     
    36:26
    V hre štyroch na štyroch sa ani jednému z tímov veľmi nedarí. Popradčania si mierne nerozumeli vo svojej ofenzívnej rozohrávke a následne sa previnili len zakázaným uvoľnením.
     
    36:50
    Arne Kroták ukázal svoj herný dôraz a skúsil individuálny prienik pred zvolenskú bránu cez stred. Následne zakončoval z ľavého kruhu, no gólman Šimko jeho strelecký pokus vyrazil do bezpečia svojou lapačkou.
     
    37:07
    Zvolenčania hrajú už v plnom počte a začala sa teda ich presilová hra. Hneď v úvode sa však k puku dostal Jaroslav Kasík, ktorý bez problémov vyhodil puk cez všetky čiary.
     
    38:00
    V plnom počte hrajú už aj popradskí hokejisti. Momentálne sú však pri puku Zvolenčania, ktorí ho majú v moci za vlastnou bránou. Uvidíme, čo sa "rytierom" podarí proti rohatým "kamzíkom" vymyslieť tentokrát.
     
    38:27
    Zvolenčania sa snažili dostať do útočného pásma, čo sa im napokon aj podarilo, no čiaroví rozhodcovia nenechali na seba dlho čakať a napokon odpískali jasné postavenie mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    38:56
    Puk sa momentálne nachádza prevažne v strednom pásme, kde sa oba tímy snažia niečo vymyslieť, no mierne aktívnejší sú Popradčania, ktorí majú puk vo svojej moci.
     
    39:31
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti vsietili pre Zvolenčanov nepríjemný "gól do šatní" v poslednej minúte druhej tretiny! Mlynarovič nekompromisne zakončoval z hranice pravého kruhu, no jeho delovku gólman Šimko ešte vyrazil pred seba. Tam však číhal pozorný ARNE KROTÁK, ktorý svojou dorážkou pri avízovanom vylúčení vsietil kontaktný gól. Asistencie si pripisujú hráči Samuel Mlynarovič a Lukáš Paukovček.
     
    39:55
    Zvolenčania si v závere druhej tretiny zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Daniel Brejčák.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    Drhá dvadsaťminútovka tohto zápasu bola už o niečo zaujímavejšia ako tá prvá, keďže najskôr ukázali svoj herný dôraz Zvolenčania, ktorí sa gólmi Petra Hraška v 30. a Kamila Brabenca v 31. minúte dostali do dvojgólového vedenia 3:1. Následne však naplno zabrali popradskí hokejisti, ktorí dokázali vsietiť dva rýchle góly z hokejok Jurisa Stalsa v 32. minúte a Arneho Krotáka v 40. minúte a znížili tak na 2:3.

    Podarí sa domácim Popradčanom zmazať jednogólový náskok Zvolena v tretej tretine alebo si Zvolenčania tri body spod Tatier už ustrážia?
    Tretia tretina začína približne o 18:43 presilovou hrou Zvolena, ktorá bude trvať ešte 1 minútu a 55 sekúnd.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:13
    V úvode tretej tretiny sa k puku dostali hokejisti Zvolena, ktorí sa okamžite vydali pred popradskú bránu. Následne sa však domáci dokázali efektívne oslobodiť a hrajú vo svojom oslabení naozaj veľmi dobre.
     
    40:55
    Podkonický nahadzoval puk na zadný mantinel, no gólman Sidor zasahovať nemusel. Po krátkej chvíli sa k puku dostal pozorný Fabian, ktorý oslobodil popradský tím spod útočného tlaku v oslabení.
     
    41:21
    Zvolenčania si puk dobre prihrávajú po obvode popradského obranného pásma, no zatiaľ sa im nedarí nič zaujímavé vymyslieť. Popradčania sa bránia veľmi dobre a nič nenechávajú na náhodu.
     
    41:53
    Ľubor Zuzin sa dostal do skvelej gólovej šance pred gólmanom Sidorom, keď práve jemu puk vypadol, no spomínaný zvolenský útočník napokon minul priestor popradskej brány. Gólman Sidor si teda mohol vydýchnuť. Medzitým hrajú domáci Popradčania už v plnom počte.
     
    42:26
    Paločko ukázal svoj herný dôraz v útočnom pásme, keď sa zmocnil puku v medzikruží a následne zakončoval, no nedokázal prekonať gólmana Šimka, ktorý dobre zapracoval svojimi betónmi.
     
