Martin – Trenčín 3:1 (kon.) | Nitra – Piešťany 2:0 (kon.) | Poprad – Zvolen 4:3 (1:0 po s.n.)
Banská Bystrica – Žilina 4:3 (po pr.) | Košice – Skalica 6:4 (kon.)
po s.n. (1:0)
HK Poprad
4:3 (0:1, 2:2, 1:0 - 0:0)
HKM Zvolen
sk Úterý 29.10.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HK Poprad.
    Postaral sa o to mladý popradský útočník zo štvrtej formácie – PETER GÁPA, ktorý si vycvičil gólmana Šimka a napokon poslal domácich do vedenia! Tento gól sa síce ešte musel posudzovať a pravdepodobne ani videorozhodca nevedel rozhodnúť, no hlavný rozhodca spolu s čiarovým usúdili, že práve "kamzíci" sa stávajú víťazmi.
     
    Peter Gápa je napokon jediným úspešným a dnes kľúčovým strelcom tohto zápasu! (1:0)
     
    Peter Gápa zneškodnil gólmana Šimka a vsietil gól, no ešte sa bude telefonovať, lebo zvolenská brána sa v tej chvíli posunula! (0:0)
     
    Začínať budú Popradčania! Prvým exekútorom za domácu stranu bude Tomáš Sýkora.
     
    64:50
    Kasík nekompromisne pálil od modrej čiary, následne chceli puk tečovať hráči Stals a Jabrocký, no ani jeden z nich neprekonal dobre osadené betóny zvolenského gólmana Šimka.
     
    61:49
    Do dobrej šance sa tentokrát dostal Marek Nagy, ktorý zakončoval z medzikružia, no gólman Šimko bol v strehu a svojou ľavou nohou vytiahol puk preč zo svojho bránkoviska!
     
    57:42
    Mlynarovič tvrdo pálil z hranice ľavého kruhu, no gólman Šimko bol aj tentokrát v strehu a puk dokázal zachytiť vo svojej výstroji. Následne sa dokázali Zvolenčania oslobodiť spod stupňujúceho sa tlaku domácich.
     
    55:54
    Mlynarovič nekompromisne pálil z pravého kruhu, no jeho delovka napokon neprešla cez pozorného gólmana Šimka! Tomu však strela z náručia vypadla a následne ju museli upratať do bezpečia pozorní zvolenskí obrancovia.
     
    55:24
    Poprad dal gól!
    Je vyrovnané! Popradskí hokejisti dokázali využiť presilovú hru a poriadne prekvapili zvolenskú defenzívu na čele s gólmanom Šimkom! Po skvelej prihrávke od Jabrockého spoza zvolenskej brány sa k zakončeniu na hranici medzikružia dostal MAREK NAGY, ktorý svojou delovkou prekonal bezmocného zvolenského brankára. Asistenciu si pripisuje Jaroslav Jabrocký.
     
    54:36
    Popradskí hokejisti si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Tomáš Škvaridlo.
     
    53:26
    Obšut naznačil strelu od modrej čiary, no následne prihrával na pravé krídlo pred Podkonického. Ten chcel prekvapiť gólmana Sidora švihom z polotočky, no napokon trafil len hruď pozorného popradského brankára.
     
    52:43
    Gólman Sidor predviedol FANTASTICKÝ zákrok, keď parádnym lapačkovým semafórom zachytil puk po delovke od Podkonického, ktorý pálil z medzikružia! Toto bol doposiaľ zákrok zákrokov v dnešnom zápase.
     
    52:18
    Napokon sa bude vylučovať na strane Popradu a je tu presilová hra pre Zvolen. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Fabian.
     
    52:18
    Tak momentálne rozhodnutia hlavného rozhodcu sú momentálne viac než kontroverzné. Najskôr všetci, dokonca aj Zvolenčania predpokladali vylúčenie ich hráča za podrazenie, no nestalo sa tak. Hosťujúci Michal Chovan teda tvrdo pálil, no gólman Sidor ho vychytal skvelým zákrokom v znení jeho pravého betónu.
     
    51:32
    Opäť sa bude vylučovať na oboch stranách. Po dve minúty za hrubosť si odsedia hráči Samuel Mlynarovič a Ján Mucha, ktorí sa dostali do zbytočnej potýčky. Čiaroví rozhodcovia však "kohútov" včas od seba oddelili.
     
    50:50
    V úvode vyrovnanej hry štyroch na štyroch sa k zakončeniu dostal Paukovček, ktorý tvrdo pálil z medzikružia a puk dostal za gólmana Šimka, no ten ho napokon v poslednej chvíli vyrazil svojou pravou rukou do bezpečia.
     
