Martin – Trenčín 3:1 (kon.) | Nitra – Piešťany 2:0 (kon.) | Poprad – Zvolen 4:3 (1:0 po s.n.)
Banská Bystrica – Žilina 4:3 (po pr.) | Košice – Skalica 6:4 (kon.)
po s.n. (1:0)
HK Poprad
4:3 (0:1, 2:2, 1:0 - 0:0)
HKM Zvolen
sk Úterý 29.10.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HK Poprad.
    Postaral sa o to mladý popradský útočník zo štvrtej formácie – PETER GÁPA, ktorý si vycvičil gólmana Šimka a napokon poslal domácich do vedenia! Tento gól sa síce ešte musel posudzovať a pravdepodobne ani videorozhodca nevedel rozhodnúť, no hlavný rozhodca spolu s čiarovým usúdili, že práve "kamzíci" sa stávajú víťazmi.
     
    55:24
    Poprad dal gól!
    Je vyrovnané! Popradskí hokejisti dokázali využiť presilovú hru a poriadne prekvapili zvolenskú defenzívu na čele s gólmanom Šimkom! Po skvelej prihrávke od Jabrockého spoza zvolenskej brány sa k zakončeniu na hranici medzikružia dostal MAREK NAGY, ktorý svojou delovkou prekonal bezmocného zvolenského brankára. Asistenciu si pripisuje Jaroslav Jabrocký.
     
    39:31
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti vsietili pre Zvolenčanov nepríjemný "gól do šatní" v poslednej minúte druhej tretiny! Mlynarovič nekompromisne zakončoval z hranice pravého kruhu, no jeho delovku gólman Šimko ešte vyrazil pred seba. Tam však číhal pozorný ARNE KROTÁK, ktorý svojou dorážkou pri avízovanom vylúčení vsietil kontaktný gól. Asistencie si pripisujú hráči Samuel Mlynarovič a Lukáš Paukovček.
     
    31:05
    Poprad dal gól!
    Aj domáci "kamzíci" sa napokon dokázali pozviechať a vsietili svoj úvodný gól v stretnutí! Po skvelej prienikovej prihrávke od Nagya sa k puku na ľavom krídle dostal JURIS STALS, ktorý si ho potiahol na hranicu ľavého kruhu a svojou nechytateľnou delovkou umiestnenou k ľavej žŕdke zvolenskej brány prekonal gólmana Šimka. Asistencie si pripisujú hráči Marek Nagy a Jaroslav Kasík.
     
    30:33
    Zvolen dal gól!
    Michal Chovan sa dostal k puku za kruhmi, následne ho nahodil pred popradskú bránu, kde ho gólman Sidor zblokoval pred Škvaridla. Škvaridlo sa však nerozhodol zakončovať, ale presne načasovanou krátkou prihrávkou našiel KAMILA BRABENCA, ktorý z tesnej blízkosti prekonáva bezmocného gólmana Sidora. Asistencie si pripisujú hráči Tomáš Škvaridlo a Michal Chovan.
     
    29:17
    Zvolen dal gól!
    Zvolenskí "rytieri" sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Po peknej prihrávke od Podkonického sa k puku za ľavým kruhom dostal PETER HRAŠKO, ktorý preveril pozornosť popradskej defenzívy a gólmana Sidora peknou strelou zápästím. Popradský brankár však túto strelu nečakal a napokon ju nedokázal svojou lapačkou zastaviť aj kvôli nepríjemnému cloneniu. Asistenciu si pripisuje Andrej Podkonický.
     
    13:05
    Zvolen dal gól!
    Zvolenskí "rytieri" sa v početnej výhode o jedného muža dostávajú do vedenia! Ťavoda pálil z prvej od modrej čiary, no jeho delovka sa od zadného mantinelu odrazila len k Brabencovi. Ten puk zachytil, následne sa obtočil a skvelou prihrávkou našiel na ľavom kruhu MICHALA CHOVANA! Ten svojou delovkou z prvej trafil odkrytý priestor v popradskej bráne. Asistencie si pripisujú hráči Kamil Brabenec a Ján Ťavoda.

    Branky a nahrávky: 32. Stals (M. Nagy, Kasík), 40. Kroták (Mlynarovič, Paukovček), 56. M. Nagy (Jabrocký), rozh. náj. Gápa – 14. Michal Chovan (Brabenec, Ťavoda), 30. Hraško (Podkonický), 31. Brabenec (Škvaridlo, Michal Chovan)


    HK Poprad: Sidor (Srnec) – D. Brejčák, Suchý ("A"), Kasík ("A"), Makovský, Fabian, Kurali, Gaborčík, D. Šterbák – Jabrocký, Stals, Belluš – M. Nagy, Mlynarovič, Sýkora – Paločko, S. Takáč, Kroták ("C") – Gápa, Paukovček, Vojsovič.
    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Obšut, Juraško ("C"), Pokovič, Hraško, Mucha, Ťavoda, Pichnarčík, Fekiač – Michal Chovan, Brabenec ("A"), P. Zuzin – Baláž, Podkonický ("A"), Škvaridlo – Ľ. Zuzin, Jurík, Síkela – Puliš, Čanky, Ďaloga.

    Rozhodčí: Róbert Müllner – Martin Junek, Peter Šefčík

    Diváci: 1471
    bahis siteleri