    42:56
    Zvolenčania sú pri puku vo vlastnej obrannej tretine a snažia sa neinkasovať. Popradčania sa snažia o pravý opak a ich snahu vidno najmä v skvelom forčekingu už pri zvolenskej bráne.
     
    43:36
    Stals nekompromisne zakončoval spoza kruhov, následne chcel puk dorážať ešte Gápa, no napokon sa mu to nepodarilo, keďže pozorný obranca Pokovič ho v poslednej chvíli odstavil od puku.
     
    44:16
    Od modrej nekompromisne pálil Kasík, no gólman Šimko bol v strehu a puk vyrazil napravo od seba svojou hrudnou výstrojou. Následne sa Zvolenčania previnili zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať napravo od zvolenskej brány.
     
    44:40
    Popradským hokejistom tentokrát nevyšiel ofenzívny prienik. Do útočného pásma sa síce dostali, no napokon nedokázali pokračovať, keďže čiaroví rozhodcovia avízovali jasné postavenie mimo hry.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1471 divákov.
     
    45:20
    Sýkora sa snažil preniknúť do útočného pásma po ľavom krídle, no napokon sa mu to nepodarilo. Pozorný Zvolenčan Ťavoda ho od puku s prehľadom odstavil a následne upokojuje rozbehnutých Popradčanov.
     
    45:47
    Popradčania sa po vyhratom vhadzovaní v útočnom pásme dostali do skvelej gólovej šance, keď najskôr od modrej pálil Kurali, no jeho strelu gólman Šimko vyrazil naľavo od seba. Následne zakončoval aj Paločko, no ten minul priestor zvolenskej brány.
     
    46:14
    Gólman Sidor si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď veľmi dobre zakročil svojim ľavým betónom, ktorým dokázal vyraziť do bezpečia puk po delovke od Hraška, ktorý napriahol svoju hokejku za ľavým kruhom.
     
    46:55
    Sýkora sa dostal do súboja o puk proti hosťujúcemu Ďalogovi v medzistriedačkovom priestore. Následne sa puk ocitol na popradskej striedačke a hra sa teda bude musieť prerušiť.
     
    47:18
    Po nepresnej rozohrávke jedného z popradských obrancov sa do skvelej gólovej šance dostal Peter Zuzin, no jeho delovka po samostatnom úniku neprekvapila dobre položené betóny gólmana Sidora, ktoré puk vyrazili do bezpečia!
     
    47:54
    Paločko nahadzoval puk z pravého krídla pred bránu Zvolena v domnení, že nájde osamoteného Krotáka, no nepodarilo sa mu to. K puku sa dostal len Ťavoda, ktorý zakladá rýchly útok Zvolenčanov.
     
    48:38
    Paločko zaviezol puk po pravom krídle do útočného pásma, no následne o neho prišiel. Pozorný Ľubor Zuzin uštedril popradskému útočníkovi poriadny bodyček a následne prevzal puk na zvolenskú stranu.
     
    49:11
    Gólman Sidor si na svoje konto pripísal skvelý zákrok, keď po delovke od Juraška spoza ľavého kruhu predviedol parádny reflex a puk skvelým lapačkovým semafórom zachytil vo svojej dobre osadenej lapačke!
     
    49:26
    Zvolenčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve plus dve minúty si za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Jaroslav Jabrocký.
     
    49:49
    V úvode oslabenia sú Popradčania aktívni a zatiaľ sa im darí poľahky oslobodzovať. Po nepresnej prihrávke od Petra Zuzina sa k puku dostal Kurali, ktorý ho vyhodil cez všetky čiary.
     
    50:22
    Peter Zuzin zakončoval z hranice pravého kruhu, no jeho strelecký pokus napokon gólmana Sidora neprekvapil. Ten videl delovku veľmi dobre a puk úspešne zachytil vo svojej dobre osadenej výstroji.
     
    50:40
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Na dve minúty si za napadnutie odchádza sadnúť zvolenský obranca Jaroslav Obšut, ktorý pri striedačkách tvrdo fauloval jedného z popradských hráčov.
     
    50:50
    V úvode vyrovnanej hry štyroch na štyroch sa k zakončeniu dostal Paukovček, ktorý tvrdo pálil z medzikružia a puk dostal za gólmana Šimka, no ten ho napokon v poslednej chvíli vyrazil svojou pravou rukou do bezpečia.
     