    50:40
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Na dve minúty si za napadnutie odchádza sadnúť zvolenský obranca Jaroslav Obšut, ktorý pri striedačkách tvrdo fauloval jedného z popradských hráčov.
     
    49:26
    Zvolenčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve plus dve minúty si za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Jaroslav Jabrocký.
     
    49:11
    Gólman Sidor si na svoje konto pripísal skvelý zákrok, keď po delovke od Juraška spoza ľavého kruhu predviedol parádny reflex a puk skvelým lapačkovým semafórom zachytil vo svojej dobre osadenej lapačke!
     
    47:18
    Po nepresnej rozohrávke jedného z popradských obrancov sa do skvelej gólovej šance dostal Peter Zuzin, no jeho delovka po samostatnom úniku neprekvapila dobre položené betóny gólmana Sidora, ktoré puk vyrazili do bezpečia!
     
    45:47
    Popradčania sa po vyhratom vhadzovaní v útočnom pásme dostali do skvelej gólovej šance, keď najskôr od modrej pálil Kurali, no jeho strelu gólman Šimko vyrazil naľavo od seba. Následne zakončoval aj Paločko, no ten minul priestor zvolenskej brány.
     
    41:53
    Ľubor Zuzin sa dostal do skvelej gólovej šance pred gólmanom Sidorom, keď práve jemu puk vypadol, no spomínaný zvolenský útočník napokon minul priestor popradskej brány. Gólman Sidor si teda mohol vydýchnuť. Medzitým hrajú domáci Popradčania už v plnom počte.
     
    39:55
    Zvolenčania si v závere druhej tretiny zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Daniel Brejčák.
     
    39:31
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti vsietili pre Zvolenčanov nepríjemný "gól do šatní" v poslednej minúte druhej tretiny! Mlynarovič nekompromisne zakončoval z hranice pravého kruhu, no jeho delovku gólman Šimko ešte vyrazil pred seba. Tam však číhal pozorný ARNE KROTÁK, ktorý svojou dorážkou pri avízovanom vylúčení vsietil kontaktný gól. Asistencie si pripisujú hráči Samuel Mlynarovič a Lukáš Paukovček.
     
    35:59
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť popradský útočník lotyšskej národnosti Juris Stals.
     
    35:06
    Zvolenský tréner si vyžiadal oddychový čas!
     
    35:06
    Popradskí hokejisti si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť zvolenský kapitán Michal Juraško.
     
    32:48
    Kroták veľmi dobre pálil od modrej, no zvolenskí obrancovia ho napokon dokázali odstaviť od puku. Následne sa do útoku dostala dvojica Škvaridlo-Podkonický, no po dobrej prihrávke od prvého menovaného, druhý menovaný trafil len dobre postaveného gólmana Sidora.
     
    32:01
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie pred zvolenskou bránou odchádza sadnúť zvolenský kapitán Juraško.
     
    31:05
    Poprad dal gól!
    Aj domáci "kamzíci" sa napokon dokázali pozviechať a vsietili svoj úvodný gól v stretnutí! Po skvelej prienikovej prihrávke od Nagya sa k puku na ľavom krídle dostal JURIS STALS, ktorý si ho potiahol na hranicu ľavého kruhu a svojou nechytateľnou delovkou umiestnenou k ľavej žŕdke zvolenskej brány prekonal gólmana Šimka. Asistencie si pripisujú hráči Marek Nagy a Jaroslav Kasík.
     
    30:33
    Popradský tréner si vyžiadal oddychový čas!
     
    30:33
    Zvolen dal gól!
    Michal Chovan sa dostal k puku za kruhmi, následne ho nahodil pred popradskú bránu, kde ho gólman Sidor zblokoval pred Škvaridla. Škvaridlo sa však nerozhodol zakončovať, ale presne načasovanou krátkou prihrávkou našiel KAMILA BRABENCA, ktorý z tesnej blízkosti prekonáva bezmocného gólmana Sidora. Asistencie si pripisujú hráči Tomáš Škvaridlo a Michal Chovan.
     
    29:17
    Zvolen dal gól!
    Zvolenskí "rytieri" sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Po peknej prihrávke od Podkonického sa k puku za ľavým kruhom dostal PETER HRAŠKO, ktorý preveril pozornosť popradskej defenzívy a gólmana Sidora peknou strelou zápästím. Popradský brankár však túto strelu nečakal a napokon ju nedokázal svojou lapačkou zastaviť aj kvôli nepríjemnému cloneniu. Asistenciu si pripisuje Andrej Podkonický.
     