    51:11
    Michal Chovan tvrdo pálil z hranice pravého kruhu, no jeho strelecký pokus napokon gólman Sidor videl veľmi dobre a puk dokázal zachytiť vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    51:32
    Opäť sa bude vylučovať na oboch stranách. Po dve minúty za hrubosť si odsedia hráči Samuel Mlynarovič a Ján Mucha, ktorí sa dostali do zbytočnej potýčky. Čiaroví rozhodcovia však "kohútov" včas od seba oddelili.
     
    52:18
    Tak momentálne rozhodnutia hlavného rozhodcu sú momentálne viac než kontroverzné. Najskôr všetci, dokonca aj Zvolenčania predpokladali vylúčenie ich hráča za podrazenie, no nestalo sa tak. Hosťujúci Michal Chovan teda tvrdo pálil, no gólman Sidor ho vychytal skvelým zákrokom v znení jeho pravého betónu.
     
    52:18
    Napokon sa bude vylučovať na strane Popradu a je tu presilová hra pre Zvolen. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Fabian.
     
    52:43
    Gólman Sidor predviedol FANTASTICKÝ zákrok, keď parádnym lapačkovým semafórom zachytil puk po delovke od Podkonického, ktorý pálil z medzikružia! Toto bol doposiaľ zákrok zákrokov v dnešnom zápase.
     
    53:26
    Obšut naznačil strelu od modrej čiary, no následne prihrával na pravé krídlo pred Podkonického. Ten chcel prekvapiť gólmana Sidora švihom z polotočky, no napokon trafil len hruď pozorného popradského brankára.
     
    53:59
    Michal Chovan skúšal nadvakrát páliť od modrej čiary, no pozorní popradskí obrancovia boli v strehu a puk dokázali s veľkým prehľadom vyraziť do bezpečia. Následne sa domáci "kamzíci" oslobodili vyhodením puku z hokejky Daniela Brejčáka.
     
    54:18
    Oba tímy hrajú už v plnom počte, no Zvolenčania stále útočia, uvidíme však, ako dlho im to vydrží, keďže domáci sú už v plnej sile a poriadne konkurujú svojim dnešným súperom.
     
    54:36
    Popradskí hokejisti si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Tomáš Škvaridlo.
     
    55:04
    Po peknej prihrávke od Krotáka sa k zakončeniu na ľavej strane dostal Tomáš Sýkora, no jeho prízemná delovka napokon smerovala len tesne vedľa zvolenskej brány. Gólman Šimko teda v tejto chvíli zasahovať nemusel.
     
    55:24
    Poprad dal gól!
    Je vyrovnané! Popradskí hokejisti dokázali využiť presilovú hru a poriadne prekvapili zvolenskú defenzívu na čele s gólmanom Šimkom! Po skvelej prihrávke od Jabrockého spoza zvolenskej brány sa k zakončeniu na hranici medzikružia dostal MAREK NAGY, ktorý svojou delovkou prekonal bezmocného zvolenského brankára. Asistenciu si pripisuje Jaroslav Jabrocký.
     
    55:54
    Mlynarovič nekompromisne pálil z pravého kruhu, no jeho delovka napokon neprešla cez pozorného gólmana Šimka! Tomu však strela z náručia vypadla a následne ju museli upratať do bezpečia pozorní zvolenskí obrancovia.
     
    56:27
    Fabian sa dostal k puku ešte v strednom pásme, následne tvrdo vystrelil, no gólman Šimko jeho strelecký pokus zblokoval. Puk mu síce z náručia vypadol, no zvolenský gólman sa po ňom efekzívne hodil.
     
    56:58
    Z hranice ľavého kruhu pálil opäť Nagy, no jeho strelecký pokus gólman Šimko videl veľmi dobre a tentokrát si ustrážil svoju pravú žŕdku a puk zblokoval do bezpečia.
     
    57:16
    Pokovič sa dostal k puku na pravej strane, no napokon ho len nahodil na popradskú bránu. Gólman Sidor ho svojou lapačkou zblokoval a následne jeho spoluhráči zakladajú rýchly útok Popradu.
     
    57:42
    Mlynarovič tvrdo pálil z hranice ľavého kruhu, no gólman Šimko bol aj tentokrát v strehu a puk dokázal zachytiť vo svojej výstroji. Následne sa dokázali Zvolenčania oslobodiť spod stupňujúceho sa tlaku domácich.
     
    58:40
    Popradskí hokejisti sú pri puku vo vlastnom obrannom pásme, kde si ho dobre prihrávajú, no zatiaľ sa im veľmi nedarí zakončovať. Zvolenská formácia sa síce musí brániť, no zatiaľ jej to ide veľmi dobre.
     
    59:15
    Popradčania sa previnili prihrávkou rukou, po ktorej sa bude vhadzovať v strednom pásme. Uvidíme, či sa v závere tretej tretiny podarí jednému z tímov ešte niečo zaujímavé vymyslieť.
     
    59:56
    Daniel Brejčák sa snažil vysunúť smerom dopredu jedného zo svojich spoluhráčov, no napokon sa mu to nepodarilo. Vyzerá to tak, že v tretej tretine tohto zápasu sa už nič vážne nestane.
     
    60:00
    Tretia tretina skončila.
     
    Tretia dvadsaťminútovka tohto zápasu priniesla množstvo vylúčení na oboch stranách, keď najskôr hrali v presilových hrách Zvolenčania, no tí nedokázali zvýšiť svoj náskok na rozdiel dvoch gólov. Následne sa do presilovej hry dostali domáci Popradčania, ktorí gólom Mareka Nagya v 56. minúte prekvapili zvolenského gólmana a dokázali vyrovnať na 3:3. Následne sa domáci snažili dostať do vedenia, no na zvolenského gólmana už nedokázali nič zaujímavé vymyslieť.

    Podarí sa jednému z tímov rozhodnúť o výhre v tomto zápase počas päťminútového predĺženia alebo uvidíme aj samostatné nájazdy?
     
    60:01
    Začalo predĺženie.
     
    60:15
    V úvode predĺženia sa k puku dostali zvolenskí hokejisti, ktorí sa však nikde neponáhľajú a dbajú skôr na dobre zabezpečenú defenzívu, ktorá by im mohla získať výhru pod Tatrami.
     
    60:49
    Samuel Mlynarovič nekompromisne zakončoval z hranice pravého kruhu, no jeho strelecký pokus napokon gólman Šimko videl veľmi dobre a puk dokázal vyraziť svojimi betónmi do bezpečia.
     
    61:21
    Aj gólman Sidor si na svoje konto pripísal dobrý zákrok, keď svojimi betónmi zblokoval puk po delovke od Tomáša Škvaridla z hranice pravého kruhu.
     
    61:49
    Do dobrej šance sa tentokrát dostal Marek Nagy, ktorý zakončoval z medzikružia, no gólman Šimko bol v strehu a svojou ľavou nohou vytiahol puk preč zo svojho bránkoviska!
     
    62:24
    Jaroslav Kasík nekompromisne pálil od modrej čiary, no jeho delovku gólman Šimko videl veľmi dobre a napokon skvele zapracoval svojimi betónmi, ktorými ho vyrazil do bezpečia.
     
    62:53
    Makovský zakončoval spoza kruhov, no jeho strelecký pokus gólman Šimko videl veľmi dobre. Puk tentokrát zachytil medzi svojimi betónmi a následne ho rozohral.
     
    63:06
    Paločko ukázal svoj herný dôraz, keď sa preštrikoval cez dvoch Zvolenčanov a zakončoval z hranice ľavého kruhu, no gólman Šimko zasahovať nemusel, keďže Paločkova strela letela len tesne vedľa.
     
    63:45
    Zvolenčania si mierne nerozumeli vo svojej útočnej kombinácii a previnili sa jasným zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať v pravom kruhu pred gólmanom Šimkom.
     
    64:24
    Popradčania pokračujú vo svojej ofenzívnej aktivite aj v závere predĺženia. Tentokrát z ľavého kruhu pálil Stals, no jeho nedôraznú strelu gólman Šimko bez problémov vyrazil do bezpečia svojimi betónmi.
     
    64:50
    Kasík nekompromisne pálil od modrej čiary, následne chceli puk tečovať hráči Stals a Jabrocký, no ani jeden z nich neprekonal dobre osadené betóny zvolenského gólmana Šimka.
     
    65:00
    Predĺženie skončilo.
     