    29:11
    Gólman Sidor si na svoje konto pripísal skvelý zákrok! Tentokrát puk zachytil vo svojej lapačke po delovke od Michala Chovana z hranice ľavého kruhu.
     
    24:56
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode (prvá v dnešnom zápase). Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť hosťujúci útočník Vladislav Baláž.
     
    23:46
    Vylučovať sa bude na oboch stranách. Na dve minúty si zadržanie odchádza sadnúť Zvolenčan Kamil Brabenec a na dve minúty za filmovanie domáci Gápa.
     
    22:50
    Hosťujúci Fekiač tvrdo pálil z medzikružia, no gólman Sidor bol aj tentokrát v strehu a puk dokázal po dobrom reflexe zachytiť vo svojej dobre osadenej lapačke!
     
    21:23
    Zvolenčania sa napokon radovali márne! Síkelov finálny teč bol napokon klasifikovaný ako hra so zdvihnutou hokejkou a gól teda neplatí!
     
    21:23
    Zvolenčania sa tešia zo vsieteného gólu, no napokon sa bude ešte telefonovať s videorozhodcom, či posledná dorážka nebola náhodou klasifikovaná ako "hra so zdvihnutou hokejkou"!
     
    14:50
    Hostia sa dostali do skvelej gólovej šance! Škvaridlo obdržal odrazený puk na hranici pravého kruhu a svojou delovkou ohrozil gólmana Sidora. Ten sa však stihol rýchlo presunúť k ľavej žŕdke a strelu nebráneného Škvaridla zachytil vo svojej výstroji!
     
    13:05
    Zvolen dal gól!
    Zvolenskí "rytieri" sa v početnej výhode o jedného muža dostávajú do vedenia! Ťavoda pálil z prvej od modrej čiary, no jeho delovka sa od zadného mantinelu odrazila len k Brabencovi. Ten puk zachytil, následne sa obtočil a skvelou prihrávkou našiel na ľavom kruhu MICHALA CHOVANA! Ten svojou delovkou z prvej trafil odkrytý priestor v popradskej bráne. Asistencie si pripisujú hráči Kamil Brabenec a Ján Ťavoda.
     
    11:11
    Zvolenčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za úmyselné vyhodenie puku mimo ľadovej plochy odchádza sadnúť obranca Štefan Fabian.
     
    08:26
    Gólman Sidor si na svoje konto pripísal ďalšie dva dobré zákroky! Najskôr hneď po vhadzovaní zachytil medzi svojimi betónmi delovku od Síkelu z ľavej strany a následne si poradil aj s Muchovým projektilom od modrej čiary.
     
    06:07
    Po dobrej prihrávke od Pichnarčíka sa k zakončeniu na modrej čiare dostal Obšut, no jeho dobrú strelu zápästím napokon gólman Sidor reflexívne vyrazil do bezpečia svojim pravým ramenom! Následne sa bude vhadzovať po jeho ľavej ruke.
     
    05:55
    Zvolenskí hokejisti si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie jedného zo zvolenských hráčov odchádza sadnúť domáci útočník Marek Nagy.

    Branky a nahrávky: 32. Stals (M. Nagy, Kasík), 40. Kroták (Mlynarovič, Paukovček), 56. M. Nagy (Jabrocký), rozh. náj. Gápa – 14. Michal Chovan (Brabenec, Ťavoda), 30. Hraško (Podkonický), 31. Brabenec (Škvaridlo, Michal Chovan)


    HK Poprad: Sidor (Srnec) – D. Brejčák, Suchý ("A"), Kasík ("A"), Makovský, Fabian, Kurali, Gaborčík, D. Šterbák – Jabrocký, Stals, Belluš – M. Nagy, Mlynarovič, Sýkora – Paločko, S. Takáč, Kroták ("C") – Gápa, Paukovček, Vojsovič.
    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Obšut, Juraško ("C"), Pokovič, Hraško, Mucha, Ťavoda, Pichnarčík, Fekiač – Michal Chovan, Brabenec ("A"), P. Zuzin – Baláž, Podkonický ("A"), Škvaridlo – Ľ. Zuzin, Jurík, Síkela – Puliš, Čanky, Ďaloga.

    Rozhodčí: Róbert Müllner – Martin Junek, Peter Šefčík

    Diváci: 1471
    bahis siteleri