    Aj v predĺžení boli mierne aktívnejší hráči Popradu, no tí napokon nedokázali nájsť ten správny recept na zvolenskú defenzívu a najmä na pozorného gólmana Šimka, ktorý s veľkým prehľadom zneškodnil aj tie najväčšie šance domácich "kamzíkov".

    V predĺžení sa nerozhodlo, a tak uvidíme samostatné nájazdy, ktoré budú uskutočnené po krátkej úprave ľadovej plochy.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    Začínať budú Popradčania! Prvým exekútorom za domácu stranu bude Tomáš Sýkora.
     
    Tomáš Sýkora chcel prekonať gólmana Šimka strelou pomedzi jeho betóny, no nepodarilo sa mu to. (0:0)
     
    Michal Chovan predviedol rýchly únik, parádne pohyby, no napokon trafil len pravý betón popradského gólmana Sidora! (0:0)
     
    Za popradskú stranu bol druhým Mlynarovič, no nájazd napokon neplatil, lebo bola posunutá zvolenská brána. (0:0)
     
    Gólman Sidor si na svoje konto pripísal ďalší skvelý zákrok, keď zneškodnil Kamila Brabenca svojou lapačkou. (0:0)
     
    Juris Stals bol veľmi rýchly a ukázal efektívne zakončenie, no trafil len Šimkov dobre položený ľavý betón. (0:0)
     
    Na druhej strane nebol úspešný ani Andrej Podkonický, ktorý trafil len betóny dobre sa presúvajúceho gólmana Sidora. (0:0)
     
    Michal Chovan sa proti Sidorovi postavil podruhýkrát, no svojimi rýchlymi pohybmi ho nedokázal vycvičiť. (0:0)
     
    Za Popradčanov nastúpil na ľad Jabrocký, no ten trafil len dobre postavené betóny gólmana Šimka. (0:0)
     
    Za Zvolenčanov exekuoval Peter Hraško, no jeho delovka skončila odrazená len od hornej žŕdky popradskej brány. (0:0)
     
    Peter Gápa zneškodnil gólmana Šimka a vsietil gól, no ešte sa bude telefonovať, lebo zvolenská brána sa v tej chvíli posunula! (0:0)
     
    Peter Gápa je napokon jediným úspešným a dnes kľúčovým strelcom tohto zápasu! (1:0)
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HK Poprad.
    Postaral sa o to mladý popradský útočník zo štvrtej formácie – PETER GÁPA, ktorý si vycvičil gólmana Šimka a napokon poslal domácich do vedenia! Tento gól sa síce ešte musel posudzovať a pravdepodobne ani videorozhodca nevedel rozhodnúť, no hlavný rozhodca spolu s čiarovým usúdili, že práve "kamzíci" sa stávajú víťazmi.
     
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované!
    V samostatných nájazdoch sa na ľad postavili mnohí strelci, no napokon dokázali vsietiť v súčte len jeden gól. Postaral sa o to mladý popradský útočník Peter Gápa, ktorý rozhodol o víťazstve domácich "kamzíkov".

    Popradčania si teda po tomto zápase odnášajú do tabuľky dva body, zatiaľčo Zvolenčania odchádzajú len s jedným bodom.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:46:12)

    Branky a nahrávky: 32. Stals (M. Nagy, Kasík), 40. Kroták (Mlynarovič, Paukovček), 56. M. Nagy (Jabrocký), rozh. náj. Gápa – 14. Michal Chovan (Brabenec, Ťavoda), 30. Hraško (Podkonický), 31. Brabenec (Škvaridlo, Michal Chovan)


    HK Poprad: Sidor (Srnec) – D. Brejčák, Suchý ("A"), Kasík ("A"), Makovský, Fabian, Kurali, Gaborčík, D. Šterbák – Jabrocký, Stals, Belluš – M. Nagy, Mlynarovič, Sýkora – Paločko, S. Takáč, Kroták ("C") – Gápa, Paukovček, Vojsovič.
    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Obšut, Juraško ("C"), Pokovič, Hraško, Mucha, Ťavoda, Pichnarčík, Fekiač – Michal Chovan, Brabenec ("A"), P. Zuzin – Baláž, Podkonický ("A"), Škvaridlo – Ľ. Zuzin, Jurík, Síkela – Puliš, Čanky, Ďaloga.

    Rozhodčí: Róbert Müllner – Martin Junek, Peter Šefčík

    Diváci: 1471
    bahis siteleri